|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| PS: am facut in dimineata asta inca un test si a iesit negativ si asta! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu cred ca nu esti gravi.Daca ai avut menstruatie inainte ,ma refer la menstruatie obisnuita cum ai mereu .Menstruatia peste sarcina din cate stiu eu e o menstruatie falsa ,nu este deloc asemanatoare cu cea normala ci mult diferita .De exemplu la mine a fost o sangerare prin luna a 3-a de sarcina,sange curat, rosu ,nu semana deloc cu sange de menstruatie. |
| multumesc frumos! cu toti care am vorbit zic sa am incredere in testele de sarcina care au fost toate negative facute in zile diferite si nici nu am nici un simptom de nici un fel! singurul lucru care ma nelinisteste e faptul ca nu mi-a venit luna asta pana acum! cred ca merg totusi la analizele de sange maine sa scap de orice indoiala! |
| inca ceva! voi unde v-ati facut dozarea beta hcg in bucuresti? |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/15/2015 Mesaje: 2
| Buna seara mamici..sunt noua pe forum..sunt putin nedumerita de cateva zile..poate ma ajutati cu un sfat va rog,trebuia sa am CM de pe data de 7 februarie vazand ca imi intarzie am facut un test sarcina barza insa a doua liniuta a iesit slab vizibila..apoi am mai facut alt test peste zisi a iesit negativ..nici nu stiu ce sa mai cred..sunt in dubii..cu toate ca am un baietel de 1an si 10 luni..nu ca nu mi.as dori si al doilea bebe dar e cam devreme..va rog ajutati.ma cu un sfat pana o sa fac ecograf.. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Pana la ecograf cred ca o analiza de sange ar fi mai potrivita – hCG |
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Mai incearca un alt test,surecek si de dimineata cu prima urina.la o sapt dw intarziere ar trebui sa se vada clar a doua liniuta.nu mai face barza ca e foarte prost,da niste rateuri groaznice.bafta |
|
Inregistrat: 5/12/2016 Mesaje: 2
| Buna sunt noua pe aici si am o nelamurire"am un cm neregulat deobicei luna asta mia intarziat 8 zile dupa care mia venit prima zi normal dara 2 zi mai putin cantitativ, totusi am niste stari de greata ameteli ma simt obosita mereu fara pofta de mancare in gust ciudat amarui si parca ma arde pe gat, oare e sarcina? Voi ce pareri aveti ?
|
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| fa un test de sarcina. eu cred ca nu, dar mai cred ca nu te multumeste doar ce credem noi. |
|
Inregistrat: 11/30/2017 Mesaje: 7
| fdianamaria wrote:Mie si la prima sarcina si la a doua mi-a venit menstruatia doua luni la rand. Abia in luna a treia de sarcina mi-am dat seama ca e "cu ochi", asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Salut! Si cum ai aflat de sarcinile cu menstra peste? Ai facut test? As fi in aceeasi situatie doar ca la bebe 3. Si sunt in a 2 a luna. |
|
|