Buna . Am facut si eu 2 felicitari de Pasti...sper sa va placa...
|
Uraaaaaaaa !!!!!! Am plecat in concediu... Va pup pe toate....
|
Meserie.....oare cate suntem pana acum,4?
|
Buna Verusca.Sunt foarte frumoase lucrarile tale,imi place mai ales trifoiul cu mamarutele... ...Spor la lucru in continuare si poate te vei inscrie in concursul nostru(care sper sa se finalizeze...)
|
Iti urez si eu bine ai venit in lumea piticilor indemanatici.....si spor la lucru !!!!!
|
OK. Eu ma inscriu in concurs......astept vesti de la voi
|
Buna fetelor. M-am mai gandit in legatura cu concursul...trebuie creat un nou utopic numai cu cine vrea sa se inscrie la concurs....acolo sa ne spunem parerile....iar ca teme de lucru,m-am gandit la ceva practic pt toata lumea...de ex sa facem 2 pernute cu diverse modele(la alegerea fiecaruia),sau sa se faca o garnitura pt bebe(fata de pernuta si plapumioara)....si pe urma stabilim un termen de finalizare(sa zicem in toamna)....si ar fi foarte frumos daca le-am expune undeva sau daca le-am vinde pt o cauza nobila... In acest fel ne-am cunoaste si noi mai bine...am comunica si am fi un adevarat grup de "piticuti".Ce ziceti?
|
Abia astept sa vad pe campuri culturi de floarea soarelui....sunt atat de frumoase...dar pana atunci nu-mi ramane decat sa sper ca o sa se mai cultive pe viitor si nu o sa fie pe cale de disparitie....
|
Buna idee cu concursul...dar cred ca cel mai bine ar fi sa se aleaga o tema si de aici toata lumea sa-si aleaga ce vrea.....de ex: primavara,animale, flori,de paste,iarna....De aia zic tema sa o alegi tu(inclusiv dimensiunea lucrului ca sa fie echitabil pt toata lumea) si pe urma se da startul....si nu mai ramane decat sa avem spor la LUCRU.
|
Buna ziua la toata lumea....nu ma pot opri din cautat si sa va arat in continuare cat de frumoase sunt panselutele.....sunt minunate !!!!!!
|