Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| shirel wrote:
Niciodata sa nu luati doua este o greseala totala ,
de ce? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Pt ca doza asta soc de hormoni deregleaza organismul si te poti trezi cu probleme mult mai nasoale... |
|
| ok, am intels |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu mi-am pus sterilet dupa ce l-am nascut pe Bogdanel dar ma gandesc sa-l scot.Am dureri inainte cu o saptamana de a incepe ciclul menstrual si tine tare mult.M-am saturat Dar tocmai am auzit ca doare cand ti-l scoate si acum mi s-a facut frica,Doctorita mi-a spus ca pot sa-l tin 5 ani,au trecut doar 3 nu stiu ce sa fac.Daca-l scot ce metode contraceptive sa folosesc? |
|
| eu iau anticonceptionale de nevoie , dar ma gasesc foarte bine cu ele. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Carla,am avut 4 ani sterilet.Regret enorm ziua aceea cand l am pus.Mi a provocat o sterilitate nu stiu de care ...(ma refer la grad) si o rana pe uter.Plus am noduli mamari care nu stim inca din ce categorie fac parte.Mai vrei?FETELOR NU FOLOSITI STERILET.Pentru binele vostru...Eu acum trag speranta ca ma voi vindeca si voi putea face cel putin un copil. Carla,steriletul il poti scoate si dupa o luna daca nu te impaci cu el.Du te rapid la doctor si scapa de el.Anticonceptionalele sunt mai indicate cred.. Vis a vis de ciclu era o corvoada,Carla.Ma durea burta cu zile bune inainte de ciclu.Ma tinea 8 zile si dureri enorme. P.S:Nu doare de loc,crede ma .Ca o piscatura de tantar simti |
|
| Multumesc Giulia.Ma duc cat de repede sa mi-l scot.Poate vine fetita |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Carla multa sanatate si nu mai amana daca e asa de problematic! Deci te-ai hotarat sa faci si o fetita?
|
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Hehehe Carla .Frumos ca mai vrei o fetita.Succes |
|
| Nu-i batut in cuie doar am spus ca se poate intampla |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| buna,fetelor!vad k parerile sunt impartite vis s vis de sterilet si alte metode contraceptive.....totul depinde de fiecare organism in parte,cum suporta si reactioneaza... eu,cand am nascut al doilea copil am optat pentru ceea ce aici am vazut ca se numeste"sterilizare feminina",adik mi-am legat trompele si stau linistita.Dar asta o face medicul ginecolog numai in cazul in care se face operatie cezariana si dupa ce ti-ai dat acordul in scris. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| geanyna32 wrote:buna,fetelor!vad k parerile sunt impartite vis s vis de sterilet si alte metode contraceptive.....totul depinde de fiecare organism in parte,cum suporta si reactioneaza... eu,cand am nascut al doilea copil am optat pentru ceea ce aici am vazut ca se numeste"sterilizare feminina",adik mi-am legat trompele si stau linistita.Dar asta o face medicul ginecolog numai in cazul in care se face operatie cezariana si dupa ce ti-ai dat acordul in scris. Asta nu e metoda contraceptiva,e o metoda definitiva,pt cele care nu-si mai doresc copii niciodata. |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu folosesc doar contraceptive locale, din cauza problemelor de sanatate pe care le am! Este adevarat ca este mai greu sa fii precaut , insa a fost singura cale pentru mine! |
|
| Oare pana la ce varsta se pot lua anticonceptionale? |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Pana intri la menopauza. Varsta difera de la femeie la femeie si o sa ai semne de premenopauza inainte din cate am inteles. |
|
|