Micul meu Mare Artist
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MARIAISTRATE
Scris: Wednesday, May 8, 2013 9:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/29/2010
aurishta wrote:
Multumesccomputerlove
Cele spuse de tine imi amintesc de o expozitie la care profesorul lor a prezentat elevii astfel: " Iata si echipa noastra de actori plastici"hohot In prima faza, auditoriul nu si-a dat seama de sensul formularii si cineva chiar a spus: "Daaaa, sunt artisti adevarati!" La care profesorul, zambind: "N-ati inteles, ei sunt actori plastici fiindca mimeaza foarte bine ca sunt artisti, dar inca nu sunt!"hohot hohot (Dumnealui este o persoana foarte amuzanta, copiii il iubesc la maxim pentru abordarile sale non-conformiste)
Dincolo de gluma, copiii sunt talentati, da, dar trebuie dublat cu foarte multa munca ca sa poata stapani tehnica necesara redarii ideilor lor (de fapt, stii asta, si copilele tale muncesc foarte mult ca sa se prezinte pe scena asa cum o facBravoo )

Este placut sa mergi la cursuri atunci cand ai un profesor care iubeste copii si meseria pe care si-a ales-o .La noi lucrurile nu stateau deloc asa si pentru asta am luat pauza anul acesta in speranta ca profesorul se va pensiona si va veni altcineva care sa corespunda fisei postului .Profesorul nostru tipa la copii,din cand in cand marge in spatele unui dulap unde are sticluta cu alcool dupa care se intoarce si intreaba ,,asta e o piesa noua ,de unde aveti negativul,, desi poate o pregatim de o luna dar el fiind aburit nu-si mai aminteste.Cei mai multi copii renunta foarte repede. Noi am rezistat 3 ani dar anul acesta am luat o pauza si cum bate vant de pensionare speram ca de la toamna sa vina un profesor mai cu dragoste de copii.
aurishta
Scris: Thursday, May 9, 2013 6:13 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
MARIAISTRATE wrote:

....Profesorul nostru tipa la copii,din cand in cand marge in spatele unui dulap unde are sticluta cu alcool dupa care se intoarce si intreaba ,,asta e o piesa noua ,de unde aveti negativul,, desi poate o pregatim de o luna dar el fiind aburit nu-si mai aminteste.Cei mai multi copii renunta foarte repede. Noi am rezistat 3 ani dar anul acesta am luat o pauza si cum bate vant de pensionare speram ca de la toamna sa vina un profesor mai cu dragoste de copii.
Ce urat! Sper din toata inima ca sa intalniti un profesor adevarat, in stare sa fie o sursa de energie si inspiratie pentru copii!
AdrianaC
Scris: Thursday, May 9, 2013 8:58 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Aurishta, felicitari copiilor ! Lucrarile sunt foarte frumoase?

Ce varste au si de la cati ani picteaza? Merg la vreun liceu de arta, au mers la cursuri sau e un talent innascut?
aurishta
Scris: Thursday, May 9, 2013 9:09 AM
Nivel

Multumesc, Adriana! Ambii copii sunt la un liceu de arte plastice. Fiul meu cel mare(19 ani) se pregateste din cl a V-a, cu pauza de un an, iar Simona(15 ani) abia in cl. a VIII-a a inceput mai serios pregatirea. Profesorii de la liceul lui Abner au fost foarte amabili si au pregatit-o pentru admitere. Ei nu sunt la "Tonitza", ci la "Dimitrie Paciurea", un liceu in plina afirmare care are sectia de arte plastice mai "tanara"ras , dar cu profesori foarte buni si devotati.
aurishta
Scris: Friday, May 10, 2013 2:02 PM
Nivel

Am fost azi la liceu la copii si am facut poze mai bune lucrarilor lui Abner, cea cu dragonul fiind finalizata. Pun, totusi, si doua poze cu lucrarile anterioare fiindca in atelierul lor lumina este foarte buna si coloritul iese foarte apropiat de realitate!img

aurishta attached the following image(s):
img_4001.jpgimg_4009.jpgimg_4004.jpgimg_4006.jpgimg_4003-001.jpg

Trandafiru-rosu
Scris: Friday, May 10, 2013 2:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/15/2011
aurishta wrote:
Am fost azi la liceu la copii si am facut poze mai bune lucrarilor lui Abner, cea cu dragonul fiind finalizata. Pun ,totusi, si doua poze cu lucrarie anterioare fiindca in ateleierul lor lumina este foarte buna si coloritul iese foarte apropiat de realitate!img

Bravoo Bravoo Bravoo
miriam
Scris: Friday, May 10, 2013 9:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Foarte sugestive tablourile, felicitariBravoo Bravoo Bravoo
aurishta
Scris: Saturday, May 11, 2013 9:02 AM
Nivel

computerlove computerlove
IoanaAlexandra
Scris: Saturday, May 25, 2013 8:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
aurishta
Scris: Sunday, May 26, 2013 9:08 PM
Nivel

Simona a mai pictat ceva romanticcoeur coeur img
bereea
Scris: Sunday, May 26, 2013 9:14 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Superb, cuvintele sunt de prisos!Bravoo Bravoo Bravoo
miriam
Scris: Sunday, May 26, 2013 9:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
bereea wrote:
Superb, cuvintele sunt de prisos!Bravoo Bravoo Bravoo

subscriuClap
aurishta
Scris: Monday, May 27, 2013 6:37 AM
Nivel

computerlove computerlove Asa este earas ii sta capul la baieti frumosiLove, scene romanticeLove vise in rozLove Love ...la 15 ani.coeur hearts hearts
Trandafiru-rosu
Scris: Monday, May 27, 2013 7:36 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/15/2011
Bravoo Bravoo Bravoo
superb
mihamihaela
Scris: Monday, May 27, 2013 9:02 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/6/2011
superb.felicitari!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.