Micul dejun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Wednesday, June 14, 2006 8:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Un mic dejun japonez consta in:

- un bol de orez fiert
- un file de peste pe gratar
- miso soup ( supa japoneza ) cam 200ml
- natou ( boabe de fasole fermentata facuta cu shoyu, mustar si ou crud )
Kiki
Scris: Wednesday, June 14, 2006 8:07 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
taki wrote:

- un bol de orez fiert

Moaaa...dar nu e mult?
kali
Scris: Wednesday, June 14, 2006 8:09 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
taki wrote:

- un bol de orez fiert

Mie nu-mi suna bine ''natou''-ul.
E bun?
taki
Scris: Tuesday, June 20, 2006 6:11 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
kiki, pentru ei nu e mult...pentru noi daaaaaaras

kali, natou-ul = boabe de fasole fermentata amestecata cu putin mustar, sos soia, ceapa verde taiata rondele subtiri ( neghi ) si alge uscate ( nory ) si toate amestecae cu un ou crud batut. Asa-l mananca sotul meu si cica e super bun ( 80 % din populatia Jp. mananca natou )

Cu toate ca aici se mananca mult, ei sunt toti scobitori ( mai ales femeile, au tare grija de silueta lor ).

g_nicoleta2000
Scris: Friday, December 15, 2006 3:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Ce mai serviTi la micul dejun? Asta-i o mare dilema pentru noi in fiecare dimineata. Alex nu mai vrea sa pape cereale de bebelus in primul rand ca nu are ce mesteca la ele asa ca am incercat cerealele Nestle penrtu copii in varianta cu miere, scortisoara si cu cacao dar cry sunt cumplit de dulci. Intai le clatesc cu lapte si apoi le las la inmuiat sa le pape. Cele cu scoartisoare mai ales sticleste zaharul pe eleThumb down .
ce mai papati dimineata? Ce fel de cereale bunutze papati?
TatyKS
Scris: Friday, December 15, 2006 4:02 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Eu nu pot sa iti zic ce papa Kari, ca ea inca papa cereale de bebe...dar ii poti da Alexandrei cereale Fitness sunt ff bune si nu sunt asa dulci ca altele, Vitalis cu musli si ca sa ii pplaca si mai mult si daca are voie ii pui Nesquikpupici + sunca de pui sau curcan/ almette/branza topita/ cremvursti( acum ii dau si eu Karinei )
Pofta buna pitici!
sousourel
Scris: Friday, December 15, 2006 6:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
g_nicoleta2000 wrote:
Ce mai serviTi la micul dejun? Asta-i o mare dilema pentru noi in fiecare dimineata. Alex nu mai vrea sa pape cereale de bebelus in primul rand ca nu are ce mesteca la ele asa ca am incercat cerealele Nestle penrtu copii in varianta cu miere, scortisoara si cu cacao dar cry sunt cumplit de dulci. Intai le clatesc cu lapte si apoi le las la inmuiat sa le pape. Cele cu scoartisoare mai ales sticleste zaharul pe eleThumb down .

Fulgi de porumb cu lapte sau iaurt, creale de bb cu bucati de fructe, sunca, branza topita...
Vesna
Scris: Friday, December 15, 2006 7:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
sousourel wrote:

Fulgi de porumb cu lapte sau iaurt, creale de bb cu bucati de fructe, sunca, branza topita...

Fulgi de porumb cu lapte sau iaurt "fura" si Raz de la mine-nu pot manca singura asa bunatate! sic
Dimineata mai papam biscuitei, painica, fie simpla ca-i tare buna si nu avem pb cu greutatea in surplus dance , fie unsa cu ceva (unt, dulceata, pate-mai rar). Nu lipseste bibe de 250 ml cu lapte(inca nu folosim cana la cantitati mari).
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, December 16, 2006 1:46 PM
Nivel

Taty draga, vitalis nu poate papa ca nu se inmoia prea bine, eu pap de alea si cand i-am dat ei puker nu i-au placut ca sunt prea tari chiar daca le inmoi juma' de ora. Fitness i-am cumparat deja din ala cu fructe si chiar stateam pe ganduri daca sa-i dau sau nu dar daca si tie ti-a venit ideea asta hainoroc sigur maine dimineata degustam produsul.

Sousorel, bucatile de fructe le adaugi tu in cereale? Alex nu vrea decat banana si atat. Alt fruct puker , bona se chinuie de mama focului sa o faca sa pape mar si chiar reuseste sa o pacaleasca cu mar ras intre 2 feliute de banana. Eu trebuie sa recunosc ca nu am asa de multa rabdare cat are saraca femeie.

