Menstruatia si alaptarea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, July 19, 2006 8:30 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
mihaela75 wrote:
Adismom,ce ti-a zis dr. ,care-i cauza de nu mai aveai ciclu.Si de ce n-ai lasat asa lucrurile oare Si eu sunt exact in situatia descrisa de tine si tare as vrea sa nu mai vina rusii ,parca nu m-as duce la dr. sa-mi dea de provocareuff

pai Mihaela, draga, eu m-am agitat pentru ca nu stiam daca este sarcina, fibrom sau mai stiu eu ce alta minune... era normal sa merg la dr si stiu ca nu este tocmai ok sa nu iti vina... este fiziologic si trebuie sa vina! diagnosticul a fost amenoree secundara si cauza a fost dereglarea hormonala sin cauza nasterii...
mult succes Mihaela!
mihaela75
Scris: Wednesday, July 19, 2006 6:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
mersipupici
Anaida
Scris: Wednesday, July 19, 2006 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2006
Se pare ca mie-mi vine ciclul numai de zile mari...prima oara a fost pe 21 mai (Sf. Constantin si Elena) apoi tocmai pe 14 iulie (ziua Frantei)...sper sa nu-mi vina acum tocmai de Mos Craciun, ca mai e si Sfanta Marieras. De vina e probabil si faptul ca inca alaptez, dar ma cam enerveaza o asa mare intarziere!
Miri
Scris: Wednesday, July 19, 2006 11:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Anaida, trebuie sa fie destul de neplacut sa nu stii cind vine ,sa te ia prin surprindere!uff
Kiki
Scris: Wednesday, July 19, 2006 11:08 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Eu nu mai alaptez. Oare cand ma vor invada rusii? uff
mihaela75
Scris: Thursday, July 20, 2006 12:42 AM
Nivel

cat de curand ,cu sigurantaoare
Kiki
Scris: Thursday, July 20, 2006 6:11 AM
Nivel

mihaela75 wrote:
cat de curand ,cu sigurantaoare

Sper sa nu. uff
Iau pastile anticonceptionale si intre folii nu am pauza (sunt din alea de 28 pastile pe blister)...oare conteaza sau vin rusii oricum?
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, July 20, 2006 2:10 PM
Nivel

dar ce pastile iei Kiki? sunt din cele speciale pt perioada de alaptat? pt ca eu am luat cat alptam Exluton si stiam ca nu mai sunt valabile dupa ce nu mai alaptezi...
Kiki
Scris: Thursday, July 20, 2006 2:21 PM
Nivel

Exluton.
Pai si ce sa fac? daca mi-a luat barbata-miu ca desteapta vreo 5 cutii ultima oara....? le termin, oricum nu mai am decat o folie. uff
Vesna
Scris: Thursday, July 20, 2006 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
Eu am alta problema...Si intrebarea vine mai degraba catre fetele care au terminat cu alaptatul...
E normala o dereglare de menstra? Mie prima menstra de dupa nastere am avut-o la 6 luni, apoi lunar, regulat. Acum, ultima data a venit la inceputul lunii, dar dupa 2 saptamani a venit iar, mai putin, e drept, doar o zi. Oare e cazul sa ma ingrijorez sau e normal din cauza diminuarii laptelui? oare
mihaela75
Scris: Thursday, July 20, 2006 4:43 PM
Nivel

Kiki wrote:

Sper sa nu. uff
Iau pastile anticonceptionale si intre folii nu am pauza (sunt din alea de 28 pastile pe blister)...oare conteaza sau vin rusii oricum?

Mie mi-a venit la trei zile dupa ce am inceput pastileleuff Nu cred ca e o regulaoare
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, July 20, 2006 9:37 PM
Nivel

Kiki wrote:
Exluton.
Pai si ce sa fac? daca mi-a luat barbata-miu ca desteapta vreo 5 cutii ultima oara....? le termin, oricum nu mai am decat o folie. uff

aoleo... nu vreau sa vorbesc prostii dar mie medicul mi-a spus clar ca dupa ce nu mai alpatez, Exlutonul trebuie schimbat cu alte contraceptive... vezi sa nu ai vreo surpriza... mai bine intreaba-ti medicul...pupici
Miri
Scris: Thursday, July 20, 2006 10:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Vesna wrote:
Eu am alta problema...Si intrebarea vine mai degraba catre fetele care au terminat cu alaptatul...
E normala o dereglare de menstra? Mie prima menstra de dupa nastere am avut-o la 6 luni, apoi lunar, regulat. Acum, ultima data a venit la inceputul lunii, dar dupa 2 saptamani a venit iar, mai putin, e drept, doar o zi. Oare e cazul sa ma ingrijorez sau e normal din cauza diminuarii laptelui? oare

Mami,mie cind a inceput sa-mi vina ciclul,a venit regulat,in fiecare luna,chiar si dupa ce am teminat cu alaptatul,in urma cu doua lunioare
Nu stiu ce sa zic, o singerare peste ciclu nu mi se pare ok,poate ar fi bine sa intrebi dr.ca sa stai linistita!pupici
Kiki
Scris: Friday, July 21, 2006 6:49 AM
Nivel

Andismom wrote:

aoleo... nu vreau sa vorbesc prostii dar mie medicul mi-a spus clar ca dupa ce nu mai alpatez, Exlutonul trebuie schimbat cu alte contraceptive... vezi sa nu ai vreo surpriza... mai bine intreaba-ti medicul...pupici

Merci frumos, Andismom. O sa vorbesc cu medicul ginecolog. pupici
Alina
Scris: Tuesday, November 11, 2008 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Mai exista informatii si aici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.