Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| danab wrote:shiraz inseamna "cel care este dulce" ( One who is sweet) si i se potriveste de minune bebelusei
shirley inseamna "cel care este dulce" ,shiraz intradevar este un frumos oras din Iran dar nu din cauza asta i-am dat eu numele .La noi in fiecare zi se citeste la sinagoga un capitol din biblie ,este foarte bine de pus nume la copil ceva in legatura cu o povestire din biblie care se potriveste cu sambata apropiata de nasterea copilului .Sambata trecuta s-a citit despre cantecul care a fost cantat de moise si de poporul israel cand au trecut marea rosie .Eu am luat doua cuvinte si le-am unit az -atunci si shir -cantec deci cantecul de atunci si cum numele asta mi-a placut mereu ,plus ca este un fotomodel foarte cunoscut la noi cu aceeasi nume am numit-o si pe bebelina mea Shiraz (cu toate ca am o vecina care s-a mutat nu demult si nu o prea agreez si o cheama shiraz dar cum ma cunoasteti voi stiti ca nu prea imi pasa ). Deci c-am asta este povestea numelui lui Shiraz.Ma bucur de alegerea mea si sunt sigur ca si ei i va place daca nu poate mereu sa si-l schimbe cand va fi mare.
Va multumesc pentru urari ,pup si va iubesc mult! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Cu atat mai interesanta si mai frumoasa povestea numelui |
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| shirel emotionante cuvintele tale. eu ma uit zilnic sa citesc povestea nastrii printesei shiraz, e posibil ca ai scris-o in alta parte? sau mai trebuie sa astept? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| sweet angel wrote:shirel emotionante cuvintele tale. eu ma uit zilnic sa citesc povestea nastrii printesei shiraz, e posibil ca ai scris-o in alta parte? sau mai trebuie sa astept?
Ufff,mai mami cu timpul asta ,vreau sa deschid cat de curand un nou jurnal unde binenteles voi incepe cu povestea nasterei lui Shiraz,asa ca vei mai trebui putin sa astepti dar multe sa stii ca nu prea am ce povesti ca voi ati fost cu mine toata ziua ,am stat alaturi de voi cand am avut dureri si dureri mari as spune.Nu vei astepta mult sper si dupa imi sortez si pozele voi scrie toata povestea. |
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Shirel de abia astept sa mai vad poze cu micutza printesa ce as da o fuga pana la tine doar ca sa imi umplu plamanii cu mirosul de bebelus |