Metode naturale pentru ingrijirea corporala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, December 27, 2006 2:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
sousourel wrote:
Esti o draguta pupici dar nu te grabi ca incerc si eu aici intai, daca nu-mi gasesc, te anunt. Vit A si E fiole au sigur la farmacie, sa vedem restul.

Da-mi de stire pe privat.Eu ma uit de Apidermin (vezi ca e simplu si de lux) si de ulei de migdale dulci.Cea de lux trebuie sa ma uit la ingrediente, ca parca e imbogatita cu nu stiu ce...dar bune sunt amandoua.
sousourel
Scris: Thursday, January 4, 2007 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Pana la urma am facut asa: vit A de trei ori pe zi/ extern si crema de noapte/ de ochi aplicata cat mai frecvent pe buze. Acum e mai bine.
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, January 4, 2007 2:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
De cand am descoperit Bephantenul eu il folosesc cam pe orice parte a corpului. Oare nu merge si pentru buze ?
sousourel
Scris: Thursday, January 4, 2007 2:49 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
De cand am descoperit Bephantenul eu il folosesc cam pe orice parte a corpului. Oare nu merge si pentru buze ?

Nu stiu ...si eu l-am tot folosit pentru arsuri si cosuri, oare pe buze nu usuca?oare
mihaela75
Scris: Friday, January 5, 2007 3:20 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
stele_pe_cer wrote:

Benzoyl-ul peroxide nu se da fara reteta decat in Ro.Produsul se numeste Brevoxyl, costa pana in 250.000 lei veki, dar nu se foloseste la intamplare.

Produsule este foarte puternic (in afara se gasec produse cu concentratii diferite, in Ro doar cel amintit mai sus, cu concentratie 4%).

.

Eu am luat un produs pe baza de benzoyl peroxid 2.5% la liber, nu din farmacie ci de la distribuitori.Adevarat e ca nu-l gasesti nici in farmacii nici la cosmetice ci doar unde au distribuitorii puncte de desfacere.E un pachet cu mai multe produse numerotate ca sa stii cu care sa te dai mai intai si care urmeaza.E bun isi face treba dar eu n-am avut rabdare sa-l folosesc cum trebuiescratch
stele_pe_cer
Scris: Sunday, January 7, 2007 9:58 PM
Nivel

Sousourel, mai ai nevoie de ulei de migdale dulci/?L plafarul de langa mine am ajuns intr-un sfarsit si am si gasit.Iti pot trimite oricand doresti.Apiderminul inca nu l-am gasit, dar satapamana asta ajung in Obor si ti-l pot cumpara si p'asta.
sousourel
Scris: Monday, January 8, 2007 4:38 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:
Sousourel, mai ai nevoie de ulei de migdale dulci/?L plafarul de langa mine am ajuns intr-un sfarsit si am si gasit.Iti pot trimite oricand doresti.Apiderminul inca nu l-am gasit, dar satapamana asta ajung in Obor si ti-l pot cumpara si p'asta.

pupici si mercic...cum am spus mai sus, am rezolvat problema cu vit A si crema grasa de noapte.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, January 10, 2007 4:09 PM
Nivel

sousourel wrote:

pupici si mercic...cum am spus mai sus, am rezolvat problema cu vit A si crema grasa de noapte.

Ma bucur ca ai rezolvat-othumleft !Buzitze catifelatedance !
sousourel
Scris: Wednesday, January 10, 2007 4:09 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Ma bucur ca ai rezolvat-othumleft !Buzitze catifelatedance !

pupici
Cristy
Scris: Sunday, January 14, 2007 6:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Buna felelor!!

Cateva masti extraordinare:

Masti pentru inviorarea pielii fetii potrivite la toate tipurilor de piele

Masca de miere a Cleopatrei
Qwaker macinat si miere de albine in cantitati egale, se unge pe fata curata, se lasa 15 min, se spala cu apa calda dupa care cu apa rece.

Masca de legume
1/2 Avocado curatat de coaja, o lingurita de suc de rosie proaspata, o lingurita de lamaie, se amesteca toate pana se obtine o pasta, se unge pe fata si se lasa 15 min, se spala cu apa potrivita, nu rece nu calda.

Compresa de suc de pepene la imbunatatirea circulatie sangelui pe fata
Se stoarce pepene pe blender sau pe masina de suc de fructe
Se inmoaie in sucul obtinut o bucata de bumbac curat sau un prosopel mic si se aplica pe fata ca un bandaj
Se lasa 20 min, se spala cu apa potrivita si dupa accea cu apa rece.

Masca din capsuni pentru inviorarea pielii
Se zdrobesc 4 capsuni mari intr-un bol de ceramica sau plastic ( nu metal) se adaoga Qwaqer macinat pana se obtine o pasta groasa, se unge pa fata, sa lasa timp de 20 min. Se spala cu apa potrivita, nu rece nu calda.

