Bine ai venit, VIZITATOR
Cauta
Subiecte active
Logare
Inregistrare
Forum 7 Pitici
»
Membri
»
Mi@
Profil:
Mi@
Despre
Utilizator:
Mi@
Nivel:
Membru
Statistici
A intrat:
Thursday, October 5, 2006
Ultima vizita:
Tuesday, December 28, 2010 2:05 PM
Numarul de postari:
41
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect:
Clubul aspirantelor - partea a doua
Postat:
Thursday, December 14, 2006 12:35 PM
Dragele mele va imbratisez.
Am lipsit cam multisor dar macar am ce povesti.
Asa, sa incepem. Pe 6 dec. am facut hsg. Trompele s-au desfundat mai ramane problema ca sunt cam filiforme. Sanse sunt, mai ales acum dupa HSG. Am lucrat de zor
si acum astept rezultatul. Doamne ajuta sa scap de instilatii si sa-i fac sotului cadou de Mos Craciun un test pozitiv. Si ce-mi doresc eu mie va doresc si voua!
Subiect:
Clubul aspirantelor
Postat:
Monday, November 6, 2006 1:53 PM
As dori sa stiu unde as putea face in Bucuresti HSG ispravita. Sincer mi-e asa teama de medici ...am tot auzit tot felul de cazuri...chiar eu am patit-o cu o urocultura... Care dintre voi a facut?
Subiect:
Clubul aspirantelor
Postat:
Monday, November 6, 2006 1:49 PM
Dragele mele,
Nici de data asta nu a fost sa fie.
Imi pusesem atatea sperante...Luna asta o sa am de batut pe la usile medicilor. Probabil ca ajung la HSG...vom vedea.
Va multumesc ptr sustinere.
Subiect:
Clubul aspirantelor
Postat:
Monday, October 30, 2006 12:01 PM
Doamneee grea e perioada asta dupa ovulatie. Daca ieri mi-a fost greata azi nu mai am nimic. Iar a intrat indoiala in capul meu. Noroc ca ma mai iau cu munca si uit.
Subiect:
Clubul aspirantelor
Postat:
Sunday, October 29, 2006 6:01 PM
AdrianaC deja am trecut de stadiul de nerabdatoare..parca sunt in transa.
Papusa multumesc
Sa va auda Dumnezeu.
Ma tot abtin sa NU scriu ceva...dar tot va spun!!! Ca altfel innebunesc daca tin in mine. Sotului nu vreau sa-i dau sperante pana nu sunt sigura 100%. Am zarit acum pe seara pe protej slip niste firicele maronii. M-a dus mintea la implantare. Fiind a 7-a zi DPO ar cam fi perioada. Si sunt cam balonata si mi-a fost sila sa maninc friptura pe care am gatit-o dimineata. E friptura mea preferata iar acum mi-e sila de ea.
Gata am facut-o!
Subiect:
Clubul aspirantelor
Postat:
Friday, October 27, 2006 3:21 PM
Va multumesc din suflet pentru sustinere.
Deocamdata sunt calma dar sigur peste vreo 5 zile incep sa intru in fibrilatie, sa imi analizez toate semnele posibile si imposibile. Tot ce pot spune, este ca m-a luat o stare de somnolenta imposibila. Si nu sunt obosita. Adica n-am facut efort. Unde mai pun ca iau si MACA un supliment nutritiv care regleaza hormonii si alunga oboseala cronica. O fi sf de saptama si organismul vrea in w-e. Eh vom vedea peste 9 zile.
Va pup w-e placut
Subiect:
Clubul aspirantelor
Postat:
Thursday, October 26, 2006 5:06 PM
Ziua buna dragelor.
E adevarat ca n-am dat de ceva timp pe aici dar chiar am avut de munca pe toate planurile
Se pare ca luna asta am avut sansa sa muncesc chiar in zi de sarbatoare (in ziua ovulatiei)
Vom vedea peste 10 zile cum stau lucrurile. Poate se indura Doamne Doamne si ma face si pe mine fericita.
Voi cum stati? vad ca nu s-a prezentat nimeni cu un pozitiv frumos. Sa muncim in continuare.
:801:
Subiect:
Clubul aspirantelor
Postat:
Wednesday, October 11, 2006 12:04 PM
Da, deci Z1...
Subiect:
Clubul aspirantelor
Postat:
Tuesday, October 10, 2006 6:57 PM
Rody da-i bataie. Nu scapa momentul...baga mare ca sa iasa BB
Subiect:
Clubul aspirantelor
Postat:
Tuesday, October 10, 2006 6:54 PM
kry wrote:
Mi@ , deci n-au venit? alarma falsa
pai atunci e bine
Ntz, n-au venit nici acum. Oricum TB e mica micaaaaaaaaaa. in noaptea asta apar ei...daca nu, atunci nici ca-i mai primesc.