Menstruatia si alaptarea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Sunday, May 14, 2006 9:43 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Mai am un pic si o iau razna!plans
Sara nu mai vrea sa pape sin de doua zile,adica exact de cind mi-a venit ciclul luna aceasta!Abia am reusit sa o fac sa suga ,o data ieri si o data azi!banghead
AdrianaC
Scris: Monday, May 15, 2006 7:52 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu deocamdata raman pe baricade ras . Rusii nu au nicio sansa, la cat de des mananca Andreiut de la san yes
Kiki
Scris: Monday, May 15, 2006 7:56 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
AdrianaC wrote:
Eu deocamdata raman pe baricade ras . Rusii nu au nicio sansa, la cat de des mananca Andreiut de la san yes

Fi-miu nu mananca san atat de des ca Andrei dar tot nu au venit musafirii...mai bine ras
Deziree
Scris: Monday, May 15, 2006 9:30 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
nici noi nu avem musafiri,,,ce bine eeeeeyes
mihaela75
Scris: Monday, May 15, 2006 7:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
taki wrote:

Pai cred ca si Mihaela si Roxanel sunt pe lista ras oare

Aaa, acum am intrat si eu pe topic.Bineinteles,suntem neinvadate de inamic ca alaptam la 2-3 oreyesNumai ca intr-o noapte bebica a dormit 6 ore iar ieri a dormit 4 ore.Ma gandesc daca mai depaseste 3 ore sa o trezesc sa nu ma atace cunva inamicu'oare
Andi&Mariuca
Scris: Monday, May 15, 2006 8:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Fetelor, dragelor, nu vreau sa va dezamagesc dar unii medici sustin ca alaptarea nu este neaparat un mijloc contraceptiv... adica este posibila ovulatia in timpul alaptarii... nu ma intrebati cum pt ca nu stiu si nici nu prea inteleg dar asa am citit si cam tot asa gandeste si medicul meu ginecolog.
intre timp, eu am avut o menstruatie de cand am nascut si... atat! trebuia acum doua saptamani sa vina tura nr 2 dar uite ca nu s-a intamplat! cum nici nu se poate pune problema de vreo sarcina, eu stau foarte relaxata si ma bucur de lipsa inamicilor!yes
misha
Scris: Monday, May 15, 2006 8:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Eu nu ma bucur ca nu mi-au venit 'inamicii' pana acum!Nu stiu de ce dar cred ca e mai bine sa ai caci hormoneii stau in banca lor si nu fac probleme, starile de melancolie sau nervozitate din preajma lor imi indicau imediat ce si cum...uff acum imi vine sa plang din senin, ma cam doare capul, de starile nervoase nu mai spun...vreau sa am iar si sa revina totul la normal!!!!plans plans plans
sousourel
Scris: Monday, May 15, 2006 10:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Victor are mai 9 luni, papa doar dimineata devreme, seara inainte de culcare si noaptea mai nou uff dar inamicul nu se arata... ceea ce nu e bine pt mine ca nu-mi functioneaza metoda simptotermala. Hormonei stau de-acum calmi, dar ...

Ah, si Anka .. in nici un caz dupa 12 saptamani, alaptatul nu previne o noua sarcina!
Laura&Alfonso
Scris: Monday, May 15, 2006 11:15 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Andismom wrote:
Fetelor, dragelor, nu vreau sa va dezamagesc dar unii medici sustin ca alaptarea nu este neaparat un mijloc contraceptiv... adica este posibila ovulatia in timpul alaptarii... nu ma intrebati cum pt ca nu stiu si nici nu prea inteleg dar asa am citit si cam tot asa gandeste si medicul meu ginecolog.
intre timp, eu am avut o menstruatie de cand am nascut si... atat! trebuia acum doua saptamani sa vina tura nr 2 dar uite ca nu s-a intamplat! cum nici nu se poate pune problema de vreo sarcina, eu stau foarte relaxata si ma bucur de lipsa inamicilor!yes

Mie dr mi-a spus ca hormona prolactina ( hormona pieptului care ajuta la formarea lapticului)cand e nivelul ridicat probabilitatea de a ramane insarcinata e mai mica...dar asta nu inseaman ca nu poti ramane insarcinata...
mihaela75
Scris: Friday, June 9, 2006 5:11 PM
Nivel

Maria & mami wrote:
Eu am avut prima menstra la 6 saptamani si cateva zile. Maria era alaptata exclusiv la san. . Nu am observat sa fi fost schimbari in comportamentul si toanele ei. sic De atunci , la luna ... bucurii. Am alaptat-o pana la 4 luni si o saptamana. De la 2 luni si 3 saptamani a inceput sa primeasca supliment la masa de seara lapte praf ! sic
Pup !

Ma speriasem ca sunt singura si am dat o raita prin topicul asta sa vad cine a mai patit ca mine...Deci e normal,desi alaptez m-au invadat rusii plansSi au care speram sa stau linistita vreo 10 luni sicCred ca mi se trage de la aticonceptionale.Cum am inceput sa le iau cum au aparut invadatorii plans sau poate din cauza ca bebica face pauza de noapte cam mare,vreo 5-6 ore.oare
Laura&Alfonso
Scris: Friday, June 9, 2006 7:14 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
mihaela75 wrote:

Ma speriasem ca sunt singura si am dat o raita prin topicul asta sa vad cine a mai patit ca mine...Deci e normal,desi alaptez m-au invadat rusii plansSi au care speram sa stau linistita vreo 10 luni sicCred ca mi se trage de la aticonceptionale.Cum am inceput sa le iau cum au aparut invadatorii plans sau poate din cauza ca bebica face pauza de noapte cam mare,vreo 5-6 ore.oare

Mihaela nu e din cauza anticonceptionalelor.. si nici pt ca Daria noaptea papa la interval mai mare de timp..organismul fiecarei femei e diferit ...eu una nu am luat anticonceptionale si bebe noapte imi papa la 3-4 ore(acuma doarme mai mult decand s-a intarcat)... si mi-a venit prima oara la 40 zile si dupa odata la 2luni jumate...si se mai spune ca daca intarci imediat iti vin rusii, mie abia dupa 16 zile dupa ce s-a intarcat Alfonso mi-au venit (abia am scapat de eiyes )... ba chiar mie dr ginecolog imi spusese ca daca imi intarzie mai mult de 3 luni si incep eu sa intru la banuieli sa ii fac o vizita.....
mihaela75
Scris: Friday, June 9, 2006 8:16 PM
Nivel

oareS-ar putea,oricum nu mai caut motivele...asta e si gata banghead
Anaida
Scris: Friday, June 9, 2006 8:34 PM
Nivel

Si eu m-am poenit cu musafirii pe 21 mai, cu o saptamana inainte ca Alexandra sa implineasca 7 luni. La Razvan au venit cand avea 3 luni, deci diferentele nu sunt numai de la o femeie la alta, ci de la o sarcina la alta!
Elia
Scris: Saturday, June 10, 2006 3:03 AM
Nivel: Guest

Mie de vreo luna tot mi se pare ca imi vine, am niste senzatii ciudate in burta, dar vad ca inca nu a venit si tare bine imi pare. Cu cat intarzie mai mult, cu atat mai bine.
mihaela75
Scris: Saturday, June 10, 2006 3:08 PM
Nivel

S-ar putea sa apara,si eu am avut dureri de cap dpua zile inainte si eram balonata ca o gravida in luna a 5-a.Nici prin cap nu mi-a trecut de ceuff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.