Micul meu Mare Artist
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Thursday, January 31, 2013 6:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Da, mai trebuie sa "puna" cateva personaje,ras niste prafras ras si gata! Din cuvinte este mai usorsic , cu pensula , insa, dureaza mai multsic
Se vede limpede, dupa lucrari, ce personalitate au copiii, Simona este cuminte, iubitoare de liniste si armonie, Abner este razboinicras , gata sa sara la beregata cuiva intr-o cliparas
aurishta
Scris: Wednesday, February 6, 2013 9:08 AM
Nivel

In sfarsit, Abner a terminat panza cu Apocalipsa, a lucrat mult la ea fiindca este mare, 1m30cm\90cm. A fost o tema care l-a provocat foarte tare si a investit mult studiu si energie in executia ei. Cred ca mai mult de sase saptamani i-a luat ca s-o finalizeze, ceea ce pentru un elev este destul de solicitant. Astazi a dus-o la scoala si m-a sunat, fericit, ca a fost rasplatit cu laude si aplauze si de profesori, si de colegi. Maine va mai face cateva retusuri pe ici, pe colo, la indicatiile profesorului, dar lucrarea poate fi considerata gata . Abia la expozitie voi mai putea face poze cu ea inramata, dar pana atunci, va arat ce am fotografiat acasa.ras Am facut si poze cu detalii, cu fiecare cavaler, in parte, cu "locuinta mortilor"sic si cu simbolurile in ruina...sper sa va placalove

aurishta attached the following image(s):
img_3564.jpgimg_3573.jpgimg_3565.jpgimg_3579.jpgimg_3595.jpgimg_3578.jpgimg_3561.jpgimg_3568.jpgimg_3571.jpgimg_3575.jpgimg_3563.jpg

Fluturas
Scris: Wednesday, February 6, 2013 9:51 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
nu e o tema foarte fericita,dar e facut super.felicitari baiatuluinewclap newclap newclap
vanina
Scris: Wednesday, February 6, 2013 10:12 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Wow, felicitari lui Abner firstprize Imi place foarte mult love love love
aurishta
Scris: Wednesday, February 6, 2013 10:12 AM
Nivel

Lui i-au placut intotdeauna temele grandioase care dau de gandit, cu personaje in miscare, cu culori vii, ceva mai mult decat o simpla imagine...trebuie sa aiba o poveste....asta ii este specificras Regret mult ca nu i-am pastrat lucrarile de cand era mic...avea una facuta pe la sapte ani, cu ocazia unei mari greve a taximetristilor...poate va amintiti imprejurarea....centrul era blocat de grevisti si era o mare agitatie... El a desenat vreo 30-40 de masinute cu insemnul de taxi, aranjate pe randuri, foarte ordonat, iar in prim plan era un singur om cu o pancarta pe care scria explicit:"VREM BANI"sic Cat era de mic, a "prins" esentialulras sic
andrushka
Scris: Wednesday, February 6, 2013 2:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/9/2011
aurishta wrote:
Lui i-au placut intotdeauna temele grandioase care dau de gandit, cu personaje in miscare, cu culori vii, ceva mai mult decat o simpla imagine...trebuie sa aiba o poveste....asta ii este specificras Regret mult ca nu i-am pastrat lucrarile de cand era mic...avea una facuta pe la sapte ani, cu ocazia unei mari greve a taximetristilor...poate va amintiti imprejurarea....centrul era blocat de grevisti si era o mare agitatie... El a desenat vreo 30-40 de masinute cu insemnul de taxi, aranjate pe randuri, foarte ordonat, iar in prim plan era un singur om cu o pancarta pe care scria explicit:"VREM BANI"sic Cat era de mic, a "prins" esentialulras sic

hohot hohot hohot Da,copii sunt foarte inteligenti in ziua de azi.

Tabloul e SUPERB!!!Felicitari lui Abner,dar si tu Aurelia meriti felicitari pentru ca ii sustii.
bereea
Scris: Wednesday, February 6, 2013 2:24 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ce baiat talentat!newclap newclap Si mie imi place mult! Cati ani are Abner?
roxinthya
Scris: Wednesday, February 6, 2013 5:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Felicitari - un adevarat talent!newclap newclap newclap newclap
aurishta
Scris: Wednesday, February 6, 2013 5:40 PM
Nivel

Multumesc, fetelor! Abner nu prea se mai incadreaza la titlul topiculuisic fiindca are 19 aniyes dar am zis ca atata vreme cat este elev....love tot micul meu esteboy Acum este elev la arte plastice, in cl a XII-a. Astazi a dus lucrarea la scoala si a primit un feed-back deplinsarbatoare , au venit elevii de la toate clasele sa-i vada lucrareacheers , l-au aplaudat, cheers profesorii l-au apreciat, deasemeneacheers ce mai! a fost foarte multumit1!
roxinthya
Scris: Wednesday, February 6, 2013 6:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
La mai mare!newclap
mihamihaela
Scris: Thursday, February 7, 2013 9:35 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/6/2011
felicitari!
bereea
Scris: Thursday, February 7, 2013 9:40 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
aurishta wrote:
Multumesc, fetelor! Abner nu prea se mai incadreaza la titlul topiculuisic fiindca are 19 aniyes dar am zis ca atata vreme cat este elev....love tot micul meu esteboy Acum este elev la arte plastice, in cl a XII-a. Astazi a dus lucrarea la scoala si a primit un feed-back deplinsarbatoare , au venit elevii de la toate clasele sa-i vada lucrareacheers , l-au aplaudat, cheers profesorii l-au apreciat, deasemeneacheers ce mai! a fost foarte multumit1!

Am intrebat cati ani are pentru ca mi-am dat seama ca nu poate fi lucrarea unui copil ,Am avut un coleg de clasa in liceu care picta, acum are expozitii internationale, traieste in Franta si este foarte apreciat.O cariera de succespupici ii doresc si lui Abner!
aurishta
Scris: Thursday, February 7, 2013 11:55 AM
Nivel

Multumesccomputerlove hearts
denisa_rachid
Scris: Saturday, March 2, 2013 10:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Aurishta, superb! felicitari! se vede ca este o lucrare studiata indelung si lucrata cu maiestri. Ai d ece sa fii mandra! Este foarte talentat.Clap newclap
MARIAISTRATE
Scris: Wednesday, March 6, 2013 8:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/29/2010
aurishta wrote:
In sfarsit, Abner a terminat panza cu Apocalipsa, a lucrat mult la ea fiindca este mare, 1m30cm\90cm. A fost o tema care l-a provocat foarte tare si a investit mult studiu si energie in executia ei. Cred ca mai mult de sase saptamani i-a luat ca s-o finalizeze, ceea ce pentru un elev este destul de solicitant. Astazi a dus-o la scoala si m-a sunat, fericit, ca a fost rasplatit cu laude si aplauze si de profesori, si de colegi. Maine va mai face cateva retusuri pe ici, pe colo, la indicatiile profesorului, dar lucrarea poate fi considerata gata . Abia la expozitie voi mai putea face poze cu ea inramata, dar pana atunci, va arat ce am fotografiat acasa.ras Am facut si poze cu detalii, cu fiecare cavaler, in parte, cu "locuinta mortilor"sic si cu simbolurile in ruina...sper sa va placalove

O adevarata capodopera,parca dintr-un moment in altul te astepti sa auzi caii nechezand sau un cavaler intrebandu-te ...te uiti cumva la mine
FELICITARI!!!!!!!!!!!newclap newclap newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.