Mesaje din burtica si de la mami Shirel (3)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Wednesday, January 19, 2011 1:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
danab wrote:

shiraz inseamna "cel care este dulce" ( One who is sweet) si i se potriveste de minune bebelusei hearts

shirley inseamna "cel care este dulce" ,shiraz intradevar este un frumos oras din Iran dar nu din cauza asta i-am dat eu numele .La noi in fiecare zi se citeste la sinagoga un capitol din biblie ,este foarte bine de pus nume la copil ceva in legatura cu o povestire din biblie care se potriveste cu sambata apropiata de nasterea copilului .Sambata trecuta s-a citit despre cantecul care a fost cantat de moise si de poporul israel cand au trecut marea rosie .Eu am luat doua cuvinte si le-am unit az -atunci si shir -cantec deci cantecul de atunci si cum numele asta mi-a placut mereu ,plus ca este un fotomodel foarte cunoscut la noi cu aceeasi nume am numit-o si pe bebelina mea Shiraz (cu toate ca am o vecina care s-a mutat nu demult si nu o prea agreez si o cheama shiraz dar cum ma cunoasteti voi stiti ca nu prea imi pasa ras ).
Deci c-am asta este povestea numelui lui Shiraz.Ma bucur de alegerea mea si sunt sigur ca si ei i va place daca nu poate mereu sa si-l schimbe cand va fi mare.

Va multumesc pentru urari ,pup si va iubesc mult! iloveyou iloveyou iloveyou
denisa_rachid
Scris: Wednesday, January 19, 2011 4:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Cu atat mai interesanta si mai frumoasa povestea numeluihearts newclap
Ely
Scris: Wednesday, January 19, 2011 8:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Shirel m-a emotionat tare ultima fraza cu...multumesc ca m-ai ales mamica tacoeur coeur angel .Shiraz si mie imi place mult.Sa va aduca numai bucurii Shiraz ,iar tie mami refacere usoara si multa putere .computerlove floare2
sweet angel
Scris: Wednesday, January 19, 2011 11:24 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
shirel emotionante cuvintele tale.
eu ma uit zilnic sa citesc povestea nastrii printesei shiraz, e posibil ca ai scris-o in alta parte? sau mai trebuie sa astept?
myha84
Scris: Thursday, January 20, 2011 8:16 AM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Shirel sa iti traiasca bebelina , sa fie sanatoasa, multa sanatate si tie.Imi place la nebunie numele ei, suna asa frumos.
shirel
Scris: Thursday, January 20, 2011 2:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
sweet angel wrote:
shirel emotionante cuvintele tale.
eu ma uit zilnic sa citesc povestea nastrii printesei shiraz, e posibil ca ai scris-o in alta parte? sau mai trebuie sa astept?

Ufff,mai mami cu timpul asta ,vreau sa deschid cat de curand un nou jurnal unde binenteles voi incepe cu povestea nasterei lui Shiraz,asa ca vei mai trebui putin sa astepti dar multe sa stii ca nu prea am ce povesti ca voi ati fost cu mine toata ziua ,am stat alaturi de voi cand am avut dureri si dureri mari as spune.Nu vei astepta mult sper si dupa imi sortez si pozele voi scrie toata povestea.
oanamaria
Scris: Thursday, January 20, 2011 2:50 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Abia astept si eu noul jurnal.Pupici dulci!iloveyou
alexandrabogdan
Scris: Thursday, January 20, 2011 2:50 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008

Shirel de abia astept sa mai vad poze cu micutza printesa coeur coeur ce as da o fuga pana la tine doar ca sa imi umplu plamanii cu mirosul de bebelus
Ana
Scris: Thursday, January 20, 2011 11:30 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Astept noul jurnalmajoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.