Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am citit topicul d ela capat ,offf!prin cate trebuie s atreaca o femeie si cate trebuie sa suporte . Cam toate metodele au si mari dezavantaje sau efecte adverse ,acum trebuie sa ne asumam cate un risc si cum nu mi-l pot asuma pe ala sa raman insarcinata ,mi-l asum pe ala de a muri de la otravurile astea -bine exagerez acum ,dar mai in gluma -mai in serios ...
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Si eu tre sa ma gandesc serios ce metoda aleg dupa ce nasc, pastile sau altceva...inca nu stiu, dar abstinenta sigur nu |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Il trimitem pe sotulake la cutit ,pai ce nu doar noi suntem in ecuatie Mai ales ca vasectomia e mult mai simpla si rapida si fara alte complicatii.Eu cred ca un sot daca s-ar documenta ar accepta ,doar frica si mandria de barbat ca sa nu te atingi de barbatia lor ,asta ii impiedica..si ca noi suntem oricand gata sa luam pe umeri totul.Mai ales daca sotul isi da seama cat de urate sunt pilulele astea si cat rau ne pot face sigur ar accepta ,ca problema e ca ei nu stiu, nimeni nu le spune ,adica e si vina noastra a femeii ca tot ii cocolosim si protejam atat . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| t-mihaela wrote:Il trimitem pe sotulake la cutit ,pai ce nu doar noi suntem in ecuatie Mai ales ca vasectomia e mult mai simpla si rapida si fara alte complicatii.Eu cred ca un sot daca s-ar documenta ar accepta ,doar frica si mandria de barbat ca sa nu te atingi de barbatia lor ,asta ii impiedica..si ca noi suntem oricand gata sa luam pe umeri totul.Mai ales daca sotul isi da seama cat de urate sunt pilulele astea si cat rau ne pot face sigur ar accepta ,ca problema e ca ei nu stiu, nimeni nu le spune ,adica e si vina noastra a femeii ca tot ii cocolosim si protejam atat .
Mihaela ce am mai ras ideea nu este rea deloc cum de nu mi-a trecut si mie prin cap.Ei ,lasa ca-l intreb deseara pe iubitel daca o face uite asa ptr mine. ca oricum nu mai vrea nici el copii. Daaa si eu trebuie sa ma sfatuiesc cu medicul meu oricum nu voi lua pastile niciodata nu am luat am incercat dar au avut la mine un efect foarte urat cu greturi ,vomitaturi etc.Cred ca imi pun inel pana la urma aici multe prietene de ale mele au si este super bun,i-a putin timp doar pana te obisnuiesti dar este sigur si bun. |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nu stiu daca un barbat tanar ar accepta aceasta metoda ireversibila...eu una nu as putea sa-i cer asa ceva |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Asa spuneam si eu ( ca Mihaela )... pana cand am aflat ca barbatii cu vasectomie au rist crescut de a face dementa. So... |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nici prin cap nu mi-a trecut de vasectomie .Plus ca nu stiu ce ne ofera viata ,poate mor sau divortam si va vrea sa mai faca copii cu viitoarea .Cum nici eu nu mi-as lega trompele -poate la 40 de ani ma apuca cheful de bebe cine stie? Eu vorbesc de ceva reversibil nu de ceva pe viata ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Maiii voi chiar luati lucrurile prea in serios binenteles ca nimeni nu ar accepta asa ceva si nici eu nu as fi de acord la urma urmei sa o faca (dar intrebarea moarte nu are cu toate ca eu cunosc pe cineva care desi tanar si super frumos , necasatorit din propiile motive a facat-o fiindca el nu vrea niciodata copii deci mai sunt si din astia dar raritati si drept sa spun nu-i dau dreptate dar in fine treaba lui.Fetelor mai glumim si noi si drept sa spun Mihaela a dat o ideea la care nu ne-am gandit de aceea m-a surprins.Eu oricum imi intreb sotul ce parere are asa el ca barbat de ce nu ,noi si asa discutam despre orice plus ca si eu la randul meu fiindca mama mea are ce are nu de multe ori m-am gandit sa -mi fac eu operatie. |
|
| Discutam si noi aici... discutii. Mai ales in cazul meu nici nu se pune problema ( nici de vasectomie, nici de anti, nici de sterilet ), dar imi dau si eu cu parerea... |
|
| Asa este.Eu, de exemplu, iau de nevoie, dar sunt un dezastru. Nu tin niciodata cont de ora, uit sa le iau, imi aduc amintea abia a doua zi cand sunt la munca si nu le am la mine, le incep cu intarziere, etc. Dar am sa-i sugerez si eu vasectomia sotului meu sa vad daca face infarct sau nu |
|
| bereea wrote:Dar am sa-i sugerez si eu vasectomia sotului meu sa vad daca face infarct sau nu
... iar ca alternativa, ideea cu abstinenta. Daca nu la prima, la a doua varianta sigur face infarct.
Glumesc, desigur. |
|
| kali wrote:... iar ca alternativa, ideea cu abstinenta. Daca nu la prima, la a doua varianta sigur face infarct. Glumesc, desigur.
Dintre doua rele s-ar putea sa aleaga alta varianta: o alta care nu-i cere nici una , nici alta |
|
| bereea wrote:Dintre doua rele s-ar putea sa aleaga alta varianta: o alta care nu-i cere nici una , nici alta
Si eu m-am gandit. |
|
|