Micul explorator
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Monday, June 5, 2006 6:39 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Multumim frumos pentru voturi! pupici

felicitari tuturor! bravo bravo bravo bravo

Adriana, trebuie sa fac un concurs? uff
yuby_tica
Scris: Monday, June 5, 2006 8:39 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mai fetelor eu nu m-am suparat pentru ca nu a castigat ca oricum copilul meu e cel mai frumos ptr mine indiferent daca il votati voi sau nu ,dar oare nu va intrebati din atatea membrii cum de participati numai voi,nu e vorba de cersit voturile dar daca e tot nu se castiga nimic ati putea alege de fiecare data alt copil sa se bucure si alte mamici si copii nu numai 2 ,3 copii,asa ca asta e nu mai va vizitez de loc ca nu-mi place astel de companie si de fete invidoase si rele ,va las cu bine!Mai bine particip pe alte forumuri unde fetele sunt mai solodare mamicile tot fara premii mari dar e intelegere!Atat am avut sa va zic!
kali
Scris: Monday, June 5, 2006 9:03 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ma scuzati ca nu am votat si noi- ar fi trebuit sa ne facem datoria-, dar am fost plecate la Iasi de vineri si am ajuns acasa aseara, rupte de oboseala. Nu se va mai intampla, promitempupici
Felicitari castigatorilor!
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, June 5, 2006 9:13 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
yuby_tica wrote:
Mai fetelor eu nu m-am suparat pentru ca nu a castigat ca oricum copilul meu e cel mai frumos ptr mine indiferent daca il votati voi sau nu ,dar oare nu va intrebati din atatea membrii cum de participati numai voi,nu e vorba de cersit voturile dar daca e tot nu se castiga nimic ati putea alege de fiecare data alt copil sa se bucure si alte mamici si copii nu numai 2 ,3 copii,asa ca asta e nu mai va vizitez de loc ca nu-mi place astel de companie si de fete invidoase si rele ,va las cu bine!Mai bine particip pe alte forumuri unde fetele sunt mai solodare mamicile tot fara premii mari dar e intelegere!Atat am avut sa va zic!

De ce participam numai noi?
Pentru ca exista liberul arbitru. Fiecare face ce vrea cu pozele copilului sau!

Pe cine alegem?
Pe cine ne place! Din cate stiu eu, pe site-ul asta nu exista constrangeri de niciun fel! Poate doar cele ale bunului simt!

Iar daca tu nu ne vrei, nici noi nu te vrem, ca dragoste cu de-a sila nu se poate! Dar poate ca ar trebui sa o lasi mai moale cu atribuirea de "calitati" persoanelor participante! Nu suntem invidioase! Se pare doar ca noi (echipa 7 Pitici si tu) nu ne potrivim! Navigare placuta pe alte forumuri!
Vesna
Scris: Monday, June 5, 2006 9:14 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Felicitari, David! Chiar de ziua ta...frumos cadou! pupici
georgy_adinutza
Scris: Monday, June 5, 2006 9:21 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
yuby_tica wrote:

yuby_tica ai dreptate copilul tau este cel mai frumos ptr tine , "dar oare nu va intrebati din atatea membrii cum de participati numai voi," , nu , aici participa cine doreste , faptul ca participam numai noi inseamna ca vrem sa ne mai amuzam si noi de diverse ipostaze ale BB-ilor nostri . "asa ca asta e nu mai va vizitez de loc ca nu-mi place astel de companie si de fete invidoase si rele " este doar alegerea ta daca vrei sa ne mai vizitezi sau nu , noi nu te obligam , acest forum este creat special pentru mamici si copii , sa ne impartasim ideile si experientele noastre cu si despre BB-i, nu este nimeni conditionat sa ramana vesnic pe acest forum . Daca tu consideri ca suntem niste fete rele si invidioase , e treaba ta .Insa parerea mea este ca aici ne-am gasit o a doua familie , aici ne-am gasit prietene si prieteni ptr copii nostri .
Chiar daca castigi , chiar daca nu , importatnt este sa participi si sa te distrezi , Fiecare este liber sa isi exprime votul !
Nu cred ca se face pe alt forum in asa fel incat sa castige toata lumea ! Dar asta este opinia si alegerea ta , nu o sa incercam noi sa ti le schimbam !!!
g_nicoleta2000
Scris: Monday, June 5, 2006 9:50 AM
Nivel

