Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Azi incepe concursul cu tema MICUL EXPLORATOR.
Sunt asteptati sa se inscrie toti bebelusii aflati in ipostaza de exploratori (fiindca toti, de la cea mai frageda varsta, incearca sa descopere ceva).
Durata concursului: 28 mai - 2 iunie Votarea: 3 - 4 iunie
Fiecare participant va posta o singura poza. Votarea se va face prin vot direct. Premiul este secret
SUCCES ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La 1 an si 4 luni aceasta e ocupatia noastra de baza ,dar si cititul ,toate ziua rasfoim cartile si vorbim pe limba noastra! yuby_tica attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Si noi am inceput sa exploram, deocamdata cu gurita...iar primul test stiintific este...ce gust are telecomanda? Anaida attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Dar de noi ce spuneti? misha attached the following image(s):

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Tati,astea ce mai sunt? Miri attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| miri imi place de bb mai mare...si el e in perioada descoperirilor |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Ce noroc ca a uitat mama sertarul deschis! Ia sa facem o mica inspectie g_nicoleta2000 attached the following image(s):

|
|
| John, descoperind tainele constructiilor Elia attached the following image(s):

|
|
| Asa face si BRIANA cu betigasele de urechiute ,mai da bine l-e sta ! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Tudor, ascultand muzica si pregatindu-se sa prepare niste snitele, toate acestea se intamplau ieri, 28.05.2006 Alina attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Tudor, dragutzule, bucatar te face mami! Iti faci si atmosfera...cum ai iesit snitelele? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Alina,ai niste copii super haiosi! Hai ca incerc sa pun si eu o fotografie cu Alexia, dar e facuta cu mobilul si nu e prea clara. Eram invitati la cineva la masa iar bebelina mea a luat de pe masa o codita de ceapa pe care o molfaia fericita. kali attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Miri, pe langa faptul ca ai o fetita dulce ca o floricica, imi place de persoana care o tine ca am impresia ca are suzeta in gura!!??? |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ai dreptate in privinta suzetei,ca sa nu o caute de bezmetic,daca nu era la Sara in gurita,atunci sigur era la tati
Iar in privinta pozelor,stai linistita,ale mele sunt toate facute cu telefonul mobil! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Kiki wrote:Tudor, dragutzule, bucatar te face mami! Iti faci si atmosfera...cum ai iesit snitelele?
Snitelasele au iesit super bune, kiki, dar pana la urma l-am lasat pe tata sa se ocupe. E, totusi, mai meserias decat mine. |
|
|