Razvanel, stim ca esti suplu ca si Alex; si noua ne place tare mult painitza. Uitasem de unt cu paine si dulceata sau miere, saru'ma de amintire.

De asta am eu baza in voi!pupici
Alina
Scris: Saturday, December 16, 2006 2:01 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
g_nicoleta2000 wrote:

Eu ii dau lui Tude cam de 4 luni cereale de la Nestle, mie mi se par mai mult decat OK, papa Chocapic, Nesquik, Cini Minis, Cherrios, cam astea. In rest ce s-a mai scris (sunca, paine cu unt, cremvursti, mai putin miere, iar pate deloc - am eu un fix cu pateul).
sousourel
Scris: Saturday, December 16, 2006 2:16 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
Taty draga, vitalis nu poate papa ca nu se inmoia prea bine, eu pap de alea si cand i-am dat ei puker nu i-au placut ca sunt prea tari chiar daca le inmoi juma' de ora. Fitness i-am cumparat deja din ala cu fructe si chiar stateam pe ganduri daca sa-i dau sau nu dar daca si tie ti-a venit ideea asta hainoroc sigur maine dimineata degustam produsul.

Sousorel, bucatile de fructe le adaugi tu in cereale? Alex nu vrea decat banana si atat. Alt fruct puker , bona se chinuie de mama focului sa o faca sa pape mar si chiar reuseste sa o pacaleasca cu mar ras intre 2 feliute de banana. Eu trebuie sa recunosc ca nu am asa de multa rabdare cat are saraca femeie.

Razvanel, stim ca esti suplu ca si Alex; si noua ne place tare mult painitza. Uitasem de unt cu paine si dulceata sau miere, saru'ma de amintire.

De asta am eu baza in voi!pupici

Eu ii adaug mar ras, para rasa, kiwi ras saumandarina/ portocala taiata bucatele (nu toate odata) in cereale sau i le dau sub forma de salata de fructe atunci cand servim sunca sau altceva. Spre ex, dimineata a papat 2 triunghiuri de branza ladorna si salata de fructe cu un mar, kiwi si o mandarina. SAu mai papa paine cu branza topita cu smantana.
Rody
Scris: Monday, May 7, 2007 9:01 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Si noi mancam micul dejun.E lege la noi.Micul dejun la Elo consta
1Bol de lapte cu cereale
Sucul de la doua portocale(cat sa iasa un pahar)!
Doi biscuiti
Cateodata papam si Croasant cu lapte,sa-u Briose cu ciocolata,Nessquic.
Si eu pap cam la fel.Numai ca eu beau si o ceasca de cafea cu sotul.
Creleale cu lapte.Sucucul de portocale nu lipseste niciodata.Este foarte bun dimineata mai ales pt copii.Sursa de viatamina C.
Niciodata nu a mancat oua ,sau pateu,cum se pap in Rom dimineata.Astea i le dau in timpul zilei,dar niciodata dimineata!
Rody
Scris: Monday, May 7, 2007 9:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
taki wrote:

- un bol de orez fiert

Aici in Franta suna a parnz,in nici un caz a mic dejun.Orez dimineatawhat
Cristy
Scris: Tuesday, May 8, 2007 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Micul dejun al nostru ( care este doar sambata, singura zii cand mancam impreuna aceata masa)

Cateva variante:

1. Jahnun - mancare yamaneza, un fel de rulouri din aluat ffffff bune, cu oua fierte, rosii date pe razatoare si branza

2. Sabich - mancare parsiana consta in oua fierte, humus, pite, felii de vinete prajite, sos de mango indian + salata

3. Shakshuka - oua prajite in sos de rosii + condimente si paine proaspata ( ca se se inmoaie in sosthumleft)

4. Preferata mea - mic dejun, eu il numesc israelian dar este unuversal, oua ( fiecare cum pofteste) branzeturi 2-3 feluri ( peta, branza fina si cascaval sau rikota - urda sau mozarela) , salata de legume proaspete, bulcute proaspete, unt, ton / sardine, suc de portocale, fructe iar ca desert - ceai de menta cu tost cald uns si unt si dulceata.

Pofta mare !!!!

dance
sousourel
Scris: Monday, May 21, 2007 9:56 PM
Nivel

Mi se cam face foame....cum n-am prea mancat eu zilele astea, din cauza stomacului uff

Micul nostru dejun comun (al meu si al lui V) incepe sa se cam asemene, mie imi plac fulgii de cacao cu lapte...dar cum sa nu-i dau cand e tot gramada la mine in brate de cum le vede....mananca si mami un mar inainte de micul dejun, ca si V. Alternative: paine cu unt si cas, tartine cu branza topita, mai rar sunca, oua, mai putin V ca nu prea ii plac.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.