Menstruatie dupa nastere
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Diana Cristea
Scris: Saturday, December 29, 2018 3:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/29/2018
Buna ziua tuturor, am si eu o întrebare daca sunt peroane carora nu le a venit deloc menstruatia de la nastere si a trecut peste un an si. În cazul meu fetita are 1 an si 7 luni, este înca alaptata, iau pastile anticonceptionale la recomandarea medicului la controlul de 6 saptamâni, dar ciclu nu am deloc, nici simptome, dureri nimic.
Nu m am îngrijorat pana acum ca îmi place asa fara ??, dar ma preseaza alte persoane ca nu e ok. Am sa merg si la la medic dar am zis sa aflu o parere.
Multumesc!!
Inawar
Scris: Saturday, December 29, 2018 4:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/14/2016
Diana Cristea wrote:
Buna ziua tuturor, am ?i eu o întrebare daca sunt peroane carora nu le a venit deloc menstrua?ia de la na?tere ?i a trecut peste un an ?i. În cazul meu fetita are 1 an ?i 7 luni, este înca alaptata, iau pastile anticoncep?ionale la recomandarea medicului la controlul de 6 saptamâni, dar ciclu nu am deloc, nici simptome, dureri nimic.
Nu m am îngrijorat pana acum ca îmi place asa fara ??, dar ma preseaza alte persoane ca nu e ok. Am sa merg ?i la la medic dar am zis sa aflu o parere.
Multumesc!!

Mie mi-a venit dupa 8 luni dar din ce stiu alaptatul influenteaza destul de mult. Cel mai bine verifici la medic.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.