Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Foarte reusit! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| ieri 28 aprilie roxana a participat la un concurs de dans de unde s-a intors cu doua locuri intai.felicitari ROXANA! mihamihaela attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Bravo si de la mine! |
|
| Felicitari, Roxana |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Multumim pentru aprecieri !
Roxana, felicitari ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| multumim fetelor
|
|
| Mai vin cu niste poze ale ultimei lucrari pictate de fiul meu. Tabloul nu este inca terminat, mai trebuie sa faca o tanara fata in spatele baiatului (ca sa dea poveste subiectului), dar o va termina la scoala si nu stiu daca voi mai avea ocazia sa o vad la "gata" si sa o fotografiez. . Este o panza mare, are 1m50/1m, si a lucrat-o foarte repede (de sambata noapte pana azi dimineata), era o urgenta si nu a avut mult timp sa o "bibileasca", de aceea a si luat-o ca sa o finalizeze la atelierul de la scoala. Tabloul are o tema fantastica, o confruntare intre un dragon si un barbat care alege sa lupte ca sa salveze o tanara fata pe cale sa devina prada bestiei " /> aurishta attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Waw!!!! |
|
| Roxy, Am uitat sa pun si o pictura lucrata de Simona pentru un eveniment artistic , "Salvati Delta Dunarii", un peisaj, fireste " /> |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/29/2010 Mesaje: 279
| Felicitari Simonei felicitari si lui Abner !As vrea sa pot spune ca vor deveni mari artisti dar nu pot spune pentru ca sunt deja. |
|
| Tabloul baiatului denota multa pasiune, mult contrast: rosu -negru, in schimb tabloul fetei imi da o stare de bine, de calm, de seninatate.Felicitari amandurora, desi picteaza teme atat de diferite sunt niste copii cu adevarat talentati |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Talentati si pasionati copii ai,Aurishta! Sa fie sanatosi! Am ramas masca. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2011 Mesaje: 70
| aurishta wrote:Roxy, Am uitat sa pun si o pictura lucrata de Simona pentru un eveniment artistic , "Salvati Delta Dunarii", un peisaj, fireste " />
SUPERB PEISAJ |
|
| MARIAISTRATE wrote:As vrea sa pot spune ca vor deveni mari artisti dar nu pot spune pentru ca sunt deja. Multumesc Cele spuse de tine imi amintesc de o expozitie la care profesorul lor a prezentat elevii astfel: " Iata si echipa noastra de actori plastici" In prima faza, auditoriul nu si-a dat seama de sensul formularii si cineva chiar a spus: "Daaaa, sunt artisti adevarati!" La care profesorul, zambind: "N-ati inteles, ei sunt actori plastici fiindca mimeaza foarte bine ca sunt artisti, dar inca nu sunt!" (Dumnealui este o persoana foarte amuzanta, copiii il iubesc la maxim pentru abordarile sale non-conformiste) Dincolo de gluma, copiii sunt talentati, da, dar trebuie dublat cu foarte multa munca ca sa poata stapani tehnica necesara redarii ideilor lor (de fapt, stii asta, si copilele tale muncesc foarte mult ca sa se prezinte pe scena asa cum o fac ) |
|
| bereea wrote:Tabloul baiatului denota multa pasiune, mult contrast: rosu -negru, in schimb tabloul fetei imi da o stare de bine, de calm, de seninatate.Felicitari amandurora, desi picteaza teme atat de diferite sunt niste copii cu adevarat talentati Daaa, lucrarile lor vorbesc mult despre temperamentul lor, cam in felul in care a fost lucrarea ui Abner, cea cu cele doua universuri, cel feminin cu flori, luna, delicatete , cel masculin cu arsita, lupta, actiune Multumesc tuturor pentru aprecieri |
|
|