Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| oanalaurisa wrote:Sa stii ca din pacate,cel putin in Oradea nu se gaseste din nu stiu ce motiv zic depozitele ca nu au,caci si eu am cautat...
Si nu ai putut spune??? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| mariuta wrote:Si nu ai putut spune???
Pai am crezut ca nici in tara nu se gaseste...ca doar noi primim la farmacie marfa si de pe la Bucuresti... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| pe bebe iar il doare rau burtica si vrea sa manance la o ora...abia termin si vrea din nou...oooof,ce greu e uneori!!! |
|
|
Asa a fost si Mira azi,dar s-a linistit... |
|

| Si-a revenit si Piersicuta,slava Domnului,imi venea sa plang incontinuu ca nu stiam cum sa il ajut... |
|

| Apropo de plans,voiam sa deschid un topic despre starea de depresie dupa nastere(uneori imi vine sa plang fara motiv,sau din orice motiv,ma simt inutila etc si as vrea sa stiu daca si alte mamici trec sau au trecut prin asta).Unde l-as putea deschide? |
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Apropo de depresia postnatala si eu a-si vrea sa stiu cate ceva,in ultima vreme ma simt cam rau,tot timpul i-mi vine sa pling,cu sotul ma cert din orice lucru,desi pana acum n-am avut probleme de genul acesta.Am uitat sa mentionez ca am un baietel superb de doar 4 luni jumatate.va rog ajutati-ma!!!! |
|
|
Starea ta este perfect normala,dupa nastere esti slabita din toate punctele de vedere si mai vulnerabila , asa ca nu-ti fa probleme ca majoritatea mamicilor trec prin aceeasi stare,iar rutina asta,programul bebelusului pe care trebuie sa-l respecti probabil te oboseste si nu-ti da ragaz sa respiri si din cauza asta esti foarte obosita,iritabila si te intelegem perfect.O sa treaca si starile astea,sa iei vitamine in continuare,daca ai luat inainte de nastere Elevit,iar o tableta pe zi in continuare. |
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| oanalaurisa wrote:Starea ta este perfect normala,dupa nastere esti slabita din toate punctele de vedere si mai vulnerabila , asa ca nu-ti fa probleme ca majoritatea mamicilor trec prin aceeasi stare,iar rutina asta,programul bebelusului pe care trebuie sa-l respecti probabil te oboseste si nu-ti da ragaz sa respiri si din cauza asta esti foarte obosita,iritabila si te intelegem perfect.O sa treaca si starile astea,sa iei vitamine in continuare,daca ai luat inainte de nastere Elevit,iar o tableta pe zi in continuare.
Multumesc mult,credeam ca sunt singura cu astfel de probleme,deja incepeam sa-mi fac griji,am zis sigur sufar de depresie(am citit cate ceva dintr-o carte). cate-o data nu pot sa suport nici cum plange bebe,dupa o zi epuizanta,seara deja tremur numai cand il aud ca plange iarasi(incepeam sa ma invinovatesc,am zis sigur nu am stofa de MAMA,de orice fac bebe plange) Am luat Elevit inainte de nastere,doar in primele 4 luni,dupa aceea dr-ul a zis ca nu mai este nevoie de el daca am grija de mine si mananc destule fructe si legume proaspete,iar dupa ce am nascut nu am mai luat nimic,dr-ul nu mi-a zis ca ar trebui sa-l mai iau. Multumesc de sfat,cred ca voi incepe sa iau ceva vitamine pt ca ma simt din ce in ce mai slabita,si rau din punct de vedere pshiic. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| alexandra_lazar wrote:Apropo de plans,voiam sa deschid un topic despre starea de depresie dupa nastere(uneori imi vine sa plang fara motiv,sau din orice motiv,ma simt inutila etc si as vrea sa stiu daca si alte mamici trec sau au trecut prin asta).Unde l-as putea deschide? Uite cineva a tocmai a deschis un topic pe aceasta tema aici |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| BUNA MAMICILOR !!! SUNT O NOUA VENITA IN MAREA VOASTRA FAMILIE . MA CHEAMA ANDRA SI PE BEBIATA MEA O CHEAMA ALECIA , AVEM DOUA LUNI SI SUNTEM FOARTE DEPARTE DE CASA , IN CANADA . VA URMARESC DEMULT SI DISCUTIILE VOASTRE MI-AU FOT DE MARE AJUTOR . VA SALUT PE TOATE |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bine ati venit,Andra si Alecia,va asteptam si la alte topicuri |
|
|