|
|
Sunday, July 28, 2013 |
Sunday, July 28, 2013 12:30 PM |
3 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
ionela88 wrote:buna!!!sunt noua pe aceste forum super interesant!!!am devenit cam obsedata de ceea ce visez...sa va spun un vis pe care l-am avut pe data de 15 spre16dec....mi-am visat viitoarea soacra,ca eu ii dade-am o bluza neagra sa o puna in dulap si ea mi-a spus ca nu o mai baga in dulap ca si asa in 44..nu imi aduc aminte ce semnificau,44zile,sapt sau luni,dar m-am trezit cu impresia ca in acest termen or sa fie morti,dupa numaratoarea mea 44zile s-au implinit lunea trecuta,dar nu va pot spune cu ce frik am ast acea data,sunt recunascatoare ca nu sa intamplat nimik rau,dar tot mie frik.acum azi noapte am visat, un vis mai rusinos,ca vroiam sa ma culc cu prietenul meu,si cand am pus mana in zona pubiana imi curgea sange,aveam pe mana un pic de sange...am citit pe net ca daca visez ca-mi curge sange,inseamna moarte aproapiata,mie frikkkkkk,iar nu am liniste deacum.poate am visat ca ast chiar CM,dar tot mie frik.stie cineva ce poate insemna aceste vis?multumesc...am numai vise ciudata,mai bine era inainte ca nu le tineam minte...dar acum ma trezesc cu ele deja in gand . Eu ?tiu ca sânge este o veste...nicidecum moarte
|
Eu am visat un soricel alb... Era in apa intro galeata, dupa ce a fost scos a inviat si eram f bucuroasa dar eu in vis parca nu l vedeam ca pe un soricel, era din ce in ce mai mare si f dragostos,eu am un catel un pechinez imperial iar parca avem impresia ca este el dar nu aveau acela?i aspect,ideea e ca eu îl adoram :)) pot avea un raspuns ?
|
|