Profil: mhldvrc
Despre
Utilizator: mhldvrc
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Friday, October 3, 2008
Ultima vizita: Friday, January 6, 2017 8:42 AM
Numarul de postari: 517
[0.05% din toate postarile / 0.09 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: LA MULTI ANI 2017!!!
Postat: Monday, January 2, 2017 9:11 AM
hainoroc La multi ani, va doresc un An Nou bun, sa fiti santoase si sa vi se indeplineasca si cele mai mici dorinte!coeur
Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 16
Postat: Saturday, December 31, 2016 7:11 AM
Buna dimineata, iata si ultima zi din an Lol , sa aveti spor in toate! Noul An sa va aduca sanatate si belsug in toate computerlove
Subiect: Stare de spirit - 59
Postat: Saturday, December 31, 2016 6:57 AM
A mai trecut un an cu clipe bune si mai putin bune, ne indreptam cu pasi repezi spre 2017, an pe care mi-l doresc sa fie plin de sanatate si linistit. Voua, fete dragi va doresc un An Nou bun, sa fiti santoase si sa vi se indeplineasca si cele mai mici dorinte! computerlove

coeur RETETA pentru un AN BUN Love

* Se iau 12 luni si se curata foarte, foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica si stres.
* Se imparte fiecare luna dupa cum e cazul, in 28 – 31 zile, astfel incat proviziile sa ne ajunga exact 1 an!
* Fiecare zi se gateste separat din munca, liniste, veselie si umor in parti egale, la care se mai adauga 3 linguri cu varf de optimism, 1 lingura de toleranta, mult bun simt si cateva picaturi bune de speranta!
Aluatul obtinut se presara cu dragoste din belsug!
Cozonacelul se impodobeste cu un buchetel de curaj si ceva mai multa incredere.
*Se serveste cu multa bucurie, in fiecare dimineata, la cafea sau ceai!
Aceasta reteta nu se compenseaza, este gratuita si se transmite liber alaturi de traditionala urare de Anul Nou! iloveyou

LA MULTI ANI!!! grup
Postat: Saturday, December 24, 2016 9:10 AM
Sanatate bucurii si impliniri. Mosul sa va aduca incredere, speranta, iubire si multe cadourisanta Sarbatori Fericite! craciun

Subiect: Stare de spirit - 59
Postat: Saturday, December 24, 2016 9:00 AM
Mi-e dor, foarte dor de iernile trecute uff Nimic nu se compara cu ce era atunci cand copiii erau mici, cu bucuria acelor sarbatori, as da orice sa mai traiesc macar o zi la fel coeur
Sunt mari acum si ma iubesc amandoi, insa Tatiana e prea departe, iar Mihai nu mai are sclipirea aia in ochi, asteptand-ul pana tarziu in noapte pe Mos Craciun. Nu mai cauta niciunul cadourile sub brad pe intuneric sau cu o micuta lanterna si apoi sa ne trezeasca, sa vedem ce ne-a adus Mosul santa
Odata cu trecerea anilor parca a disparut si magia, nu ca n-ar mai exista, exista inca craciun , dar nimic nu mai e la fel, mi-e dor de clipele alea.
Postat: Thursday, December 22, 2016 10:13 AM
Buna dimineata!

Postat: Monday, December 19, 2016 12:10 PM
Subiect: Revolutia mea - 12
Postat: Monday, December 19, 2016 12:02 PM
chatten si revolutia mea bye
Subiect: Revolutia mea - 12
Postat: Monday, December 19, 2016 11:58 AM
marivic wrote:
Si eu pe aici,tuns bob asimetric si vopsit culoarea pruna de la L'Oreal

computerlove superb Bravoo
Subiect: Cafelutza de dupa amiaza / seara - 3
Postat: Thursday, September 25, 2014 9:04 PM
Acum si eu la o cafeluta de seara, sa pot dormi mai bine la noapteHilar , sunt cam obosita si seara daca beau o cafeluta adormBig Laugh