Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va multumesc pentru lamuriri ,nu-mi faceam griji ca stiam ca si la Stefan am avut sangerari mult timp dupa nastere . |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/19/2012 Mesaje: 3
| Buna fetelor, va spun si eu povestea mea:
Am ramas insarcinata si de atunci nu am mai avut menstruatie, am nascut o fetita sanatoasa si frumoasa, am alaptat-o chiar daca ea nu vroia sa suga, asa ca ziua nu sugea deloc decat la biberon iar noaptea sugea tatica, dupa ce a fost racita pe la 8 luni nu a vrut decat tatica si mi-a parut tare bine ca m-am luptat sa nu pierd laptele, acum are 1 an si 4 luni si de 2 saptamani am intarcat-o chiar foarte usor, Mentionez ca am luat pastile Cerezzet sau ceva de genul, sunt anticonceptionale pentru atunci cand alaptezi, sunt foarte fericita in in atot acest timp nu am avut menstruatie (2 ani si 1 luna), insa de ieri a inceput sa ma doara pe sub burta, acum am inceput sa am crampe, dar inca nu am vazut nimic. Voua cand v-a venit cum a fost? cu dureri? mentionez ca atunci cand eram domnisoara aveam niste dureri de burta si spate..... de ma tavaleam pe jos...
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ai fost la ginecolog? Ce zice? E normal asa mult?
Eu am avut menstra la 3-4 luni dupa ce am nascut si inca alaptam. La mine s-a reglat foarte bine dupa nastere , asta m-a bucurat .
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| In tot acest timp ai facut vre-un control ginecologic?Mai iei pastilele?Menstruatia ti s-a oprit din cauza pastilelor,nu din cauza ca alaptzi.Anticonceptionalele luate timp indelungat pot afecta organismul.Sanatate multa . |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Angely wrote:Voua cand v-a venit cum a fost? cu dureri? mentionez ca atunci cand eram domnisoara aveam niste dureri de burta si spate..... de ma tavaleam pe jos...
Cu dureri ca si inainte, dar parca ceva mai suportabile. S-a intamplat sa ma apuce durerile cu 3 zile inainte si abia in a 3-a sa apara si sangeararea, nu e nimic iesit in comun.. Oricum, daca ai peste 1 an de la nastere si nici nu mai alaptezi, e timpul pt un control ginecologic de rutina. Si lamuresti mai multe probleme cu medicul tau. |
|
| cand am incetat sa o mai alaptez, am incetat sa mai iau pastile, la control sunt programata peste 2 saptamani,bunica mea nu a avut menstruatie 3 ani si ceva, a alaptat 2 ani si ceva si nu lua pastile, dar la cateva saptamani dupa ce a incetat alaptarea ia venit.
Multumesc pentru sfaturi. |
|
| mirela74chris wrote:In tot acest timp ai facut vre-un control ginecologic?Mai iei pastilele?Menstruatia ti s-a oprit din cauza pastilelor,nu din cauza ca alaptzi.Anticonceptionalele luate timp indelungat pot afecta organismul.Sanatate multa .
pastilele nu le-am luat de la inceput, dar nu mi-a venit, stiu ca anticonceptionalele luate mult timp afecteaza organismul, nu am luat decat un an, si pana sa raman insarcinata nu luam pastile.Control am facut la 6 saptamani de la nastere, si totul era ok, acum am peste 2 saptamani control sa vedem ce spune.
merci |
|
Inregistrat: 8/7/2012 Mesaje: 3
| buna, fetelor. poate ma ajutati cu o informatie: am o fetita de zece luni si jumatate pe care am intarcat-o de o saptamana. menstruatia mi-a venit cand avea ea sase luni, iar de atunci imi vine regulat. problema este ca luna asta trebuia sa-mi vina de 2-3 zile si incep sa-mi fac probleme. care o fi motivul: faptul ca am intarcat-o sau e cazul sa-mi iau un test de sarcina? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Asteapta si tu putin, poate s-a dereglat datorita faptului ca nu mai alaptezi. Daca in urmatoarelee 5 zile nu sosesc musafirii, e cazul sa faci un test.
|
|
| multumesc de raspuns, Mami de gemeni. Ma gandeam ca poate este vreo mamicutza care sa fi avut o intarziere a menstruatiei dupa intarcare...daca nu, e clara treaba . Va tin la burent. |
|
| Revin cu concluzia: n-am mai avut rabdare nici eu nici sotul si am facut un test de sarcina, care a iesit pozitiv ... asadar o surpriza frumoasa, neasteptata. ne mai doream inca un bebe doar ca putin mai tarziu. daca vine acum, ne bucuram si acum, mai ales sotul.
|
|
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sa fie intr-un ceas bun. Sarcina usoara.Te asteptam la gravidute,unde vei gasi pareri,temeri si ajutor. http://forum.7p.ro/Gravidutzele-noastre-dragi---20.aspx?g=posts&t=14412&p=45 |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi mi-a venit si mie menstruatia si uitasem de ea de atata timp.Sper sa nu schimbe cumva gustul laptelui sau altceva care sa-mi afecteze alaptarea. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Eu nu am avut probleme, sugea la fel ca inainte. Am mai alaptat 4 luni dupa ce mi-au venit musafirii si s-a intarcat din cu totul alte cauze |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Astazi s au intors uratii |
|
|