Chestionar intrebare: Ati dat copilului mezeluri (sunca, cremwursti)?
Alegere Voturi Statistici
adeseori 0 0%
doar de cateva ori 8 36%
niciodata 2 9%
nu sunt de acord cu ele pt sugar 12 54%

Mezelurile in alimentatia sugarului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, January 27, 2007 4:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
faimosul Capraru recomanda de la 10-11 luni cremwursti, sunca de pui si alte...

medicii cu care am vorbit eu - si unele mamici pe care le-am intrebat - sustin cu tarie ca nu e ok. eu sunt de aceeasi parere.

i-am dat o singura data o bucatica f mica de sunca din piept de pui si a mancat dar nu mi-a mai cerut.
i-am dat si cascaval (nu afumat) si l-a scuipat.

voi le dati asa ceva? mie mi se pare tare nesanatoase... ca sa nu mai zic ca abia gasesti cate o sunca pe care sa nu scrie "agent de ingrosare x, y, z...", "aditiv x y, z...", "E x, y, z..".
cand luam pt noi, intr-o vreme, mai uitam pe ele si daca vedeam asa ceva, le puneam la loc in raft. acum, ca m-am convins ca nu exista mezeluri fara asa ceva, nu ma mai uit... nu de alta, dar nu am mai avea ce manca...ras

Kiki
Scris: Saturday, January 27, 2007 4:09 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Sunca de pui ii dau cam rar, crenwurst la fel.
Ii dau des cascaval de la Milli, e foarte bun si ar manca tot timpul. E putin dulceag asa mi se pare mie.
kali
Scris: Saturday, January 27, 2007 4:12 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu nu i-am dat decat cascaval, care nu i-a placut; deci nu am insistat.
Cremwursti, sunca de pui si altele?... va primi dupa 2 ani.
taki
Scris: Saturday, January 27, 2007 4:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Cremwursti de pui am papat in Ro si tare ne-a placut. Ii dadeam cam unul pe saptamana. In Jp se gasesc doar cremwursti de porc si nu-i dau.nono

Altceva...i-am dat cascaval si nu-i place.
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, January 27, 2007 4:32 PM
Nivel

kali wrote:
Eu nu i-am dat decat cascaval, care nu i-a placut; deci nu am insistat.
Cremwursti, sunca de pui si altele?... va primi dupa 2 ani.

asa zic si eu Kali!pupici

si mai zic ca are tot timpul cand mai creste sa pape asa ceva!
Cris Rusu
Scris: Saturday, January 27, 2007 4:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
Nici noi nu i-am dat mezeluri pana acum, decat cascaval. Ala il mananca. Nu conteaza daca e afumat sau nu, daca il prinde, il inghite aproape nemestecat de mult ce-i place!
mihaela75
Scris: Saturday, January 27, 2007 6:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
categoric nu la mezeluri.si pe noi ne cam ia cu rau pe la standul de mezeluri daramite sa mai dau lui bebe.Noi mancam doar o mortadela cumparata de la un mag oriental si e facuta " acasa".Insa eu as incerca toba romaneasca...stiu ca are bucatele de carne fiarta legate cu gelatina.Sau daca stie cineva sa prepare sa vina cu retetehail
Miri
Scris: Saturday, January 27, 2007 7:56 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Sarei i-am dat de cateva ori, inainte de a implini 1 an, cremwursti de pui si i-au placut!
Acum, se numara printre preferatii ei, noroc ca nu primeste pe cat ar pofti ea!sic
sousourel
Scris: Saturday, January 27, 2007 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Uneori crenvusti de pui sau sunca de pui. Dar asa cum zicea si Anca, nu gasesc fara aditivi ...asa ca mai rarut.
papi
Scris: Saturday, January 27, 2007 10:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/12/2007
si noi zicem NU categoric medelurilor. pana acum nu a gustat niciun fel de mezel, cu atat mai putin cremwursti. stiu pe cineva care a lucrat la o fabrica de mezeluri si mi-a povestit ce se baga in cremwursti si parizer si mi s-a facut rau. dintre toate mezelurile se pare ca astea ar fi cele mai rele. de atunci nu mai mancam nici noi. asa ca, cu cat mai tarziu cu atat mai bine. si atunci cel mult sunca sau salam.
Cristy
Scris: Sunday, January 28, 2007 11:18 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
NU categoric...

Nici un fel de mezeluri, cascaval pana la 2 ani...
Le-am dat copiilor carne fiarta sau preparata in casa. Mergem la restaurant cu cutiuta de mancare dupa mine!

Eu una am oroare de mezeluri, la varsta de 13 ani am facut o indigestie ingrozitoare ( care s-a soldat cu internare in spital !!) , de atunci ma feresc a cumpara sau manca orice altceva decat carne, la magazin imi aleg carne si ei mi-o toaca pe loc.
Nu cumpar si nu consumam nici preparate congelate cum ar fi carne tocata, parjoale, mititei, hamburger sau crenvusti...

flowers flowers flowers
Darria
Scris: Sunday, January 28, 2007 6:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
Andismom wrote:
faimosul Capraru recomanda de la 10-11 luni cremwursti, sunca de pui si alte...

Faimosul Capraru, cu tot respectul, la capitolul diversificare mai are si greseli.
Nu salamuri, pastrama(din comert) pana la 2 anisori. Si dupa aceea as vrea sa nu-i dau dar o "manevrez" ras mai greu dupa aceasta varsta.
Carne de porc: dupa 4 ani.
Vesna
Scris: Sunday, January 28, 2007 8:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
La noi in casa, mezelurile nu prea se gasesc...doar Bogdan mai papa, la pachet. Personal, consider ca sunt puker , asa ca, evident, nu ii dau nici lui Raz.
danab
Scris: Wednesday, January 31, 2007 11:26 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Eu i-am dat de 2 ori sunca de pui, a mancat, dar nu vreau sa fac un obicei. Cascavalul il mesteca si-l scuipa, as ca mai bine nu-i mai dau, ca se murdareste de la el si tot eu strang si de pe jos banghead
crista
Scris: Friday, February 2, 2007 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
noi inca nu am inceput cu mezeluri bottle cred ca inca suntem prea mici, o sa mai asteptam cateva luni yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.