|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pediatrul lui David este doctorul neonatolog care a avut grija de el de cand s-a nascut. In spital l-a vazut o data pe zi, uneori si de doua ori, cand am iesit din spital mi-a scris vreo 2 pagini la calculator cu ce am de facut in diverse situatii (febra, colic, afta, etc). La telefon il pot una oricand, daca nu e pe faza sau e la spital intr-o nastere ceva ma suna inapoi, a venit acasa (contra cost), il analizeaza din cap pana in picioare (de la fontanela la talpi)...Ce sa zic? Sunt foarte multumita de el. |

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 33
| Pentru chestii serioase dr. Adrian Stanciu de la spitalul Budimex. Il recomand cu caldura. Un profesionist work-oolic! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am un copil cu sindromul down,mai e cineva cu problema asta?asi dorii sa vb si cu alte mamici care au problema asta |
Inregistrat: 7/26/2012 Mesaje: 1
|
Noi mergem la Dr Emil Capraru
Cum as putea sa-l contactez pe dl dr Capraru? Nr d tel sau email? Va rog sa ma ajutati. |
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| Noi mergem la Medsana; acolo am nascut, mi-a placut clinica si personalul de acolo, si acum mergem si la pediatru tot la Medsana. |

Inregistrat: 12/28/2014 Mesaje: 17
| Buna mamicilor..cineva din bucuresti..eu una merg din 90 de cand m am inascut...;)))pana in prezent..si are grija si baiatui meu..de 5 luni..la doamna dr Iordan Magdalena..din bucuredti sec4..vreau sa spun ca este si media pediatru si de familie..n am atat de grijulie si atat de atenta..dar are un singur defect...primeste atentie doar bani..daca ii dai un altfel de cadou comenteaza..dar in rest este nemaipomenita..de 25 de ani o cunosc si baiatul meu tot la ea am inscriso..si sunt foate multumita |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nu-i mai da atentii, nici bani si nici altceva. Nu s-a dat si o lege in privanta aceasta? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| bereea wrote:Nu-i mai da atentii, nici bani si nici altceva. Nu s-a dat si o lege in privanta aceasta? Din pacate, s-a creat deja o dependenta pshihica a pacientului...nu se simte in siguranta daca nu da spaga la doctor! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| aurishta wrote:Din pacate, s-a creat deja o dependenta pshihica a pacientului...nu se simte in siguranta daca nu da spaga la doctor!
Si se simte si mai bine daca pluseaza. |

Inregistrat: 6/3/2013 Mesaje: 20
| Noi ducem la pediatru flori daca este vreo sarbatoare, sau martisor sau cadou daca stim (si stim, de 10 ani!) cand este ziua ei. Atat. In rest, de ce sa-i dau. Nu numai ca este o lege, dar ei sunt platiti la numarul de pacienti! Au o cota, ceva de genul asta...Adica castiga oricum de pe urma mea..... Si in alta ordine de idei, nici nu ne-a pretins vreodata nimic. Si ne trateaza cu aceeasi atentie si pe noi, si pe toti ceilalti pacienti: doamna doctor Cristina Ivascu, in sectorul 1. Sa fie sanatoasa!!! |
Inregistrat: 3/26/2018 Mesaje: 2
| Buna seara am o feti?a de 1 ani?or ?i o luna ?i mi-a facut febra 38 cu 2 ?i scaunele cu mucozita?i ?i cam moi.ceea ce am constatat e ca are gingia foarte umflata ?i sus ia dat un din?i?or.aveti idee dak poate fi asta motivul va mul?umesc frumos |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Pribabil ii ies dintii! 38, 2 e stare febrila, nu febra, nu este nimic preocopant |
|
Inregistrat: 3/26/2018 Mesaje: 2
| Mul?umesc frumos |
|
|