Profil: Merry89
Despre
Utilizator: Merry89
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, December 13, 2018
Ultima vizita: Wednesday, September 29, 2021 7:17 PM
Numarul de postari: 91
[0.01% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 61
Postat: Thursday, August 26, 2021 11:26 AM
Bună, fetelor! Va scriu sa va anunț ca luni, 23 august, s-a născut bebe Teodor-Andrei, la 38 sapt fix, cu 3.3 kg și 51 cm. Din păcate încă nu ne-am externat, bebe face câteva doze de antibiotic, din cauza ca valoarea proteinei C reactive este cam mare. Dacă totul este în ordine, speram sa mergem mâine acasă. Va pup și va doresc sarcini ușoare în continuare și bebei perfecți!

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 60
Postat: Friday, June 25, 2021 5:27 PM
Felicitari mamicilor Ioana ?i Aleahim! Sa va bucura?i de fetitele voastre! Love

img
Postat: Saturday, March 27, 2021 10:15 AM
Felicitari, Oana! Sa va aduca numai bucurii micu?ul!

img
Postat: Friday, March 26, 2021 10:25 PM
Maria.mmh wrote:

DoneCheek Kiss

Cheek Kiss

img
Postat: Thursday, March 25, 2021 5:29 PM
Maria, ?i eu vreau pe listuta, daca mai po?i face modificari...

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 59
Postat: Thursday, March 18, 2021 10:58 PM
Roser wrote:
Fetelor n-am mai apucat sa va scriu. Ieri dimineata la 7:18 s-a nascut baietelul nostru Hugocoeur
Am avut parte de o nastere groaznica, horror. Dupa ce au inceput inducerea cu prostaglandine si oxitocina am trecut prin niste contractii de neimaginat timp de 13h (ultimele 5h tot la 3-5 minute de abia aveam timp sa respir). Mi-au pus epidurala care nu si-a facut efectul nici cu 5 doze.
Pana la urma m-am dilatat total, am zis gata nasc in sfasit, dar copilul a ramas blocat pe canal nu se mai misca deloc in jos. Au luat repede decizia sa imi faca rahianestezie si cezariana. A venit alt anestezist si desi a incercat de 3 ori sa mi-o puna aveam un edem la nivelul coloanei vertebrale (probabil de aceea nu a functionat nici epidurala) si a zis ca el nu poate sa mai faca nimic. Eu deja deliram de durere nu mai puteam intelege nimic in jurul meu. Atunci Dra disperata i-a spus sotului meu ca trebuie sa ma intubeze si sa imi faca anestezie generala si el si-a dat acordul. Am simtit cum adorm iar apoi m-am trezit in timpul operatiei, vroiam sa ii anunt ca sunt treaza dar nu ma puteam misca, vorbi sau deschide ochii. Durere nu simteam si nu stiu cum am adormit la loc. M-am trezit peste 5h la reanimare bagata intr-o manta termica cu un tub mare de aer cald si cu perfuzii in amandoua mainile. Nu mai stiam daca sunt vie sau moarta, nu imi aminteam ca am nascut, chiar nu stiam pe ce lume sunt. Mi-au zis ca copilul e f bine si ca e sus in camera cu sotul meu. M-au urcat si pe mine sus si i-am gasit acolo pe amandoi skin on skin. Parca traiam un vis, nu imi venea sa cred ca e al meu, de fapt nici acum nu prea realizezlove
Cum l-am pus la piept a inceput sa suga doar ca nu prea are ce, dar el se tot straduieste.
Pe mine ma doare capul si operatia de mor dar imi revin incet incet.
Il iubesc de mor coeur

Felicitari pt pitic, Roser! E superb!!! Ai avut ceva de tras cu na?terea, bine ca acum a trecut ?i sunte?i bine amândoi

img
Postat: Tuesday, March 9, 2021 1:25 PM
Aleahim wrote:
Neata gagici.Si eu am fost ieri la eco.Soricica mea e mai micuta, se pare ca nu vrea sa recupereze, dar doctorita zice ca e perfectacoeur
Asa ca nu ma stresez, am incredere f mare in medicul meu si ma bucur ca totul decurge cum trebuie.A fost atat de activa, incat abia a reusit sa ii faca o poza, si aia miscata.Era ba cu manutele pe nasuc, ba cu piciorusul pe guritaLol M-am topit toata.
https://ibb.co/P9Hw8KN

O superbaaa!

img
Postat: Tuesday, March 9, 2021 1:22 PM
EllaMaria wrote:
Tocmai ce am iesit de la eco. Baietelul meu e binecomputerlove are 688 g, si o sa fie înalt si suplu, asa a zis doctorulhohot computerlove are buzele lui mami si nasucu lui tatihearts acum m-am linistit o perioadayes

Super! Sa creasca mare ?i voinic. Are o fetisoara de copil cuminte!!! coeur

img
Postat: Monday, March 8, 2021 6:52 PM
La mul?i ani, mamici în devenire!!! Sa ave?i parte numai de bucurii ?i de bebei sanato?i! Cheek Kiss

img
Subiect: Clubul aspirantelor - 85
Postat: Monday, March 8, 2021 6:38 PM
La mul?i ani, femei puternice! Sa ave?i parte de tot ce poate fi mai frumos!!! coeur

img