|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor m-am crucit .... se fac 7 ore cu trenul de la Braila pana la Craiova.
Nu exista tren direct ci numai cu schimbare prin Bucuresti. Si am mai inteles ca ma costa si vreo 2 milioane biletele.
Spuneti-mi si mie daca se cumpara bilet la copii pana in 2 ani. Daca nu se plateste bilet are copilul dreptul sa stea pe scaun? Sau astea 7 ore il tin in brate? Ca daca e asa mai bine ii iau copilului loc. Sa te tzii daca o mai apuca sa faca si kk la clasa 1 ...
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Uita-te putin Aici poate gasesti o legatura mai rapida. Primul mi se pare ca are mai putin de 6 ore. Stai ca vad ca nu merge linkul si incerc sa fac un print screen
|
| MNiko wrote:Uita-te putin Aici poate gasesti o legatura mai rapida. Primul mi se pare ca are mai putin de 6 ore. Stai ca vad ca nu merge linkul si incerc sa fac un print screen
Mercic mami. Pai tot acolo m-am uitat si eu de l-am gasit pe ala cu 7 ore. |
| Roxanel wrote:
Mercic mami. Pai tot acolo m-am uitat si eu de l-am gasit pe ala cu 7 ore.
Vrei intr-o zi anume, ca depinde si asta. Eu am cautat si am lasat ziua de azi. Uite ce am gasit:
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mami, nu exista tren direct. Toate au trecere prin Bucuresti si din pacate se si asteapta cel putin o ora in Gara. Legat de preturi sau de bilete pentru copii, nu stiu nimic., poate te ajuta cineva care a calatorit cu copilul cu trenul.. |
| Kiki wrote:Mami, nu exista tren direct. Toate au trecere prin Bucuresti si din pacate se si asteapta cel putin o ora in Gara. Legat de preturi sau de bilete pentru copii, nu stiu nimic., poate te ajuta cineva care a calatorit cu copilul cu trenul.. Pt copil mic nu se ia bilet. Mi se pare ca pana la 7 ani nu se ia bilet, dar nu stiu de faza cu locul. Nu poti sa suni la agentia CFR si sa intrebi exact? |
| MNiko wrote: Pt copil mic nu se ia bilet. Mi se pare ca pana la 7 ani nu se ia bilet, dar nu stiu de faza cu locul. Nu poti sa suni la agentia CFR si sa intrebi exact?
Pai ce nevoie are de loc daca copilul poate sta la mami in brate sau in carut! asta e chiar culmea. Vor sa scoata bani si de pe urma copiilor |
| Kiki wrote:Pai ce nevoie are de loc daca copilul poate sta la mami in brate sau in carut! asta e chiar culmea. Vor sa scoata bani si de pe urma copiilor Daca iti da voie cu carutul in vagon, ca vor spune ca ocupi loc si nu se poate trece.
Apropo de asta cu locul, cand eram in facultate si ma duceam acasa mergeam cu personalul ca era mai iaftin dar trebuia sa schimb in Ploiesti si sa merg cu autobuzul dintr-o gara in alta. A fost o perioada in care ni se cerea un bilet in plus pt bagaje doar pt ca ocupau un loc. |
| O sa sun sa vad exact dar vroiam sa stiu ce ma asteapta .... Saru-mana fetele. |
| Mami, alta solutie decat trenul nu ai? Ca sincer e groaznic pe tren. Se va plictisi si nu ai ce face si mai stai si atatea ore pe drum. Si mai platesti si o gramada de bani pe bilete... |
| Alta solutie ar fi fost sa inchiriez o masina dar unde locuiesc eu, la cuca macaii, nu are reprezentanta nimeni .... ar fi in orasul de langa, dar buba este ca acolo unde am vrea sa lasam masina (la destinatie) iarasi nu au reprezentanta si asa mai departe ...... ar mai putea sa vina socru-meu sa ne transporte dar am dubii la partea asta .... cu trenul mi se pare cel mai sigur ...
Bine ca ati pomenit de carut de luat in tren, unde mai pui ca eu am si patut portabil ... sa stiti ca ma dau jos controlorii ca ocup spatiu prea mult ....
Hai ca nici nu am inceput bine vacanta si eu ma stresez deja |
| Haideti ca am gasit .... copiii sub 5 ani nu platesc bilet dar poti cumpara loc pentru ei. La cererea controlorului trebuie sa faci dovada ca copilul are sub 5 ani.
Concluzia, tre' sa cumpar loc. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mamaaa, ce batai de cap o sa ai!!! Roxanel, mama, n-aveti un var, prieten cu masina sa va poata ajuta cu transportul intern? Ii rasplatesti omului deranjul si nu va mai chinuiti...referitor la inchirierea masinilor, daca aveti de gand chiar si cateva zile pt. plimbari, aveti grija sa fie masina in regula ca dupa ce ca o sa coste o poala de bani (serios, e aproape triplu decat pe-aici ), sa n-aveti probleme ca i-ati fi facut voi ceva...ca astia sunt in stare sa va puna-n carca problemele lor daca vad ca veniti din strainatate |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Roxanel, eu zic sa cauti solutii alternative, decat sa stai la mana CFR-ului! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Site-ul oficial al CFR-ului, cu informatii despre mersul trenurilor:
http://www.infofer.ro/
De preferat sa nu folositi informatii de pe alte site-uri. |
|