Nivel: Membru
Inregistrat: 12/29/2018 Mesaje: 1
| Buna ziua tuturor, am si eu o întrebare daca sunt peroane carora nu le a venit deloc menstruatia de la nastere si a trecut peste un an si. În cazul meu fetita are 1 an si 7 luni, este înca alaptata, iau pastile anticonceptionale la recomandarea medicului la controlul de 6 saptamâni, dar ciclu nu am deloc, nici simptome, dureri nimic. Nu m am îngrijorat pana acum ca îmi place asa fara ??, dar ma preseaza alte persoane ca nu e ok. Am sa merg si la la medic dar am zis sa aflu o parere. Multumesc!! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| Diana Cristea wrote:Buna ziua tuturor, am ?i eu o întrebare daca sunt peroane carora nu le a venit deloc menstrua?ia de la na?tere ?i a trecut peste un an ?i. În cazul meu fetita are 1 an ?i 7 luni, este înca alaptata, iau pastile anticoncep?ionale la recomandarea medicului la controlul de 6 saptamâni, dar ciclu nu am deloc, nici simptome, dureri nimic. Nu m am îngrijorat pana acum ca îmi place asa fara ??, dar ma preseaza alte persoane ca nu e ok. Am sa merg ?i la la medic dar am zis sa aflu o parere. Multumesc!! Mie mi-a venit dupa 8 luni dar din ce stiu alaptatul influenteaza destul de mult. Cel mai bine verifici la medic. |