Profil: michi
Despre
Utilizator: michi
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Tuesday, February 17, 2009
Ultima vizita: Tuesday, February 23, 2016 3:09 PM
Numarul de postari: 1,038
[0.10% din toate postarile / 0.18 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Stare de spirit - 59
Postat: Tuesday, February 23, 2016 2:28 PM
Si eu sper la fel , dragele mele !
Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 16
Postat: Tuesday, February 23, 2016 1:38 PM
Zi frumoasa va doresc si eu si bine v-am regasit !
Subiect: Pictura pe haine
Postat: Tuesday, February 23, 2016 1:34 PM
Felicitari Mari ! Sunt minunate !!
Subiect: Stare de spirit - 59
Postat: Tuesday, February 23, 2016 1:21 PM
Bine v-am regasit fete dragi .Nu stiu cat de mult va mai aduceti aminte de mine , insa eu pot spune ca mi-ati lipsit enorm .Am senzatia ca m-am intors acasa !!
Subiect: Stare de spirit - 58
Postat: Thursday, September 25, 2014 10:51 AM
Multumesc mult fete dragi ! Mi-ati lipsit tare mult Cheek Kiss Cheek Kiss
Subiect: Stare de spirit - 58
Postat: Tuesday, September 23, 2014 1:28 PM
Salutari fete dragi ! Nu am trecut demult pe aici , dar inca imi sunteti dragi si sunteti in sufletul meu ! Va pup si va doresc sa aveti parte de o toamna cat mai frumoasa si senina !
Subiect: Stare de spirit - 57
Postat: Wednesday, March 19, 2014 1:02 PM
Bine v-am regasit fete dragi.Imi era dor de voi
Postat: Monday, October 14, 2013 8:34 AM
O zi buna fete dragi.Joia trecuta i-am comunicat sotului meu ca vreau macar pentru o vreme sa ne separam.Aranjasem sa ma mut impreuna cu copilul la o matusa de-a mea care sta singura intr-un apartament cu trei camere.Mi-a fost greu sa-i explic copilului , dar in linii marii cred ca a inteles.Adevaratul hop l-am intampinat cand le-am comunicat sotului si socrului,sotul parea foarte uimit de parca nu ne certasem deloc pana atunci si mi-a venit mie asa ca nebuna dintr-o data iar ceea ce este mai grav socrul a facut preinfarct si acum este in spital.Rezultatul :am ramas acasa, dar toti suntem total debusolati.Cel mai teama imi este de copil.Imi spune ca nu vrea ca noi sa ne despartim ,probabil a capatat o teama ca-mi spune ca are in permanenta o senzatie de frica.Am purtat o discutie cu el si cred ca cat de cat l-am linistit.Nu stiu in ce masura.Imi este teama si de socru .Chiar nu ma asteptam la astfel de reactie si chiar ma simt vinovata , indiferent cum sa comortat cu mine , ma doare ca este in spital.Cu sotul inca nu am putut sa am o discutie ,,normala''.
Sub paravanul statului la spital cu al meu socru,(cand eu cand el ) de fapt ne evitam unul pe altul.Deocamdata asa stau lucrurile.Stiti ce este ciudat :astazi implinim 12 ani de la cununia civila.Halal aniversare!
Va pup si va multumesc ca-mi sunteti alaturi computerlove computerlove Cheek Kiss
Postat: Wednesday, October 9, 2013 3:17 PM
Fetele - eu deocamdata nu am luat nici o decizie.Dar clar incep sa ma simt sa zicem mai bine.In primul rand am realizat ca nu merita sa sufar , asta nu inseamna ca nu si sufar in continuare.Oricum probabil usor, usor ma voi pune pe picioare si voi iesi odata din hatisul in care am intrat si cu siguranta voi iesi la capat si cu capul sus.
Nu am aflat inca suficiente date ca sa i le servesc direct , eventual voi programa o intalnire noi toti trei daca nu chiar in patru (probabil il voi invita si pe sotul doamnei )si vom trata problema cu calm si in mod civilizat ca niste persoane adulte si echilibrate.
Deocamdata cam atat.Incerc in continuare sa fiu ,,tare,,macarpe din afara, sa zambesc mai mult mai ales in fata copilului.Cam atat noutati nu prea am .incerc in continuare sa ma regasesc.
A si o veste buna- chiar daca pe plan profesional - am primit avizul de la M.F pentru viza CFPP asta inseamna si un spor de 25% la salariu.
Postat: Monday, October 7, 2013 2:14 PM
Mii de scuze .Am uitat sa va multumesc si sa va spun cat de mult conteaza pentru mine ca-mi sunteti alaturi chiar asa si virtual.In afara de 2 prietene cu care am discutat su cu care am mers impreuna sa o vizitez pe respectiva doar aici mi-am descarcat sufletul .computerlove computerlove computerlove