Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| mihaela75 wrote:Adismom,ce ti-a zis dr. ,care-i cauza de nu mai aveai ciclu.Si de ce n-ai lasat asa lucrurile Si eu sunt exact in situatia descrisa de tine si tare as vrea sa nu mai vina rusii ,parca nu m-as duce la dr. sa-mi dea de provocare
pai Mihaela, draga, eu m-am agitat pentru ca nu stiam daca este sarcina, fibrom sau mai stiu eu ce alta minune... era normal sa merg la dr si stiu ca nu este tocmai ok sa nu iti vina... este fiziologic si trebuie sa vina! diagnosticul a fost amenoree secundara si cauza a fost dereglarea hormonala sin cauza nasterii... mult succes Mihaela! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| mersi |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Se pare ca mie-mi vine ciclul numai de zile mari...prima oara a fost pe 21 mai (Sf. Constantin si Elena) apoi tocmai pe 14 iulie (ziua Frantei)...sper sa nu-mi vina acum tocmai de Mos Craciun, ca mai e si Sfanta Marie. De vina e probabil si faptul ca inca alaptez, dar ma cam enerveaza o asa mare intarziere! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Anaida, trebuie sa fie destul de neplacut sa nu stii cind vine ,sa te ia prin surprindere! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu nu mai alaptez. Oare cand ma vor invada rusii? |
|
| cat de curand ,cu siguranta |
|
| mihaela75 wrote:cat de curand ,cu siguranta
Sper sa nu. Iau pastile anticonceptionale si intre folii nu am pauza (sunt din alea de 28 pastile pe blister)...oare conteaza sau vin rusii oricum? |
|
| dar ce pastile iei Kiki? sunt din cele speciale pt perioada de alaptat? pt ca eu am luat cat alptam Exluton si stiam ca nu mai sunt valabile dupa ce nu mai alaptezi... |
|
| Exluton. Pai si ce sa fac? daca mi-a luat barbata-miu ca desteapta vreo 5 cutii ultima oara....? le termin, oricum nu mai am decat o folie. |
|
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Eu am alta problema...Si intrebarea vine mai degraba catre fetele care au terminat cu alaptatul... E normala o dereglare de menstra? Mie prima menstra de dupa nastere am avut-o la 6 luni, apoi lunar, regulat. Acum, ultima data a venit la inceputul lunii, dar dupa 2 saptamani a venit iar, mai putin, e drept, doar o zi. Oare e cazul sa ma ingrijorez sau e normal din cauza diminuarii laptelui? |
|
| Kiki wrote:Sper sa nu. Iau pastile anticonceptionale si intre folii nu am pauza (sunt din alea de 28 pastile pe blister)...oare conteaza sau vin rusii oricum?
Mie mi-a venit la trei zile dupa ce am inceput pastilele Nu cred ca e o regula |
|
| Kiki wrote:Exluton. Pai si ce sa fac? daca mi-a luat barbata-miu ca desteapta vreo 5 cutii ultima oara....? le termin, oricum nu mai am decat o folie.
aoleo... nu vreau sa vorbesc prostii dar mie medicul mi-a spus clar ca dupa ce nu mai alpatez, Exlutonul trebuie schimbat cu alte contraceptive... vezi sa nu ai vreo surpriza... mai bine intreaba-ti medicul... |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Vesna wrote:Eu am alta problema...Si intrebarea vine mai degraba catre fetele care au terminat cu alaptatul... E normala o dereglare de menstra? Mie prima menstra de dupa nastere am avut-o la 6 luni, apoi lunar, regulat. Acum, ultima data a venit la inceputul lunii, dar dupa 2 saptamani a venit iar, mai putin, e drept, doar o zi. Oare e cazul sa ma ingrijorez sau e normal din cauza diminuarii laptelui?
Mami,mie cind a inceput sa-mi vina ciclul,a venit regulat,in fiecare luna,chiar si dupa ce am teminat cu alaptatul,in urma cu doua luni Nu stiu ce sa zic, o singerare peste ciclu nu mi se pare ok,poate ar fi bine sa intrebi dr.ca sa stai linistita! |
|
| Andismom wrote:aoleo... nu vreau sa vorbesc prostii dar mie medicul mi-a spus clar ca dupa ce nu mai alpatez, Exlutonul trebuie schimbat cu alte contraceptive... vezi sa nu ai vreo surpriza... mai bine intreaba-ti medicul...
Merci frumos, Andismom. O sa vorbesc cu medicul ginecolog. |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Mai exista informatii si aici |
|
|