Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am incetat de 2 luni sa iau yasmine, iar luna aceasta mi-a intarziat o saptamana, am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv iar acum mi-a venit menstruatia. Ce oare s-a intamplat? Cum se manifesta sarcina peste ciclu ? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Mie si la prima sarcina si la a doua mi-a venit menstruatia doua luni la rand. Abia in luna a treia de sarcina mi-am dat seama ca e "cu ochi", asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji. |
|
| Si deci se poate sa fiu insarcinata? Probelema este ca menstruatia curge ffff putin fata de obicei, sanii sunt tari si sensibili la atingere si ma doare burta jos ca si cand ar fi inainte de menstruatie. |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Asa a fost si la mine...mi-am dat seama tarziu, de la durerile de sani si de la simtul olfactiv extrem de dezvoltat. |
|
| Multumesc de raspuns. O sa mai fac un test maine dimineata sa vedem cu o sa iasa. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| soricica84 wrote:Si deci se poate sa fiu insarcinata? Probelema este ca menstruatia curge ffff putin fata de obicei, sanii sunt tari si sensibili la atingere si ma doare burta jos ca si cand ar fi inainte de menstruatie.
Nu e menstruatie ci o sangerare peste sarcina care se confunda cu ciclul menstruatia.Se mai intampla. |
|
| am si eu o intrebare....am menstruatia aprox regulata....in cea de-a 14-ea zi(care se pp ca e fertila)am avut contact sexual neprotejat si de asemenea cu 2 zile dupa ziua aceasta..mi-a venit menstruatia normal in a 28-ea zi..mai maronie un pic la inceput..si m-a tinut 6 zile....in primele zile mi-a curs mai abundent..ideea e ca mi-am facut un test de sarcina dupa ce a trecut menstr.si mi-a iesit o liniutza abia vizibila..ce sa inteleg?ca trebuie sa mai repet testul?ca e posibil sa am bebe?ce sa fac?va multumesc mult |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| repeta testul peste cateva zile.. poate a fost.. dar nu s-a implantat prea bine (dupa simptome si liniuta slaba - presupun ca e vorba de a doua liniuta).. |
|
| mi-am repetat din nou testul...acum nu mi-a mai iesit nimic...poate ca trebuia sa mai astept ceva zile...oricum nu cred ca primul test a iesit aiurea cu a 2-a liniutza....si nici eu nu is paranoia sa vad liniutze..ca l-a vazut si prietenul meu:))......am inceput sa o iau razna la cat is de stresata....mai fac teste?nu mai fac? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| cred ca nu mai e nevoie, nu cred ca esti insarcinata, bafta in continuare, sa fie cum vrei tu |
|
| am si eu ceva nelamuriri si sper ca ma veti putea ajuta sa le fac certitudini!
imi intarzie menstruatia. am facut 3 teste barza gold toate 3 negative! nu am nici un simptom, singurul lucru care ma ingrijoreaza e faptul ca nu vine ciclul. :-s sa ma ingrijorez? :-s |
|
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| paranoia wrote:am si eu ceva nelamuriri si sper ca ma veti putea ajuta sa le fac certitudini!
imi intarzie menstruatia. am facut 3 teste barza gold toate 3 negative! nu am nici un simptom, singurul lucru care ma ingrijoreaza e faptul ca nu vine ciclul. :-s sa ma ingrijorez? :-s
mergi la dr...poate ai o dereglare sau esti racita |
|
| mentionez ca atunci cand imi vine, am dureri destul de mari! asa am fost dintotdeauna! ar fi posibil ca cele 3 tetse sa minte? sunt facute in zile diferite! poate's paranoia, dar as aprecia daca mi s-ar raspunde!:"> |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| paranoia wrote:ar fi posibil ca cele 3 tetse sa minte? ">
Testele ies negative daca le faci prea repede si hormonul de sarcina inca nu e detectabil.Fa-ti teste la distante mai mari de timp unul de altul. |
|
| dupa mine, singura data cand ar fi putut exista pericolul ar fi la inceputul lui mai, dar mi-a mai venit menstruatia aferenta lunii mai si m-am linistit, dar apoi am citit pe net ca e posibil sa vina si daca ai fi insarcinata si acum ul tot astept! Mama pune pe seama stresului din sesiune avand in vede ca si testele apar negative! voi ce credeti? sa ma ingrijorez mai tare?:-s |
|
|