Mesaje din burtica si de la mami Shirel (3)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Monday, June 14, 2010 8:42 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
In sfarsit iata si pe mine din nou aici vesela,emotionata si cu inima batand repede de fericire strigand de bucurie:"Voi fi pentru a treia oara mama"!! dance dance dance
yes yes yes yes nici nu-mi vine sa cred ca indata voi fi mama a trei copii .....cine eu care singura ma cred o fetitza de 20 de ani zburdalnica plina de energie cautand mereu ceva sa o atraga deodata uite-ma raspunzatoare nu numai de nasterea lor dar si de cresterea si educatia a trei copii.Wooooooow ce realizare minunata simpt ca ma inalt ca visez si cu ochii spre cer nu pot sa spun decat "Dumnezeul meu iti multumesc!"iloveyou iloveyou
sunt acuma in saptamana 10 cum prea bine stiti si chiar stiti cat de usoara a fost pentru mine aceasta perioada alcool sic pale cate pastile am inghitit si cate zile in sir am vomitat ,toaleta fiindu-mi singura incapere din casa unde ma simteam in sigurantza!La primul ecograf am vazut cum imi bate inauntru o inimioara mica ,mica de tot .Ce sa-ti spun minune mica fiindca stiu acuma ce inseamna dragostea care o daruieste un copil si in aceeasi masura dragostea pe care noi o daruim voua decat ca: te asteptam sa vii ,sa ne intalnim si sa ne iubim!!!
Anelise
Scris: Monday, June 14, 2010 8:45 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Shirel, ce emotionant si ce frumos! coeur Felicitari pentru jurnalul de bebe3! computerlove Sa ne tii la curent cu evolutia voastra si sarcina cat mai usoara de acum inainte! pupici Stiu ca ti-a fost extraordinar de greu perioada asta, dar trebuie sa se termine odata si-oadata si sa fie multa veselie! Pupici cu drag, burtica scumpa! pupici pupici pupici
misha
Scris: Monday, June 14, 2010 8:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Cat de emotionant, Shirel! Sa fiti sanatosi/sanatoase si tu si bb, sa ai o sarcina usoara macar de-acum inainte si muuuulta fericire!pupici
alexandrabogdan
Scris: Monday, June 14, 2010 8:48 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
ce ma bucur ca va pot citi si urmari. deci...prezent la fiecare mesaj. sarcina usoara in continuare
ingerash
Scris: Monday, June 14, 2010 8:49 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Sarcina usoara,Shirelcomputerlove iloveyou Esti o mama minunata!grup coeur
sweet angel
Scris: Monday, June 14, 2010 9:02 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
shirelnewclap in sfarsit jurnalul lui bebitayes
ce frumos ai inceput jurnalulhearts, sa vedem continuarea , poze cu burtica. emotii de la eco......
sarcina usoara iti doresc .
shirel
Scris: Monday, June 14, 2010 9:33 PM
Nivel

Liz wrote:
Shirel, ce emotionant si ce frumos! coeur Felicitari pentru jurnalul de bebe3! computerlove Sa ne tii la curent cu evolutia voastra si sarcina cat mai usoara de acum inainte! pupici Stiu ca ti-a fost extraordinar de greu perioada asta, dar trebuie sa se termine odata si-oadata si sa fie multa veselie! Pupici cu drag, burtica scumpa! pupici pupici pupici

Multumesc .Lizuca draga pentru cuvintele tale calde iloveyou iloveyou ,eu simpt ca sunt pe drumul cel bun adica incetul cu incetul imi revin vreau si eu sa ma pot bucura fiindca sarcina nu trebuie sa fie o povoara cu numai bucurie si emotii!
KRYS85
Scris: Monday, June 14, 2010 9:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Shirel felicitari pentru jurnalnewclap newclap newclap ,sarcina usoara!!!!computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
shirel
Scris: Monday, June 14, 2010 9:35 PM
Nivel

misha wrote:
Cat de emotionant, Shirel! Sa fiti sanatosi/sanatoase si tu si bb, sa ai o sarcina usoara macar de-acum inainte si muuuulta fericire!pupici

Iti multumesc din inima sunt sigura ca totul va fi bine de acum inainte! computerlove computerlove
shirel
Scris: Monday, June 14, 2010 9:35 PM
Nivel

alexandrabogdan wrote:
ce ma bucur ca va pot citi si urmari. deci...prezent la fiecare mesaj. sarcina usoara in continuare

Te asteptam mereu !!iloveyou coeur coeur
shirel
Scris: Monday, June 14, 2010 9:37 PM
Nivel

ingerash wrote:
Sarcina usoara,Shirelcomputerlove iloveyou Esti o mama minunata!grup coeur

Ingeras,multumesc iubita sper sa ai dreptate in ceea ce spui si odata sper sa aud si asta din gura copiilor mei! pupici pupici
shirel
Scris: Monday, June 14, 2010 9:38 PM
Nivel

KRYS85 wrote:
Shirel felicitari pentru jurnalnewclap newclap newclap ,sarcina usoara!!!!computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

Krys,merci mult,esti o dragutza ca de obicei! computerlove computerlove computerlove
giulia_mamik
Scris: Monday, June 14, 2010 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
:018: Hehehe,ma asteptam eu la un jurnal de sarcina din partea ta.Si nu a intarziat sa apara!Shirel,sarcina usoara in continuare.Cat mai putine greturi si probleme in sarcina.Sa fie bebe sanatos!Daca la inceput ziceam ca e baiat...acum inclin sa cred ca e fetita!Sa nu ma bati,pls!sorry hohot computerlove
alexandrabogdan
Scris: Monday, June 14, 2010 9:43 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
shirel wrote:

Te asteptam mereu !!iloveyou coeur coeur

te astept sa ne vezi si u ras pupici
Irinuca
Scris: Monday, June 14, 2010 9:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
felicitari pt jurnal mami! iti doresc din suflet o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!
hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.