Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Am o probelema si poate ma indruma cineva pas cu pas.De astazi, primesc mesajele de pe 7 pitici in INBOX, in loc de BULK, cum le primeam pana mai ieri.Nu stiu cum sa fac sa le primesc din nou in Bulk, ca mi-ar fi mai unos asa sa le sterg cand se inmultesc.Cum fac?Cine ma ajuta?
Anaida nu a mai avut timp astazi sa-mi explice cum fac macar sa optez pentru ca mesajele de la adresa de mail X sa mi le trimita automat in bulk...Stie careva continuarea?
Ofer recompensa celei care-mi arunca o solutie in ograda ! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Nu stiu de ce iti ajung in Inbox si nu in Bulk ca si pana acum, ca noi nu am schimbat nimic.
Nu stiu cum poate sa ti le puna automat in Bulk, dar pot sa iti spun cum poate sa le puna la Trash sau intr-un folder nou, pe care sa zicem ca il denumesti 7 PiTiCi.
Dupa ce intri in sectiunea de Mail a Yahoo, ai in partea dreapta Options. Mergi pe Options si apoi alegi Filters -> Add.
Iti apare o fereastra in care bagi regulile de filtrare. La From header lasi selectat contains si scri alaturi forum.7Pitici. La Move the message to selectezi Trash daca vrei sa le arunci direct la Trash sau New folder daca vrei sa ti le puna intr-un alt folder ca sa le vezi mai usor. Alegi New folder, dupa care dai Add Filter. Iti apare o fereastra mica, Explorer User Prompt, in care iti cere sa introduci numele folderului si aici introduci 7 Pitici, dupa care dai OK.
Ar trebui ca dupa aceea toate mesajele de la 7 Pitici sa iti ajunga fie in Trash, fie in Folderul 7 PiTiCi, depinde ce ai ales tu. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sau mai poti report as spam si ti le muta in bulk. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu pana acum nu am primit nici un fel de mesaj de pe 7 pitici. A ramas vreo optiune nebifata? |
|
| Kiki wrote:Sau mai poti report as spam si ti le muta in bulk.
Cu report as spam nu le mai primesti deloc. Spam=mesaj nesolicitat. |
|
| Roxanel wrote:Eu pana acum nu am primit nici un fel de mesaj de pe 7 pitici. A ramas vreo optiune nebifata?
Poate ca nu te-ai abonat la nici un forum sau subiect. La fiecare subiect deschis ai sus in dreapta OPTIONS si de acolo iti alegi ce vrei: Urmareste subiect, Email subiect, etc. La fel si cu forumul, daca vrei sa urmaresti tot forumul in dreapta jos de tot, la nivel de forum de aceasta data, ai watch forum. |
|
| AdrianaC wrote:
Cu report as spam nu le mai primesti deloc. Spam=mesaj nesolicitat.
Mie imi vin si ca spam. |
|
| Kiki wrote: Mie imi vin si ca spam.
Pe bune? |
|
| Da, pe bune. |
|
| AdrianaC wrote:Nu stiu de ce iti ajung in Inbox si nu in Bulk ca si pana acum, ca noi nu am schimbat nimic.
Nu stiu cum poate sa ti le puna automat in Bulk, dar pot sa iti spun cum poate sa le puna la Trash sau intr-un folder nou, pe care sa zicem ca il denumesti 7 PiTiCi.
Dupa ce intri in sectiunea de Mail a Yahoo, ai in partea dreapta Options. Mergi pe Options si apoi alegi Filters -> Add.
Iti apare o fereastra in care bagi regulile de filtrare. La From header lasi selectat contains si scri alaturi forum.7Pitici. La Move the message to selectezi Trash daca vrei sa le arunci direct la Trash sau New folder daca vrei sa ti le puna intr-un alt folder ca sa le vezi mai usor. Alegi New folder, dupa care dai Add Filter. Iti apare o fereastra mica, Explorer User Prompt, in care iti cere sa introduci numele folderului si aici introduci 7 Pitici, dupa care dai OK.
Ar trebui ca dupa aceea toate mesajele de la 7 Pitici sa iti ajunga fie in Trash, fie in Folderul 7 PiTiCi, depinde ce ai ales tu.
Adriana, multumesc mult pentru detaliere....acum am citi reaspunsul tau (ca tare multe mesaje au fost astazi, si le-am luat in ordine).Am aplicat ce mi-ai spus,nu sunt convinsa ca am facut ce trebuia, dar atept sa mai priemsc mesaje, sa vedem cada e ok.
Saru' mana
URAAAAAAAAAAAA.... ...mi-a iesit, inca o data mii de multumiri...ce ma enerva sa imi intre in inbox.... |
|
| Kiki wrote: Mie imi vin si ca spam.
kiki, iti vin ca si spam de la ursi, ca si eu sunt extrasuspendata de ei forever, dar ei tot imi trimit mizerii de notificari, ca poate me intereseaza sa fac colectie :81pukel: .... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Nu stiu ce se intampla aici la mine,primesc mesaje doar din categoria "MISS"si le primesc tot timpul in inbox!!Cine ma ajuta si pe mine?? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am primit mesaj(email)din forum de genul... "Un mesaj nou a fost adaugat in topicul Cumpara QualityCannabis ulei, ulei de Marijuana, ulei de cânepa, ulei Hash, CBD. cannabidiol in cadrul Forum discutii despre copii - 7 Pitici. Pentru a citi mesajul, deschideti acest link in browser-ul dumneavoastra." Ma oripilat |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| ingerash wrote:Am primit mesaj(email)din forum de genul... "Un mesaj nou a fost adaugat in topicul Cumpara QualityCannabis ulei, ulei de Marijuana, ulei de cânepa, ulei Hash, CBD. cannabidiol in cadrul Forum discutii despre copii - 7 Pitici. Pentru a citi mesajul, deschideti acest link in browser-ul dumneavoastra." Ma oripilat
Sunt tot felul de dezaxati pe lume. Am sters topicul imediat ce am primit notificarea, dar emailurile deja erau date. |
|
|