Metode pentru a afla sexul copilului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alimami
Scris: Friday, August 31, 2012 6:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Nu exista alte metode sigure pt a afla sexul copilului decat ecograful.
Ania
Scris: Friday, August 31, 2012 2:40 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2006
PrincessLilou wrote:
nu stiu daca aici e locul dar vreau sa intreb si eu prin a cata saptamana se poate afla sexul copilului? de la ecograf ma refer, nu din spiritisme ras

in spania iti spune la 20 de sapt pt ca atunci se vede cel mai bine

bereea
Scris: Friday, August 31, 2012 4:56 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cred ca Princess a aflat sexil copilului ei de vreo 3 ani dejasic
ocean26
Scris: Thursday, February 6, 2014 3:09 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/17/2013
bebic Buna ziua. Ma numesc Cristina si sunt insarcinata in 16 saptamani chitara Voiam sa va intreb la cate saptamani se vede sexul copilului la ecograf?bottle Sunt tare curioasa.Andrele
Tzepii
Scris: Thursday, February 6, 2014 3:55 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
ocean26 wrote:
bebic Buna ziua. Ma numesc Cristina si sunt insarcinata in 16 saptamani chitara Voiam sa va intreb la cate saptamani se vede sexul copilului la ecograf?bottle Sunt tare curioasa.Andrele

Quote:
Chiar daca medicul nu poate fi inca sigur, s-ar putea sa va anunte ce sex ar putea avea copilul. Sa va spun un secret - nu va bazati prea mult pe aceasta informatie, mai dureaza putin pana cand veti putea sti cu certitudine. Totusi, in saptamana 18 se formeaza prostata (daca veti avea un baietel), respectiv uterul si trompele uterine (daca veti avea o fetita).

De aici : Saptamana a 18-a de sarcina
aurishta
Scris: Thursday, February 6, 2014 3:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
La tine se poate deja vedea.....chiar si mai devreme se poate...depinde mult si de pozitia copilasului in momentul echografiei!
Nanny
Scris: Thursday, February 6, 2014 4:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
ocean26 wrote:

Intr-adevar la tine se vede deja! Daca nu mai ai rabdare poti merge la Echo.La cumnata mea de la 13 sapt la primul baiat si de la 14 la al doliea s-a vazut ff clar..ca amndoi sunt baieti!sic Depinde de pozitie, de paratura si cat de bun este doctorul care face radiografia!
simona83
Scris: Thursday, February 6, 2014 4:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Si la noi s-a vazut de la 12 sapt si 4 zile... fetita. Dar ne-a si oferit un prim plan clar Haha
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.