Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Va pun un articol:
1. Anticonceptionalele orale combinate au ca mecanism principal de actiune oprirea ovulatiei. Totusi, ?n cazurile ?n care ovulatia nu este oprita (15 % potrivit unor studii), ele actioneaza prin doua mecanisme secundare, dintre care unul este crearea de conditii improprii implantarii embrionului la nivelul uterului, cu alte cuvinte, pot avea efect avortiv, motiv pentru care sunt interzise de religiile care se pronunta ?mpotriva avortului (adica toate religiile).
sursa: http://forum.romedic.ro/prod/INTREBARI_012665.html
|
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Multumim pentru informatie! |
|
| Cu placere! Si pentru ca am fost foarte contrariata de informatia asta care m-a dat peste cap am mai cautat pe net si... Am mai gasit cate ceva: http://www.danionvasile.ro/capitol.php?cap=40 http://www.sfaturiortodoxe.ro/avortul/anticonceptionale-avort-5.htm http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-spune-stiinta-medicina/70-pilula-contraceptiva-este-abortiva-avortiva-contraceptive-pill-works-as-an-abortifacient
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Exact Ce scrie acolo mi-a explicat un doctor.Mi-a si zis.De ce se subtiaza mucoasa uterina daca ovulatia nu are loc?Si daca s-ar publica in prospect toate alea credeti ca s ar mai cumpara asa in cantitati mari?! Roxy,asa e.In religia noastra orice mijloc de contraceptie este pacat.Chiar si prezervativul ... |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| giulia_mamik wrote:Exact Ce scrie acolo mi-a explicat un doctor.Mi-a si zis.De ce se subtiaza mucoasa uterina daca ovulatia nu are loc?Si daca s-ar publica in prospect toate alea credeti ca s ar mai cumpara asa in cantitati mari?! Roxy,asa e.In religia noastra orice mijloc de contraceptie este pacat.Chiar si prezervativul ... Pai atunci faceti cati copii va da D-zeu..ce sa mai zic..in loc sa ne bucuram ca exista asa ceva si nu facem mai multi copii decat putem creste si educa.. |
|
| Ali,m-ai interpretat gresit ,draga mea.Eu doar spun ce stiu,sunt realista si suport un adevar.Sunt o pacatoasa si recunosc ca am folosit si eu metode de contraceptie si poate si pe viitor,cine stie... |
|
| Ali nu interpreta gresit mami si nu te supara! Am pus aici aceste informatzii pentru ca poate exista persoane pentru care este foarte importanta chestiunea legata de avort si nu stiau ce se intampla cu adevarat in cazul administrarii de anticonceptionale sau a utilizarii steriletului. Parerea mea este ca este foarte important sa cunosti adevarul si sa iei o decizie in cunostinta de cauza. Eu personal nu am folosit anticonceptionale decat vreo 4-5 luni acum multi ani si m-am oprit pt ca imi era foarte frica de efectele secundare hormonale. |
|
| Roxintya, foarte interesante articolele, multumesc mult:bowing: Am citit , insa, in unul dintre ele ca si spermicidele au efect avortiv. Cum ar fi posibil asa ceva? |
|
| Aurishta,am primit o expicatie putin bizara vis a vis de spermicide.Cica daca totusi un spermatozoid scapa "neomorat" ,nucleul acestuia este puternic afectat.Chiar de va fecunda un ovul, oul rezultat va muri in scurt timp.Nu prea as fi deacord cu teoria asta deoarece Daria mea a venit datorita esecului foitelor contraceptive.Nu cred ca nucleul spermatozoidului a fost afectat nicidecum,fiindca am un copil perfect sanatos... |
|
| giulia_mamik wrote:Nu prea as fi deacord cu teoria asta deoarece Daria mea a venit datorita esecului foitelor contraceptive.Nu cred ca nucleul spermatozoidului a fost afectat nicidecum,fiindca am un copil perfect sanatos... Si la mine au venit Simona, Gabriel si Angelica in acelasi fel, diferenta facand-o doar marca spermicidului folosit. |
|
| |
|
| Ce am ras .Adica sunt de marci diferite fiecare !?Glumesc .Eu tin minte ca la mine erau foite de alea de le dezlipeai de pe staniol.Erau exact ca un carnetel de buzunar:018: .Am sa le tin minte toata viata |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Referitor la foite o amica cam ,,redusa''isi baga hartiutele dintre foite nu foitele si ramanea insarcinata de n ori intr-un an si-mi explica ea cum se procedeaza cu foitele alea si am ras sa lesin cand mi-am dat seama ca nu stie pe ce lume este .Doamne ! |
|
| Doamne ! Si alte femei se chinuie sa ramana insarcinate! |
|
| Oana,am auzit si eu varianta asta .In fine,nu prea e de ras dar exista prospect si mod de utilizare pt orice!Iti ia 2 minute sa le citesti!!!Unii au creierul mult prea odihnit |
|
|