Masca de miere si portocale la inviorare generala
Se potriveste la toate felurile de ten si se poate unge si in jururl ochilor si a gurii
Se incalzeste 3 linguri de miere pana ce devine lichid ( bay marin) se adaoga sucul de la o jumatate de portocala, se unge pe fata si se lasa 15 min, se spala cu apa potrivita, nu rece nu calda.

Masca de patrunjel si spanac
Se toaca patrunjel si spanac se dau pe blender separat, se stork prin sita pana ce se obtine un pahar de suc din fiecare. Se amesteca sucurile si se adaoga Qwaker macinat pana se obtine o crema fina, se unge pe fata, se lasa 20 min dupa care se spala cu apa potrivita, nu rece nu calda.

Masca de iaurt si drojdie
O lingurita de iaurt simplu, o lingurita de drojdie prospata, o lingurita de lamaie, o lingurita de ulei de masline, se amsteca si se unge pe fata curata. Se lasa timp de 20 min se spala cu apa potrivita, nu rece nu calda.
A nu se folosi aceasta masca inainte de iesira la o petrecere, aceasta masca scoate in evidenta punctele negre, se poate folosi inaintea unui tratament de puncte negre.

Masca din miere si mere
Se de pe blender un mar curatat si o lingura de miere
Se unge pe fata si se lasa 20 min, se spala cu apa potrivita, nu rece nu calda.

Masca din suc de ardel
Se da pe blender ardel verde si se stoarce prin sita sau prin tifon, pana se obtine un pahar de suc, se adaoga Qwaker macinat pana se obtine o crema fina , se unge pe fata curata si se spala cu apa potrivita, nu rece nu calda, dupa 20 min.

Succes

flowers flowers flowers
Cristy
Scris: Sunday, January 14, 2007 6:28 PM
Nivel

Pentru cine intreaba ce-i ala Qwaker:

Oats (Avena sativa)

Se gaseste la magazine de produse naturale !!!!

dance
stele_pe_cer
Scris: Sunday, January 14, 2007 6:57 PM
Nivel

Ar fi super Cristy, daca ai sti pt.ce tip de ten se potrivesc mastile de mai sus!
Cristy
Scris: Monday, January 15, 2007 9:09 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:
Ar fi super Cristy, daca ai sti pt.ce tip de ten se potrivesc mastile de mai sus!

Masti pentru inviorarea pielii fetii potrivite la toate tipurilor de piele

Aceste masti pot fi folosite in functie de anotimp, de exemplu vara pepene si castravete, iar iarna miere cu mere... Le-am pus pe toate special pentru ca sa va fie mai comod, in Romania nu sunt tot timpul anului legume si fructe si daca da, atunci pretul difera...

yes

Daca va intereseaza masti speciale, spuneti si eu vi le traduc....
Am o carte scrisa in ebraica de o romanca stabilita in Israel, cu tot felul de retete din batrani ( bineinteles ca din Romania) pentru cosmetica, boli, raceli, inviorare etc.....cool

flowers flowers flowers flowers flowers
mamiraluca
Scris: Sunday, August 19, 2007 12:09 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006

Sousourel, eu folosesc o crema pe baza de plante naturale 100%,nu strugureluri pline de chimicale care sa-mi afecteze buzele ,si apoi ficatul, etc.o dau si pe fetita iarna, si mai nou, se dau cu ea si prietenii ei de la gradinita.
Roxanel
Scris: Wednesday, June 17, 2009 8:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Beneficiile uleiului de jojoba

Uleiul de jojoba nu are culoare sau miros si de aceea este un produs de infrumusetare ideal. Nu este scump si poate fi folosit din cap pana-n picioare, pentru ca are multe intrebuintari. Iata cateva dintre ele:

Este un bun demachiant. Inmoaie un disc de vata si sterge fardul de ochi, eyelinerul si rimelul. Nu numai ca machiajul va fi indepartat usor si complet dar in acest fel iti vei hidrata si genele.

Il poti folosi si pentru stergerea blush-ulu, a fondului de ten si a rujului. Pentru a indeparta uleiul, foloseste un servetel sau o carpa umeda.

Este hidratant. Datorita faptului ca uleiul de jojoba seamana cu sebumul uman, pielea accepta foarte usor acest ulei, fara a duce la aparitia cosurilor sau a unor reactii alergice. Chiar daca ai tenul gras poti folosi acest ulei, pentru ca iti mentine sebumul in limite normale. Pune cateva picaturi de ulei jojoba in crema ta hidratanta.

Hidrateaza buzele. Daca ai buzele uscate sau care se cojesc des, poti folosi cu incredere acest ulei, ca o alternativa la tratamentele scumpe pentru buze.

Ulei pentru cuticule. Gata cu cuticulele uscate sau zdrentuite. Freaca-ti cuticulele cu putin ulei pentru a le mentine moi.

Balsam pentru par. Poti pune cateva picaturi de ulei in balsamul de par sau iti poti freca varfurile parului cu acest ulei, pentru a le face moi.

Ulei pentru corp. Un masaj cu acest ulei mai ales dupa baie este reconfortant, dar combina-l cu un alt ulei pentru ca solutia sa fie alunecoasa.

Sursa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.