Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Multumesc, fetelor! Taty, arhitectura nu il atrage, nici matematica nu este punctul lui forte ....il tenteaza domeniul graficii de jocuri PC, i se potriveste mai bine fiindca are o imaginatie debordanta....deocamdata se pregateste pentru admiterea la UNARTE , sa vedem, este mare concurenta acolo! |
|
| Revin cu o pictura lucrata pe panza de Abner, inspirata de celebrul personaj Don Quijote. aurishta attached the following image(s):
|
|
| Simona a facut multe studii de grafica in ultimul timp...iata ultima lucrare: |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| bravo mult succes copii talentati |
|
| |
|
| Cu ocazia "ferestrei de castel" din sufragerie, le-am spus copiilor ca le punem la dispozitie toti peretii din casa pentru pictura. Asa ca au inceput, deja, sa "curga" proiectele. Gabriel, baiatul meu din cl. a VII-a, se pregateste, deasemenea , pentru arte plastice. A "prins" permisiunea din zbor si a lucrat prima lui pictura pe perete, executata fara nici cel mai mic ajutor din partea cuiva. Va arat si voua lucrarea.....el este foarte mandru de ea....s-a umflat in pene ca un cocos de atatea laude |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Waw!
Toti copii tai au talent la desen!! |
|
| Da, au tendinta de a se lua unii dupa altii! In realitate, daca stam putin sa ne gandim, toti copiii sunt talentati la arte......asta face parte din insusirile omului....diferenta o face doar faptul ca unii isi dezvolta talentul, adauga studiu de specialitate la el, iar altii se axeaza pe alte ramuri pe care le ofera scoala! |
|
| Simona a lucrat o pictura cu tematica florala....vrea sa studieze flori pentru un timp, sunt multe "chichite" pe care vrea sa le aprofundeze. Mai pun si un studiu in grafica al unei plante in ghiveci
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Superbe toate lucrarile! Felicitari inca o data puilor!!! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Aurishta, felicitari ! Ai niste copii foarte talentati !
Alice face si ea progrese cu pasi mici (nu merge decat o data pe saptamana la cursuri de pictura).
|
|
| Multumesc Adriana, este suficient o data pe saptamana la varsta ei.....chiar a facut progrese, este lucrat frumos personajul! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Aurishta,sunt superbe,dupa cum am mai spus creatiile copiilor tai!Inca o data felicitari Sunt....fara cuvinte |
|
| |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Doamne, sunt profund impresionata de sensibilitatea si talentul copiilor vostri. Mie, desi imi placea mult sa pictez, mi-a lipsit cu desavarsire talentul. Eu cred ca asta ori il ai ori nu-l ai.. din nastere. Frumos, foarte frumos.. |
|
|