Adrianaaaaaaa, o rugaminte maaaare: nu putem sa lasam votarea de sambata pana luni inclusiv ca cele care plecam la sfarsit de saptamana in alte orase nu reusim sa votam. Poate de asta sunt si asa de putini votanti, zic si euoare
AdrianaC
Scris: Monday, June 5, 2006 10:18 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Nico, fiecare organizator isi organizeaza cum vrea concursul, dar uite ca nu m-am gandit la acest aspect care trebuie luat in calcul. Eu cel putin, pe viitor, daca se mai intampla sa organizez, o sa las o perioada mai mare de votare. Multumesc pentru pont ! ras

Kiki, da, David a castigat si tu dai tonul pentru un nou concurs, stabilesti regulile, perioada de votare, etc.

Yubi_tica,
Asa cum ti-am mai spus, nu imi place atunci cand se arunca vorbe, cu atat mai mult atunci cand ele nu au nici o baza reala.

Se pare ca iti sustii parerea, ba chiar mai vii si cu alte acuzatii, asa ca iti respect decizia de a naviga pe alte forumuri.

Familia 7 PitiCi este o familie pentru toti cei care stiu sa pretuiasca lucrurile cele mai de pret dintr-o familie, intelegere, respect, incredere, etc.

Daca tu ai decis sa parasesti familia 7 PiTiCi, eu iti urez succes.
Alina
Scris: Monday, June 5, 2006 2:41 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Felicitari, David!!!!!!!!
Ce cadou frumos ai primit, oare kiki cat e de mandra?!
pupici pupici pupici

Off topic: nu va mai bateti capul, fetelor, cu oricine, chiar nu merita. ras
mihaela75
Scris: Monday, June 5, 2006 4:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
hohot eram sigura ...era doar o chestiune de timphohot
mihaela75
Scris: Monday, June 5, 2006 5:01 PM
Nivel

yuby_tica wrote:
ati putea alege de fiecare data alt copil sa se bucure si alte mamici si copii nu numai 2 ,3 copii,!

pai aici nu se practica votul din solidaritate,sau votul prin rotatie ci votul cinstit,ai auzit de el?
Kiki
Scris: Monday, June 5, 2006 5:27 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Alina wrote:
Felicitari, David!!!!!!!!
Ce cadou frumos ai primit, oare kiki cat e de mandra?!
pupici pupici

Cum sa nu fie mami mandra? de micul ei explorator? foarte mandra
Laura&Alfonso
Scris: Monday, June 5, 2006 5:46 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Felicitari David...esti un adevarat exploratorpupici pupici

Yubi_tica... cum poti spune ca toate suntem invidioase si rele..nu te ai intrebat ca poate tu esti problema...ce tip de concurs ar fi acela in care se stie de la inceput cine va castiga... fiecare e liber sa voteze pe cine vrea...nimanui nu i se fac favoruri.. noi eram noi cand am castigat un concurs si nu ne cunostea absolut nimeni de pe acest forum, pur si simplu ne au votat pt ca le au placut poza noastra...Eu in locul tau as plimba ursu prin alta parte...
georgy_adinutza
Scris: Monday, June 5, 2006 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
fetelor eu zic sa ne potolim , sa incheiem acest subiect , ptr ca chiar nu are rost sa ne batem "gura" cu orisicine ........acum nu mai facem altceva decat sa criticam o "persoana " ceea ce nu da bine la forum ! ideea noastra este de a avea postari multe si fara vorbe urate sau mai stiu eu ce .....
mihaela75
Scris: Monday, June 5, 2006 7:51 PM
Nivel

lLsa ca daca se incing spiritele vine Adriana si pune lacatelulras pana atunci ne facem si noi de cap yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.