Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Ooof, azi-noapte au venit musafirii ( nu mai puteau sta in treaba lor?) , desi Casi papa doar lapticul meu!Nici nu mi-a trecut prin cap ca or sa apara , desi ieri am avut niste draci si n-am stiut de ce! |
|
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Eu cred ca detin recordul: mi-a venit menstruatia dupa 1 an si 3 luni de la nastere, si inca mai alaptez. Speram ca o sa imi scada laptele dupa revenirea menstruatiei, ca sa fie intarcarea de la natura , dar se pare ca va fi mai greu Oare cum si cand sa fac treaba asta? Mamicilor care ati trecut prin aceasta etapa, cum v-ati descurcat? |
|
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Revin iar la acest subiect: mi-a venit menstruatia in luna aprilie si in luna mai, dupa care nu a mai venit Sa ma ingrijorez? E din cauza ca suge des? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| vanina wrote:E din cauza ca suge des?
Nu are nicio legatura. Daca imi aduc bine aminte, nici eu, atat cat am alaptat, nu am avut o menstruatie regulata. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| vanina wrote: E din cauza ca suge des?
Alina wrote:Nu are nici o legatura. Daca imi aduc bine aminte, nici eu, atat cat am alaptat, nu am avut o menstruatie regulata.
Subscriu |
|
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| vanina wrote: mi-a venit menstruatia in luna aprilie si in luna mai, dupa care nu a mai venit
o sti si ea ca e criza :018: |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mi-au venit si mie uratii...mi-au venit initial in iunie cand am ajuns aici (deci in jur de 15 iunie) si apoi pauza pana azi...Tin minte ca si la Alex a fost distanta de vreo 6 sapt intre prima si a doua, apoi au fost regulate... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki wrote:care 9 luni? ca mai ai nitel si faci 10... EU DAU MAI MULT DE 9 LUNI BAIETELUL MEU ARE 1 AN SI 5 LUNI SI IL ALAPTEZI INCA DIN PRIMAZII DE VIATA SI INCA NU AM MENSTRUATIE SI IAU SI ANTICONCERPTIONALE EXLUTON SI NU AM NICI UN FEL DE PROBLEMA |
|
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Sa revenim la subiect. Un nou record Iasmina are 1 an si 8 luni si musafirii mei nu vor sa apara. |
|
| Momentan si eu am intarziere de 1 saptamana. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mie de la 2 luni jumate a inceput sa-mi vina lunar si regulat ca ceasul |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu am o sangerare de cateva zile bune,dar nu stiu daca e menstruatie sau altceva . |
|
| Ce culoare are? Normal dupa nastere ar trebui sa ai timp de 6 saptamani scurgeri de sange de la rosu intens catre maroniu, apoi galbisor.
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana ,in mod normal pana la 6 saptamani dupa nastere,femeia mai poate avea sangerari.Nu e nevoie sa aiba sangerare continua.Dupa 6 saptamani,daca bebe este alaptat exclusiv la san,menstruatia dispare cam pana in momentul in care se incepe diversificarea si chiar mai tarziu,daca bebe are mai multe mese la san.La tine inca nu au trecut 6 saptamani.Asa ca nu ar trebui sa te sperie decat daca devine abundent sau dureaza mai mult de atat. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mie mi-a venit la 6,5 luni dupa ce l-am nascut pe Cristian si am terminat alaptatul si HOP!!!s-a infiintat Bogdanel!!! |
|
|