Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Scoala Luanei e foarte aproape de noi, deja a invatat drumul, am inceput deja sa o las singura inaintea mea, ea ma conduce practic acasa. De traversat nu are decat doua stradute dar inca suntem la capitolul semne de circulatie, pe o straduta cu sens unic de ex ea se uita in cealalta parte insa incet incet va invata ea din clasa a doua trebuie sa mearga si sa vina singurica de la scoala mai ales ca are si colegi care locuiesc aproape de noi. |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Si noi avem scoala foarte aproape si tot 2 sradute mici de traversat. Robert a mai mers de cateva ori singur la/de la scoala si in cls. I (cand a plouat rau afara, Denis era micut si mama era la tara) si acum in a II a, dar, din pacate, noi avem foarte-foarte multi caini (maidanezi) in zona(vreo 15-18 bucati ) si sunt si destul de agresivi...... ...... |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| S.ELENA wrote:Si noi avem scoala foarte aproape si tot 2 sradute mici de traversat. Robert a mai mers de cateva ori singur la/de la scoala si in cls. I (cand a plouat rau afara, Denis era micut si mama era la tara) si acum in a II a, dar, din pacate, noi avem foarte-foarte multi caini (maidanezi) in zona(vreo 15-18 bucati ) si sunt si destul de agresivi...... ......
De asta imi este si mie teama la care adaugam copiii tiganilor, putini e drept, dar buzunaresc, mai ales ca liceul are reputatia unuia in care invata copii de bani gata, deci clar stau la panda. Nu sunt rasista, niciodata nu am fost, bona fetelor e tiganca, insa unii sunt tare rai si ma enerveaza pentru ca eu incerc sa-i bag Luanei in cap ideea ca nu trebuie sa faca diferente intre rase iar ei imi strica planurile. Plus in casa noastra la parter stau unii, ilegal, de abia astept sa zboare de aici,pentru ca au luat un caine lup, tare rau, dresat sa sara la oameni, mai ales la sotul meu si la mine, special l-au adus pentru noi astia mari, insa intr-o zi era sa o apuce pe Luana, noroc ca s-a bagat al meu si l-a muscat pe el. Sper sa se rezolve cat mai repede treaba asta cu vecinul ca imi vine sa-l scot afara in suturi, iar cu ceilalti de pe strada am vorbit cu bona sa mearga cu ea la scoala sa vada ca Luana e cu ea si sa nu se atinga de ei. Saraca se simte tare aiurea dar asta e fiecare rasa are uscaturile ei. In rest caini maidanezi nu am vazut. A, si mai e un domn care-si plimba cainii pe langa liceu, unul lup si altul din ala de lupta, am uitat rasa ambii fara botnita si fara lesa. M-am luat odata de el si mi-a raspuns foarte agresiv ca el stie ce creste si garanteaza ca nu musca. Iubesc animalele enorm, am trei pisici si de abia astept sa-mi iau un catelus insa sunt pro botnita pt cei mari pentru ca la urma urmei au instincte si nu poti sti cum reactioneaza in diverse situatii. I-am zis ca o sa-l reclam ma streseaza pe mine cand trec pe langa ei nici nu vreau sa ma gandesc daca ar sari la vreun copil si-l mutileaza |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| katy_lumika wrote:De asta imi este si mie teama la care adaugam copiii tiganilor, putini e drept, dar buzunaresc, mai ales ca liceul are reputatia unuia in care invata copii de bani gata, deci clar stau la panda. ............ dar asta e fiecare rasa are uscaturile ei. A, si mai e un domn care-si plimba cainii pe langa liceu, unul lup si altul din ala de lupta, am uitat rasa ambii fara botnita si fara lesa. M-am luat odata de el si mi-a raspuns foarte agresiv ca el stie ce creste si garanteaza ca nu musca..............................................sunt pro botnita pt cei mari pentru ca la urma urmei au instincte si nu poti sti cum reactioneaza in diverse situatii. I-am zis ca o sa-l reclam ma streseaza pe mine cand trec pe langa ei nici nu vreau sa ma gandesc daca ar sari la vreun copil si-l mutileaza
Cunoastem, cunoastem, doar stau in mijlocul lor (cred ca ai auzit de celebrul cartier Ferentari ); si la noi in blocuri, la demisol, mai stau tigani ilegal, dar, mare parte din ei sunt cuminti, puradeii lor ne dau mai multe batai de cap, insa.
Cat despre cainii cu stapan si fara botnita, le-as pune botnita si stapanilor, nu numai cainilor; mai ales cand merg in parculetele dintre blocuri cu copiii si vad nesimtiti de oameni cu caini in lesa, sau fara, mai mari sau mai mici, lasandu-si animalele sa-si faca nevoile in mijlocul aleilor (ca te mai trezesti calcand in vreunul cand alergi dupa copil)sau, mai rau, in gropile amenajate cu nisip ptr copii!!!!!!!
Si te mai si sfideaza sau injura cand le atragi atentia asupra acestor lucru!!!!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si Cosmin merge singur la scoala inca din clasa a-I-a,eu am mers doar de cateva ori cu el la inceputul scolii,pana s-a invatat,nu mi-e frica sa-l las singur pt ca si noi stam la 2 stradute diferenta,dar nu trebuie sa treaca strada,e numai la 10 min de casa.Cu tiganii nu avem treaba,cel putin pe drum,dar avem treaba in clasa pt ca au 3 in clasa si toti sunt mai mari pentru ca sunt repetenti,se mai iau de copii in pauze sau cand pleaca acasa. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Nu se duce singura la scoala si nu se va duce cel putin pana va face 12 ani. Avem o lege care interzice ca un minor sub 12 ani sa fie lasat singur, indiferent ca e in casa sau nu. Pentru scoala avem acelasi autobuz care vine si ii ia pe copii, ii intoarce acasa, unde trebuie asteptati de un adult (asta daca nu sunt ridicati de autobuzele private de la after-school si merg acolo)...ii putem duce si lua si noi parintii pe jos sau cu masina (in toate cazurile se anunta scoala de modalitatea de transport a copilului).
Eu am mers singura la scoala din clasa 1...aveam si scoala aproape, 5 minute de mers lejer, printre blocuri, fara trafic de masini. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ionut nu merge singur la scoala,sunt doua intersectii mari pana acolo. |
|
|