Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Da, mai trebuie sa "puna" cateva personaje, niste praf si gata! Din cuvinte este mai usor , cu pensula , insa, dureaza mai mult Se vede limpede, dupa lucrari, ce personalitate au copiii, Simona este cuminte, iubitoare de liniste si armonie, Abner este razboinic , gata sa sara la beregata cuiva intr-o clipa |
|
| In sfarsit, Abner a terminat panza cu Apocalipsa, a lucrat mult la ea fiindca este mare, 1m30cm\90cm. A fost o tema care l-a provocat foarte tare si a investit mult studiu si energie in executia ei. Cred ca mai mult de sase saptamani i-a luat ca s-o finalizeze, ceea ce pentru un elev este destul de solicitant. Astazi a dus-o la scoala si m-a sunat, fericit, ca a fost rasplatit cu laude si aplauze si de profesori, si de colegi. Maine va mai face cateva retusuri pe ici, pe colo, la indicatiile profesorului, dar lucrarea poate fi considerata gata . Abia la expozitie voi mai putea face poze cu ea inramata, dar pana atunci, va arat ce am fotografiat acasa. Am facut si poze cu detalii, cu fiecare cavaler, in parte, cu "locuinta mortilor" si cu simbolurile in ruina...sper sa va placa aurishta attached the following image(s):
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| nu e o tema foarte fericita,dar e facut super.felicitari baiatului |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Wow, felicitari lui Abner Imi place foarte mult |
|
| Lui i-au placut intotdeauna temele grandioase care dau de gandit, cu personaje in miscare, cu culori vii, ceva mai mult decat o simpla imagine...trebuie sa aiba o poveste....asta ii este specific Regret mult ca nu i-am pastrat lucrarile de cand era mic...avea una facuta pe la sapte ani, cu ocazia unei mari greve a taximetristilor...poate va amintiti imprejurarea....centrul era blocat de grevisti si era o mare agitatie... El a desenat vreo 30-40 de masinute cu insemnul de taxi, aranjate pe randuri, foarte ordonat, iar in prim plan era un singur om cu o pancarta pe care scria explicit:"VREM BANI" Cat era de mic, a "prins" esentialul |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| aurishta wrote:Lui i-au placut intotdeauna temele grandioase care dau de gandit, cu personaje in miscare, cu culori vii, ceva mai mult decat o simpla imagine...trebuie sa aiba o poveste....asta ii este specific Regret mult ca nu i-am pastrat lucrarile de cand era mic...avea una facuta pe la sapte ani, cu ocazia unei mari greve a taximetristilor...poate va amintiti imprejurarea....centrul era blocat de grevisti si era o mare agitatie... El a desenat vreo 30-40 de masinute cu insemnul de taxi, aranjate pe randuri, foarte ordonat, iar in prim plan era un singur om cu o pancarta pe care scria explicit: "VREM BANI" Cat era de mic, a "prins" esentialul
Da,copii sunt foarte inteligenti in ziua de azi.
Tabloul e SUPERB!!!Felicitari lui Abner,dar si tu Aurelia meriti felicitari pentru ca ii sustii. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ce baiat talentat! Si mie imi place mult! Cati ani are Abner? |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Felicitari - un adevarat talent! |
|
| Multumesc, fetelor! Abner nu prea se mai incadreaza la titlul topicului fiindca are 19 ani dar am zis ca atata vreme cat este elev.... tot micul meu este Acum este elev la arte plastice, in cl a XII-a. Astazi a dus lucrarea la scoala si a primit un feed-back deplin , au venit elevii de la toate clasele sa-i vada lucrarea , l-au aplaudat, profesorii l-au apreciat, deasemenea ce mai! a fost foarte multumit1! |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| La mai mare! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| felicitari!
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| aurishta wrote:Multumesc, fetelor! Abner nu prea se mai incadreaza la titlul topicului fiindca are 19 ani dar am zis ca atata vreme cat este elev.... tot micul meu este Acum este elev la arte plastice, in cl a XII-a. Astazi a dus lucrarea la scoala si a primit un feed-back deplin , au venit elevii de la toate clasele sa-i vada lucrarea , l-au aplaudat, profesorii l-au apreciat, deasemenea ce mai! a fost foarte multumit1!
Am intrebat cati ani are pentru ca mi-am dat seama ca nu poate fi lucrarea unui copil ,Am avut un coleg de clasa in liceu care picta, acum are expozitii internationale, traieste in Franta si este foarte apreciat.O cariera de succes ii doresc si lui Abner! |
|
| Multumesc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Aurishta, superb! felicitari! se vede ca este o lucrare studiata indelung si lucrata cu maiestri. Ai d ece sa fii mandra! Este foarte talentat. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/29/2010 Mesaje: 279
| aurishta wrote:In sfarsit, Abner a terminat panza cu Apocalipsa, a lucrat mult la ea fiindca este mare, 1m30cm\90cm. A fost o tema care l-a provocat foarte tare si a investit mult studiu si energie in executia ei. Cred ca mai mult de sase saptamani i-a luat ca s-o finalizeze, ceea ce pentru un elev este destul de solicitant. Astazi a dus-o la scoala si m-a sunat, fericit, ca a fost rasplatit cu laude si aplauze si de profesori, si de colegi. Maine va mai face cateva retusuri pe ici, pe colo, la indicatiile profesorului, dar lucrarea poate fi considerata gata . Abia la expozitie voi mai putea face poze cu ea inramata, dar pana atunci, va arat ce am fotografiat acasa. Am facut si poze cu detalii, cu fiecare cavaler, in parte, cu "locuinta mortilor" si cu simbolurile in ruina...sper sa va placa
O adevarata capodopera,parca dintr-un moment in altul te astepti sa auzi caii nechezand sau un cavaler intrebandu-te ...te uiti cumva la mine FELICITARI!!!!!!!!!!! |
|
|