Mergem la pediatru!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Tuesday, March 14, 2006 11:17 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Pediatrul lui David este doctorul neonatolog care a avut grija de el de cand s-a nascut. In spital l-a vazut o data pe zi, uneori si de doua ori, cand am iesit din spital mi-a scris vreo 2 pagini la calculator cu ce am de facut in diverse situatii (febra, colic, afta, etc). La telefon il pot una oricand, daca nu e pe faza sau e la spital intr-o nastere ceva ma suna inapoi, a venit acasa (contra cost), il analizeaza din cap pana in picioare (de la fontanela la talpi)...Ce sa zic? Sunt foarte multumita de el. pupici
felicia
Scris: Saturday, March 18, 2006 8:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/13/2006
Pentru chestii serioase dr. Adrian Stanciu de la spitalul Budimex. Il recomand cu caldura. Un profesionist work-oolic!
adina_ab
Scris: Saturday, August 29, 2009 10:14 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
am un copil cu sindromul down,mai e cineva cu problema asta?asi dorii sa vb si cu alte mamici care au problema asta
anagalamb
Scris: Thursday, July 26, 2012 6:22 AM
Nivel

Inregistrat: 7/26/2012

Noi mergem la Dr Emil Capraru

Cum as putea sa-l contactez pe dl dr Capraru? Nr d tel sau email? Va rog sa ma ajutati.
magduta
Scris: Friday, January 11, 2013 8:24 AM
Nivel

Inregistrat: 10/6/2012
Noi mergem la Medsana; acolo am nascut, mi-a placut clinica si personalul de acolo, si acum mergem si la pediatru tot la Medsana.
alinamarco
Scris: Wednesday, January 14, 2015 11:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/28/2014
Buna mamicilor..cineva din bucuresti..eu una merg din 90 de cand m am inascut...;)))pana in prezent..si are grija si baiatui meu..de 5 luni..la doamna dr Iordan Magdalena..din bucuredti sec4..vreau sa spun ca este si media pediatru si de familie..n am atat de grijulie si atat de atenta..dar are un singur defect...primeste atentie doar bani..daca ii dai un altfel de cadou comenteaza..dar in rest este nemaipomenita..de 25 de ani o cunosc si baiatul meu tot la ea am inscriso..si sunt foate multumita
bereea
Scris: Thursday, January 15, 2015 9:02 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nu-i mai da atentii, nici bani si nici altceva. Nu s-a dat si o lege in privanta aceasta?
aurishta
Scris: Thursday, January 15, 2015 9:53 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
bereea wrote:
Nu-i mai da atentii, nici bani si nici altceva. Nu s-a dat si o lege in privanta aceasta?
Din pacate, s-a creat deja o dependenta pshihica a pacientului...nu se simte in siguranta daca nu da spaga la doctor!uff
Lilly of the valley
Scris: Thursday, January 15, 2015 11:03 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
aurishta wrote:
Din pacate, s-a creat deja o dependenta pshihica a pacientului...nu se simte in siguranta daca nu da spaga la doctor!uff

Si se simte si mai bine daca pluseaza.
Cera
Scris: Friday, May 8, 2015 7:06 PM
Nivel

Inregistrat: 6/3/2013
Noi ducem la pediatru flori daca este vreo sarbatoare, sau martisor sau cadou daca stim (si stim, de 10 ani!) cand este ziua ei. Atat. In rest, de ce sa-i dau. Nu numai ca este o lege, dar ei sunt platiti la numarul de pacienti! Au o cota, ceva de genul asta...Adica castiga oricum de pe urma mea.....
Si in alta ordine de idei, nici nu ne-a pretins vreodata nimic. Si ne trateaza cu aceeasi atentie si pe noi, si pe toti ceilalti pacienti: doamna doctor Cristina Ivascu, in sectorul 1. Sa fie sanatoasa!!!
Nicol alexandra
Scris: Monday, March 26, 2018 5:24 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2018
Buna seara am o feti?a de 1 ani?or ?i o luna ?i mi-a facut febra 38 cu 2 ?i scaunele cu mucozita?i ?i cam moi.ceea ce am constatat e ca are gingia foarte umflata ?i sus ia dat un din?i?or.aveti idee dak poate fi asta motivul va mul?umesc frumos
bereea
Scris: Monday, March 26, 2018 10:25 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Pribabil ii ies dintii!
38, 2 e stare febrila, nu febra, nu este nimic preocopant
Nicol alexandra
Scris: Monday, March 26, 2018 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2018
Mul?umesc frumosBoredom
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.