Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| In sfarsit iata si pe mine din nou aici vesela,emotionata si cu inima batand repede de fericire strigand de bucurie:"Voi fi pentru a treia oara mama"!! nici nu-mi vine sa cred ca indata voi fi mama a trei copii .....cine eu care singura ma cred o fetitza de 20 de ani zburdalnica plina de energie cautand mereu ceva sa o atraga deodata uite-ma raspunzatoare nu numai de nasterea lor dar si de cresterea si educatia a trei copii.Wooooooow ce realizare minunata simpt ca ma inalt ca visez si cu ochii spre cer nu pot sa spun decat "Dumnezeul meu iti multumesc!" sunt acuma in saptamana 10 cum prea bine stiti si chiar stiti cat de usoara a fost pentru mine aceasta perioada cate pastile am inghitit si cate zile in sir am vomitat ,toaleta fiindu-mi singura incapere din casa unde ma simteam in sigurantza!La primul ecograf am vazut cum imi bate inauntru o inimioara mica ,mica de tot .Ce sa-ti spun minune mica fiindca stiu acuma ce inseamna dragostea care o daruieste un copil si in aceeasi masura dragostea pe care noi o daruim voua decat ca: te asteptam sa vii ,sa ne intalnim si sa ne iubim!!! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Shirel, ce emotionant si ce frumos! Felicitari pentru jurnalul de bebe3! Sa ne tii la curent cu evolutia voastra si sarcina cat mai usoara de acum inainte! Stiu ca ti-a fost extraordinar de greu perioada asta, dar trebuie sa se termine odata si-oadata si sa fie multa veselie! Pupici cu drag, burtica scumpa! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Cat de emotionant, Shirel! Sa fiti sanatosi/sanatoase si tu si bb, sa ai o sarcina usoara macar de-acum inainte si muuuulta fericire! |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ce ma bucur ca va pot citi si urmari. deci...prezent la fiecare mesaj. sarcina usoara in continuare |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sarcina usoara,Shirel Esti o mama minunata! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| shirel in sfarsit jurnalul lui bebita ce frumos ai inceput jurnalul, sa vedem continuarea , poze cu burtica. emotii de la eco...... sarcina usoara iti doresc .
|
|
| Liz wrote:Shirel, ce emotionant si ce frumos! Felicitari pentru jurnalul de bebe3! Sa ne tii la curent cu evolutia voastra si sarcina cat mai usoara de acum inainte! Stiu ca ti-a fost extraordinar de greu perioada asta, dar trebuie sa se termine odata si-oadata si sa fie multa veselie! Pupici cu drag, burtica scumpa!
Multumesc .Lizuca draga pentru cuvintele tale calde ,eu simpt ca sunt pe drumul cel bun adica incetul cu incetul imi revin vreau si eu sa ma pot bucura fiindca sarcina nu trebuie sa fie o povoara cu numai bucurie si emotii! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Shirel felicitari pentru jurnal ,sarcina usoara!!!! |
|
| misha wrote:Cat de emotionant, Shirel! Sa fiti sanatosi/sanatoase si tu si bb, sa ai o sarcina usoara macar de-acum inainte si muuuulta fericire!
Iti multumesc din inima sunt sigura ca totul va fi bine de acum inainte! |
|
| alexandrabogdan wrote:ce ma bucur ca va pot citi si urmari. deci...prezent la fiecare mesaj. sarcina usoara in continuare
Te asteptam mereu !! |
|
|
Ingeras,multumesc iubita sper sa ai dreptate in ceea ce spui si odata sper sa aud si asta din gura copiilor mei! |
|
|
Krys,merci mult,esti o dragutza ca de obicei! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| :018: Hehehe,ma asteptam eu la un jurnal de sarcina din partea ta.Si nu a intarziat sa apara!Shirel,sarcina usoara in continuare.Cat mai putine greturi si probleme in sarcina.Sa fie bebe sanatos!Daca la inceput ziceam ca e baiat...acum inclin sa cred ca e fetita!Sa nu ma bati,pls! |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
|
te astept sa ne vezi si u |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| felicitari pt jurnal mami! iti doresc din suflet o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos! |
|
|