Micul explorator
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Monday, June 5, 2006 8:21 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
georgy_adinutza wrote:
fetelor eu zic sa ne potolim , sa incheiem acest subiect , ptr ca chiar nu are rost sa ne batem "gura" cu orisicine ........acum nu mai facem altceva decat sa criticam o "persoana " ceea ce nu da bine la forum ! ideea noastra este de a avea postari multe si fara vorbe urate sau mai stiu eu ce .....

Eu sunt de acord cu Georgiana.
AdrianaC
Scris: Monday, June 5, 2006 8:30 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Asa care va sa zica, Mihaela ! Vin eu cu lacatelul ! Pai as veni, dar poate vrea lumea sa se mai felicite pe aici hohot .

Nu cred ca e cazul, cred ca s-a vazut si s-a inteles foarte clar care sunt opiniile, asa ca nu e cazul sa mai continuam si sa dam apa la moara.

KIKI !!!! Astept adresa pe PM ca sa iti trimit premiul pentru David ! Please !pupici
TatyKS
Scris: Monday, June 5, 2006 8:34 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
[
Felicitari David! Felicitari Tudor, Sara si John si tuturor care au participat. Toti , chiar toti sunteti adorabili.
Kiki, chiar ii aratam poza sotului meu, cand David are ligheanul in cap( e super haios) si ca are premergator ca al Karinei.pupici
mihaela75
Scris: Monday, June 5, 2006 8:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
AdrianaC wrote:
Asa care va sa zica, Mihaela ! Vin eu cu lacatelul ! Pai as veni, dar poate vrea lumea sa se mai felicite pe aici hohot .

ras ras

Da, asa e.Am uitat ca se felicita fool Felicitari,explorator de lighenase,sau stilistul no. 1 creator de noi palarii la modapupici
TatyKS
Scris: Monday, June 5, 2006 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
hohot Esti tare simpatica Mihaela!, De cate ori citesc replicile si raspunsurile tale, ma amuz copios cu sotul meu( ii citesc si lui)!pupici
Anaida
Scris: Monday, June 5, 2006 9:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2006
Hop si eu cu felicitarile pentru David! Bravo, micule explorator! Asteptam si alte poze cu marile descoperiri pe care le-ai mai facut!
Miri
Scris: Monday, June 5, 2006 9:54 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Mai,dar s-a cam incins atmosfera in zona azi,tocmai cind eu lipseamhohot

Felicitari lui "Davidutzu grasutzu"si pupici din parte noastra!pupici
Multumim celor care ne-au votat!yes Oare am avut "pile"ras
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, June 5, 2006 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Miri, sigur ai avut pile! Uite, pe Tudor nu l-a votat nimeni! Si ce daca nu a participat? Trebuia sa-l voteze cineva ca sa ma bucur si eu... sic ras

David, puiut, felicitari! Esti un explorator pe cinste!pupici
dya
Scris: Monday, June 5, 2006 10:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
uff Am aflat si eu despre disputa purtata si mi se pare o copilarie din parte ta yubY tica.Eu sunt destul de noua pe aici si nici nu am participat la vreun concurs pentru ca deocamdata nu am cu ce ma lauda,insa sunt convinsa ca nu as reactiona astfel.nu La concursurile de pe acest forum (din cite am observat eu)nu este obligatorie participarea si binenteles ca atunci cind se participa o fac tot cam aceleasi persoane deoarece eu cred ca celelalte ori nu au curajul ori nu sunt interesate in a cistiga iar cele care participa sunt convinsa ca participa doar de dragul ingerasilor lor si de a se mindrii cu minunatiile pe care le au acasa.
plans Suparari de genul asta eu una le manifestam in perioada GRADINITEI,eu nu am avut astfel de reactii nici macar la un concurs mai serios care implica chiar viitorul meu daramite la astfel de concursuri...........
oare SORRY dar nu m-am putut abtine in a da o replica pt. ca mi se pare o chestie care putea fi evitata chiar de persoana care a provocat-o. Ah...inca ceva la alte concursuri am votat si eu dar acesta mia scapat(nici eu nu stiu cum )pt. ca am zis ca daca eu nu ma pot lauda cu ceva ce este al meu macar sa admir la altele pina ce voi avea si eu cu ce participa.plans nu

flowers flowers ACUM ESTE MOMENTUL SA FELICIT PE TOATE CELE CARE ATI PARTICIPAT SI IN MOD SPECIAL PE CISTIGATORI======== O MERITATI DIN PLIN=FELICITARIflowers flowers

:801: :801: :801: :801:
Kiki
Scris: Monday, June 5, 2006 11:32 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
AdrianaC wrote:

KIKI !!!! Astept adresa pe PM ca sa iti trimit premiul pentru David ! Please !pupici

Am trimis-o. ras

Multumim inca o data pentru felicitari si va vom tine la curent cu ce mai exploram hohot
delfinasa
Scris: Tuesday, June 6, 2006 5:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Felicitari micilor cercetasiras! David, esti un cotrobaitor innascut, peste tot iti bagi nasul, nu mai are nimeni loc de tine, mai ales daca esti cu tancul la atachohot
taki
Scris: Tuesday, June 6, 2006 6:05 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Felicitari tuturor participantilor!!!

thumleft :801: thumleft
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, June 6, 2006 10:24 AM
Nivel

Si ca sa incheiem concursul intr-o nota de veselie si bucurie ia sa o postez pe Alexandra mea, cercetasa innascuta, intr-o competitie permanenta cu Davidflowers .
Daca ar vedeam Liv pe unde se suie fiica lui cand este sub supravegherea mea...yes

g_nicoleta2000 attached the following image(s):
img_1604.jpg

miraa
Scris: Tuesday, June 6, 2006 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
alexandra da tu o ajuti pe mami,no?ras
david felicitariyes
nu e bine ca va ceratinu de fiecare data m-am abtinut sa comentez si bine facras
dar ciudat este ca aceste concursuri au doar premii samnificative...felicitari electronice sau ceva de genul,dar daca se pune la bataie o masinasic ce facem?ne luam capeteleras
Kiki
Scris: Tuesday, June 6, 2006 10:41 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

g_nicoleta2000 wrote:
Si ca sa incheiem concursul intr-o nota de veselie si bucurie ia sa o postez pe Alexandra mea, cercetasa innascuta, intr-o competitie permanenta cu Davidflowers .
Daca ar vedeam Liv pe unde se suie fiica lui cand este sub supravegherea mea...yes

hohot hohot hohot
Pai normal ca s-a urcat Alex acolo ras A facut inspectie si a vazut ca a uitat mami o lingura acolo hohot hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.