Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| georgy_adinutza wrote:fetelor eu zic sa ne potolim , sa incheiem acest subiect , ptr ca chiar nu are rost sa ne batem "gura" cu orisicine ........acum nu mai facem altceva decat sa criticam o "persoana " ceea ce nu da bine la forum ! ideea noastra este de a avea postari multe si fara vorbe urate sau mai stiu eu ce .....
Eu sunt de acord cu Georgiana. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Asa care va sa zica, Mihaela ! Vin eu cu lacatelul ! Pai as veni, dar poate vrea lumea sa se mai felicite pe aici .
Nu cred ca e cazul, cred ca s-a vazut si s-a inteles foarte clar care sunt opiniile, asa ca nu e cazul sa mai continuam si sa dam apa la moara.
KIKI !!!! Astept adresa pe PM ca sa iti trimit premiul pentru David ! Please ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| [ Felicitari David! Felicitari Tudor, Sara si John si tuturor care au participat. Toti , chiar toti sunteti adorabili. Kiki, chiar ii aratam poza sotului meu, cand David are ligheanul in cap( e super haios) si ca are premergator ca al Karinei. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| AdrianaC wrote:Asa care va sa zica, Mihaela ! Vin eu cu lacatelul ! Pai as veni, dar poate vrea lumea sa se mai felicite pe aici  .

Da, asa e.Am uitat ca se felicita Felicitari,explorator de lighenase,sau stilistul no. 1 creator de noi palarii la moda |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Esti tare simpatica Mihaela!, De cate ori citesc replicile si raspunsurile tale, ma amuz copios cu sotul meu( ii citesc si lui)! |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Hop si eu cu felicitarile pentru David! Bravo, micule explorator! Asteptam si alte poze cu marile descoperiri pe care le-ai mai facut! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mai,dar s-a cam incins atmosfera in zona azi,tocmai cind eu lipseam
Felicitari lui "Davidutzu grasutzu"si pupici din parte noastra! Multumim celor care ne-au votat! Oare am avut "pile" |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Miri, sigur ai avut pile! Uite, pe Tudor nu l-a votat nimeni! Si ce daca nu a participat? Trebuia sa-l voteze cineva ca sa ma bucur si eu...
David, puiut, felicitari! Esti un explorator pe cinste! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Am aflat si eu despre disputa purtata si mi se pare o copilarie din parte ta yubY tica.Eu sunt destul de noua pe aici si nici nu am participat la vreun concurs pentru ca deocamdata nu am cu ce ma lauda,insa sunt convinsa ca nu as reactiona astfel. La concursurile de pe acest forum (din cite am observat eu)nu este obligatorie participarea si binenteles ca atunci cind se participa o fac tot cam aceleasi persoane deoarece eu cred ca celelalte ori nu au curajul ori nu sunt interesate in a cistiga iar cele care participa sunt convinsa ca participa doar de dragul ingerasilor lor si de a se mindrii cu minunatiile pe care le au acasa.
Suparari de genul asta eu una le manifestam in perioada GRADINITEI,eu nu am avut astfel de reactii nici macar la un concurs mai serios care implica chiar viitorul meu daramite la astfel de concursuri........... SORRY dar nu m-am putut abtine in a da o replica pt. ca mi se pare o chestie care putea fi evitata chiar de persoana care a provocat-o. Ah...inca ceva la alte concursuri am votat si eu dar acesta mia scapat(nici eu nu stiu cum )pt. ca am zis ca daca eu nu ma pot lauda cu ceva ce este al meu macar sa admir la altele pina ce voi avea si eu cu ce participa.
ACUM ESTE MOMENTUL SA FELICIT PE TOATE CELE CARE ATI PARTICIPAT SI IN MOD SPECIAL PE CISTIGATORI======== O MERITATI DIN PLIN=FELICITARI
:801: :801: :801: :801: |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| AdrianaC wrote:KIKI !!!! Astept adresa pe PM ca sa iti trimit premiul pentru David ! Please !
Am trimis-o. 
Multumim inca o data pentru felicitari si va vom tine la curent cu ce mai exploram |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Felicitari micilor cercetasi ! David, esti un cotrobaitor innascut, peste tot iti bagi nasul, nu mai are nimeni loc de tine, mai ales daca esti cu tancul la atac |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Felicitari tuturor participantilor!!!
:801: |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Si ca sa incheiem concursul intr-o nota de veselie si bucurie ia sa o postez pe Alexandra mea, cercetasa innascuta, intr-o competitie permanenta cu David . Daca ar vedeam Liv pe unde se suie fiica lui cand este sub supravegherea mea... g_nicoleta2000 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| alexandra da tu o ajuti pe mami,no? david felicitari nu e bine ca va cerati de fiecare data m-am abtinut sa comentez si bine fac dar ciudat este ca aceste concursuri au doar premii samnificative...felicitari electronice sau ceva de genul,dar daca se pune la bataie o masina ce facem?ne luam capetele |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| g_nicoleta2000 wrote:Si ca sa incheiem concursul intr-o nota de veselie si bucurie ia sa o postez pe Alexandra mea, cercetasa innascuta, intr-o competitie permanenta cu David  . Daca ar vedeam Liv pe unde se suie fiica lui cand este sub supravegherea mea...
Pai normal ca s-a urcat Alex acolo A facut inspectie si a vazut ca a uitat mami o lingura acolo |
|
|