Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| nu am dar vrem sa achizitionam.din toamna o sa o inscriu la canto si pian si chiar am vazut ca-i place sa faca asta.deci trebuie sa investim.nu stam cu banii nemaipomenit de bine dar ptr copii incerc sa fac tot ce se poate ptr a-i sustine in ceea ce vor sa studieze.suntem la inceput deocamdata
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/29/2010 Mesaje: 279
| Aici e mai complicat pentru ca cele de firma sunt relativ scumpe ,insa poti gasi la 500-600 lei boxe cu statie inclusa , cu egalizator ,cu mufe de intrare RCA unde poti conecta calculatorul ,dvd ul sau orice alt aparat (noi conectam si orga). Pe panoul frontal mai au mufa USB unde introduci un stick de memorie si ai muzica,si de asemenea mai au si mufa pentru card MICRO SD ,ADICA SCOTI CARDUL DE MEMORIE DIN TELEFON il introduci acolo si ai muzica la aceeasi calitate cu a unui CD original. Tot pe panoul frontal mai au doua intrari de microfon si un buton pentru ecou. Cum ti se pare?
|
|

| am ametit dar cu siguranta reusesc eu sa inteleg .multumesc mult maria |
|

| Maine iti trimit pe mail o poza cu ele sa vezi despre ce e vorba |
|

| multumesc.astept
|
|

| O SA PUN AICI POZELE Acesta este micutul studio pe care ni l-a amenajat TATI Partea de mobilier este executata de TATI special pentru ce aveam nevoie De fapt mobila din intreaga casa este facuta de TATI MARIAISTRATE attached the following image(s):

|
|

| wow......felicitari! speram ca pana la sfarsitul anului sa reusim sa luam si noi ce ne trebuie |
|

| mihamihaela wrote:wow......felicitari! speram ca pana la sfarsitul anului sa reusim sa luam si noi ce ne trebuie Noi le folosim de aproape 3 ani si merg foarte bine Pe langa microfonul cu fir mai avem si unul fara fir pe care il folosim la cea de-a doua intrare. Vezi ca ai ceva pe mail. |
|

| da acum am vazut .multumesc mult |
|

| cateva lucrari deale roxanei mihamihaela attached the following image(s):

|
|

| roxi a participat la summer dance fest unde a luat locul 2. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Bravo, cred ca strans deja o valiza de diplome! |
|

| multumesc aurishta este la inceput.ii place foarte mult ceea ce face deocamdata.are cateva diplome,medalii,trofee.ptr ea sunt foarte importante.am astasat si cateva poze de la concurs. mihamihaela attached the following image(s):

|
|

| maria am o rugaminte la tine.se pot gasi pe net sau stii tu mai exact unde sa caut, exercitii de sunet(ii da nota LA .pe pian si ea trebuie sa transmita exact ce se aude),ritm,dupa care sa exerseze si roxana .maine are testarea la pian.sunt doar 10 locuri la pian si vroiam sa repetam si noi un pic.multumesc |
|

| pentru lucrarea auzului se foloseste pianul sau orga live.Nu stiu daca exista ceva pus pe internet ,eu nu am gasit .Daca ai o orga puteti face asta impreuna.Incepi cu sunete apropiate la distanta de un semiton doua si urci sau cobori ,apoi incerci si sunete mai departate. |
|
|