Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Mi-au venit si mie "rusii". 3-4 zile inainte sa apara, am avut niste dureri ingrozitoare de spate, chiar vroiam sa merg la dr. . Acum sunt fresh !!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| wellcome in the club |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Niciun rus, nimic! Interesant |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Si la mine e liniste si pace, desi am inceput de ceva timp diversificarea si eu citisem ca din momentul in care bebe nu mai papa exclusiv laptic este posibil sa vina rusii rapid.
Inca mai astept, dar sper sa nu ma doboare cand vor veni |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fi-mea de vreo 3 zile mananca numai de 4 ori pe zi: la 6-7 dimineata, la 12-1, la 5-6 si la 10-11. Asa ca ma astept din zi in zi la "vizite" dar totusi sper sa mai am de astptat, ca tare bine e sa nu duci grija zilelor cu probleme. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| freedelia wrote:Fi-mea de vreo 3 zile mananca numai de 4 ori pe zi: la 6-7 dimineata, la 12-1, la 5-6 si la 10-11. Asa ca ma astept din zi in zi la "vizite" dar totusi sper sa mai am de astptat, ca tare bine e sa nu duci grija zilelor cu probleme.
Poate ai noroc, ca mine. Eu il alaptez pe Dav o data pe zi si nimic |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Chiar noroc, Kiki, ar fi bine sa fie si la mine la fel. |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Mie mi-a venit pe 21 luna trecuta, dar vad ca luna asta...nimic! Doar n-oi fi calcat pe bec ca m-a si avertizat la ecografie ca am niste ovare puse rau pe treaba ...eu stiu ca n-as avea motiv de ingrijorare, dar mai stii? sper sa-mi vina curand, sa nu intru in panica, cum am patit-o cu Razvan, cand mi-a intarziat o luna! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Anaida,sper sa nu ai parte de nicio surpriza! Sa fie asa cum vrei tu! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| La mine menstra a reaparut cand avea Karina 4 luni si alpatam, nu incepusem diversificarea. Acum depinde de organism! Mi-ar fi placut mie, sa mai intarzie , ca asa bine era fara...dar daca e venit ce sa-i mai fac, am poftit-o , am avut grija de ea! Doar o sa mai vrem o surioara pentru Karina( sau fratior), ce-o vrea Dumnezeu! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Aproape un an si ... nimic!!! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Iata ca s-a intamplat si evenimentul , de parca i-as fi dus dorul |
|
| Da' oare la mine ce-o fi de nu mai vin.O data si gata...s-au speriat? |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| La mine toate au reintrat in normal... mi-a venit ciclul la 2 luni de la nastere, apoi nu mi-a mai venit vreo 2 luni de intrasem la cele mai negre ganduri printre care o noua sarcina erau cele mai roz si apoi mi-am vizitat dr meu iubit care mi-a dat hormonei ca sa imi vina.... bun... si sa vedeti ce navala de rusnnaci care nu se mai dadeau dusi! aproape 3 saptamani am avut sangerare si am luat tratament ca sa se opreasca! eu sunt omul extremelor: ba nimik ba tot! si apoi mi-a venit normal, am reinceput anticonceptionalele si nici nu mai alaptez de mai bine de 2 luni! cred ca tine de organism foarte mult si nu este o regula ca daca alaptezi nu iti vine... eu alaptam si tot mi-a venit! |
|
| Adismom,ce ti-a zis dr. ,care-i cauza de nu mai aveai ciclu.Si de ce n-ai lasat asa lucrurile Si eu sunt exact in situatia descrisa de tine si tare as vrea sa nu mai vina rusii ,parca nu m-as duce la dr. sa-mi dea de provocare |
|
|