La multi ani, va doresc un An Nou bun, sa fiti santoase si sa vi se indeplineasca si cele mai mici dorinte!
|
Buna dimineata, iata si ultima zi din an , sa aveti spor in toate! Noul An sa va aduca sanatate si belsug in toate
|
A mai trecut un an cu clipe bune si mai putin bune, ne indreptam cu pasi repezi spre 2017, an pe care mi-l doresc sa fie plin de sanatate si linistit. Voua, fete dragi va doresc un An Nou bun, sa fiti santoase si sa vi se indeplineasca si cele mai mici dorinte!
RETETA pentru un AN BUN
* Se iau 12 luni si se curata foarte, foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica si stres. * Se imparte fiecare luna dupa cum e cazul, in 28 – 31 zile, astfel incat proviziile sa ne ajunga exact 1 an! * Fiecare zi se gateste separat din munca, liniste, veselie si umor in parti egale, la care se mai adauga 3 linguri cu varf de optimism, 1 lingura de toleranta, mult bun simt si cateva picaturi bune de speranta! Aluatul obtinut se presara cu dragoste din belsug! Cozonacelul se impodobeste cu un buchetel de curaj si ceva mai multa incredere. *Se serveste cu multa bucurie, in fiecare dimineata, la cafea sau ceai! Aceasta reteta nu se compenseaza, este gratuita si se transmite liber alaturi de traditionala urare de Anul Nou!
LA MULTI ANI!!!
|
Sanatate bucurii si impliniri. Mosul sa va aduca incredere, speranta, iubire si multe cadouri Sarbatori Fericite!
|
Mi-e dor, foarte dor de iernile trecute Nimic nu se compara cu ce era atunci cand copiii erau mici, cu bucuria acelor sarbatori, as da orice sa mai traiesc macar o zi la fel Sunt mari acum si ma iubesc amandoi, insa Tatiana e prea departe, iar Mihai nu mai are sclipirea aia in ochi, asteptand-ul pana tarziu in noapte pe Mos Craciun. Nu mai cauta niciunul cadourile sub brad pe intuneric sau cu o micuta lanterna si apoi sa ne trezeasca, sa vedem ce ne-a adus Mosul Odata cu trecerea anilor parca a disparut si magia, nu ca n-ar mai exista, exista inca , dar nimic nu mai e la fel, mi-e dor de clipele alea.
|
Buna dimineata!
|
|
si revolutia mea
|
marivic wrote:Si eu pe aici,tuns bob asimetric si vopsit culoarea pruna de la L'Oreal superb
|
Acum si eu la o cafeluta de seara, sa pot dormi mai bine la noapte , sunt cam obosita si seara daca beau o cafeluta adorm
|