Nivel: Membru
Inregistrat: 6/17/2011 Mesaje: 46
| Felicitari sincere, Aurishta, pentru talentele copiilor! Astept cu nerabdare sa termine Abner cele doua tablouri! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Multumesc, fetelor. Avanseaza destul de incet fiindca are un proiect mare de lucrat pentru scoala, vor sa intre in Cartea Recordurilor cu un numar mare de lucrari cu tematica: "Evenimente din istoria universala". |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Felicitari din suflet! Abia astept sa vad finalul si mult spor! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| aurishta wrote:Multumesc, fetelor. Avanseaza destul de incet fiindca are un proiect mare de lucrat pentru scoala, vor sa intre in Cartea Recordurilor cu un numar mare de lucrari cu tematica: "Evenimente din istoria universala".
Bafta multa! Sa-i vedem la stiri ! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/29/2010 Mesaje: 279
| MIRIDIA,felicitari Dianei si trupei Sobis pentru calificarea la ROMANIA DANSEAZA |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| felicitari DIANEI si trupei ptr calificare ! v-am vazut aseara |
|
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...buna... ...Fetita mea Fabiana participa la un concurs de creatie...daca va place lucrarea ei va rog sa accesati link-ul de mai jos unde puteti vota...pentru ca votul sa fie validat va rog sa si comentati lucrare...va multumim...
http://talentedenazdravani.ro/blog/2013/04/06/sara-fabiana-andreia-c-moisei-5-ani-concursul-de-creatie-pentru-copii-oul-nazdravan/comment-page-1/#comment-23377
ps: sper ca link-ul sa nu fie considerat reclama...noi doar incercam sa ne petrecem timpul intr-un mod util si frumos...sper sa va placa lucrarea....
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| MARIAISTRATE wrote: MIRIDIA,felicitari Dianei si trupei Sobis pentru calificarea la ROMANIA DANSEAZA
Miridia felicitari fetitei,azi dimineata am vazut trupa Sobis la Razvan si Dani!!!! |
|
Inregistrat: 10/29/2010 Mesaje: 279
| Desi noi cantam muzica usoara doamna invatatoare a inscris-o pe Emilena la concursul de muzica populara ,,LA IZVOR DE CANTEC OLTENESC ,, unde a obtinut locul 2 la ciclul primar.
MARIAISTRATE attached the following image(s):
|
|
| Bravo, niste fetite talentate si muncitoare! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Felicitari copiilor talentati! (si printilor care se ocupa de ei) |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| felicitari si din partea mea.roxi la zilele orasului
https://www.facebook.com/photo.php?v=4158599341603&set=vb.1782606877&type=2&theater |
|
| aurishta wrote:A lucrat deocamdata fondul. Este din doua panze alaturate care vor sa inchipuie niste piese de puzzle. Ele reprezinta lumea barbatului, aspra, cu arsita si greutati, care se intalneste cu lumea femeii, sensibila si romantica. Urmeaza sa plaseze cele doua personaje, fiecare venind din lumea lui si gasind o cale sa se intalneasca Revin cu niste poze promise mai de mult Le-am facut in graba, azi dimineata, calitatea nu este prea buna, diferentele de culoare apar fiinca unele poze sunt facute cu blitz, altele fara.Blitzul a schimbat mult din culorile originale, la fel si lipsa lui. Sper, totusi , sa va faceti o idee despre lucrare! Daca o sa am ocazia, o sa fac niste poze mai relevante, poate la vreo expozitie...
aurishta attached the following image(s):
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| IoanaAlexandra wrote:ps: sper ca link-ul sa nu fie considerat reclama...noi doar incercam sa ne petrecem timpul intr-un mod util si frumos...sper sa va placa lucrarea....
Nu se considera reclama nici un link pus pe bune. Se sterg doar acele link-uri puse de un user cu 1 sau 2 posturi care spune cat de minunat/nemaipomenit este un produs/firma si cum i-a schimbat lui viata :) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Aurelia,mie imi place foarte mult!!!Felicitari inca o data baiatului,este foarte talentat!!! |
|
|