Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Multumesc, fetelor! Acum lucreaza la ceva romantic , este o provocare din partea unei colege care i-a spus ca nu poate sa faca ceva "dulce" si l-a ambitionat ...sa vedem ce iese ... si eu sunt curioasa fiindca el este belicos de fel |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Aurishta, felicitari pentru asa baiat talentat! Tabloul e... WOW!!! |
|
| |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Cu adevarat impresionant tabloul. Felicitari baiatului, aurishta! |
|
| Monica, Cu cateva pagini in urma am pus o poza cu un peisaj lucrat de Simona. A mai facut inca unul (cadou pentru mine , fiindca mi-a placut prea mult ), iar in plus, a mai "pus" niste detalii cu iarba si flori in planul apropiat. Pun poza si cu lucrarea veche, si cu cea noua aurishta attached the following image(s):
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Este foarte talenata! Ma batea gandul sa o inscriu si eu pe Kari si la pictura ... ca sa fie putin mai domoala ,sa stea si ea mai mult intr-un loc si sa-si dezvolte si simtul artistic . |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Simona este foarte sensibila si talentata...imi plac tablourile ei si daca ajung vreodata prin partile voastra poate imi vinde unul |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Ce copii talentati ai, Aurishta! De-abia astept sa vad si eu lucrarea romantica a lui Abner, sa nu uiti sa pui poze si aici |
|
| Fetelor
taty wrote: Ma batea gandul sa o inscriu si eu pe Kari si la pictura ... ca sa fie putin mai domoala ,sa stea si ea mai mult intr-un loc si sa-si dezvolte si simtul artistic . Eu chiar sunt de parere ca este excelent pentru copii sa studieze artele in domeniul in care ei sunt talentati, nu pentru a profesa neaparat, ci pentru a acorda oportunitatea frumosului din ei sa se dezvolte si astfel, sa le influenteze personalitatea.
|
|
| vanina wrote:De-abia astept sa vad si eu lucrarea romantica a lui Abner, sa nu uiti sa pui poze si aici Nu uit, nu uit, acum este in procesul de creatie si arata promitator |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| aurishta wrote: Nu uit, nu uit, acum este in procesul de creatie si arata promitator Si eu abia astept sa vad rezultatul! Ce nu intram eu pe la topicul asta, acum mi-am facut abonament. Aurishta, imi place mult tabloul Simonei! Ambele variante chiar! E superb si cu floricele si fara! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Doamne, ce copii talentati ai, Aurishta!! |
|
| vanina wrote: De-abia astept sa vad si eu lucrarea romantica a lui Abner, sa nu uiti sa pui poze si aici A lucrat deocamdata fondul. Este din doua panze alaturate care vor sa inchipuie niste piese de puzzle. Ele reprezinta lumea barbatului, aspra, cu arsita si greutati, care se intalneste cu lumea femeii, sensibila si romantica. Urmeaza sa plaseze cele doua personaje, fiecare venind din lumea lui si gasind o cale sa se intalneasca |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| wow aurista felicitari la copii.amandoi fac lucruri foarte frumoase. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Extraordinar ... are si o poveste! Felicitari! |
|
|