Profil: Miadria
Despre
Utilizator: Miadria
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, October 29, 2009
Ultima vizita: Monday, March 28, 2011 7:59 PM
Numarul de postari: 50
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Felicitari pentru toate ocaziile
Postat: Friday, August 6, 2010 3:35 PM
Buna . Am facut si eu 2 felicitari de Pasti...sper sa va placa...

Subiect: Punct in cruce
Postat: Monday, June 21, 2010 10:50 PM
Uraaaaaaaa !!!!!! Am plecat in concediu...yes Va pup pe toate....
Postat: Thursday, June 17, 2010 7:17 PM
Meserie.....oare cate suntem pana acum,4?uff
Postat: Wednesday, June 16, 2010 9:16 PM
Buna Verusca.Sunt foarte frumoase lucrarile tale,imi place mai ales trifoiul cu mamarutele...
newclap ...Spor la lucru in continuare si poate te vei inscrie in concursul nostru(care sper sa se finalizeze...)
Subiect: sunt noua
Postat: Saturday, June 12, 2010 3:00 PM
Iti urez si eu bine ai venit in lumea piticilor indemanatici.....si spor la lucru !!!!!
Postat: Monday, June 7, 2010 5:55 PM
OK. Eu ma inscriu in concurs......astept vesti de la voi
Postat: Monday, June 7, 2010 2:48 PM
Buna fetelor. M-am mai gandit in legatura cu concursul...trebuie creat un nou utopic numai cu cine vrea sa se inscrie la concurs....acolo sa ne spunem parerile....iar ca teme de lucru,m-am gandit la ceva practic pt toata lumea...de ex sa facem 2 pernute cu diverse modele(la alegerea fiecaruia),sau sa se faca o garnitura pt bebe(fata de pernuta si plapumioara)....si pe urma stabilim un termen de finalizare(sa zicem in toamna)....si ar fi foarte frumos daca le-am expune undeva sau daca le-am vinde pt o cauza nobila...
In acest fel ne-am cunoaste si noi mai bine...am comunica si am fi un adevarat grup de "piticuti".Ce ziceti?
Subiect: Floarea soarelui
Postat: Saturday, May 22, 2010 11:39 AM
Abia astept sa vad pe campuri culturi de floarea soarelui....sunt atat de frumoase...dar pana atunci nu-mi ramane decat sa sper ca o sa se mai cultive pe viitor si nu o sa fie pe cale de disparitie....

Postat: Friday, May 21, 2010 7:08 PM
Buna idee cu concursul...dar cred ca cel mai bine ar fi sa se aleaga o tema si de aici toata lumea sa-si aleaga ce vrea.....de ex: primavara,animale, flori,de paste,iarna....De aia zic tema sa o alegi tu(inclusiv dimensiunea lucrului ca sa fie echitabil pt toata lumea) si pe urma se da startul....si nu mai ramane decat sa avem spor la LUCRU.
Subiect: Panselute
Postat: Monday, May 17, 2010 4:29 PM
Buna ziua la toata lumea....nu ma pot opri din cautat si sa va arat in continuare cat de frumoase sunt panselutele.....sunt minunate !!!!!!