Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Vai! Pupa domnisoara! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| kali wrote:Vai! Pupa domnisoara!
Vai da, eu am fost asa de emotionata! Trasmit pup la domnisoara! |
|
| Te cred, eu ma emotionez numai cand ma gandesc! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Cris-DL wrote: Implineste 12 ani in iulie; este miiiica de ani , dar totusi mare; are in jur de 1.58 si 46 kg...
Cris, ce domnisoara mare ai !!! Iti dai seama ca o stim de cand era micuta-micuta?!?!
Abia cand ne uitam la copii ne dam seama cum a trecut timpul... cel putin la mine asa este... |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| bereea wrote:Spune-mi si noi prezent! am trecut cu bine de prima menstruatie!
Si voi, Bereea?
Ai domnisoara de acum... am scapat de niste griji si vin altele |
|
| Adevarat, Adriana! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Cresc bebeii nostri,eu ma gandeam sa fac o lista la adolescenti rebeli vs non rebeli cu poza lor de bebelusi,haha.O pun pe Dia in frunte la rebeli.Numai ca acum s-a potolit...parca mi-e dor de politie la usa ,mai ales de ambulanta , astia te trateaza regeste |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| AdrianaC wrote: Cris, ce domnisoara mare ai !!! Iti dai seama ca o stim de cand era micuta-micuta?!?! .
Da, iar Luca nici nu era... au crescut bbii nostri - cei "7 pitici", nu mai sunt tocmai pitici , insa noi, tot tinere, frumoase, modeste....
Bereea, Ale, Pe Deea a mai iertat-o o luna dupa prima menstruatie, insa din iunie-iulie parca s-a reglat; ma bucur ca nu are nicio durere, dar nici nu simte cand se apropie, noroc cu memoria ei si un calendar...
|
|
| Norocoasa, Deea! Sper sa fie si la fiica-mea la fel, la prima nu a avut nici un semn, nici un fel de dureri.Sa vedem ce va fi de acum inainte. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Momente sensibile care cer atentie deosebita. Pe vremea noastra venea asistenta sa ne spuna ce si cum sa facem, nu reuseam sa ne abtinem din ras, cu obrajii imbujorati. A mea e mica inca, dar ma uit la baiat ca la 8 ani deja ii creste par pe picioare, mi se pare ca-i prea repede.
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pe mine ma strange in spate numai cand ma gandesc ! Si numai in week end ce mi se plangea de spate si eu .... cu gandul la CM m-am zburlit Parca ma mai linistesc acum, cand citesc si despre domnisoarele voastre , apropiate ca varsta ! ( Bereea , Cris-dl ! )
Sincer, as vrea sa o mai lase fara griji vreun an , doi ! |
|
| Maria & Mario wrote:Sincer, as vrea sa o mai lase fara griji vreun an , doi !
Si eu sper si chiar cred ca avem sanse, ca bobo a mea e inca fetita. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fetelor ,cred ca si Eden a mea se aproprie cu pasii rapizi spre a primiAre acuma luni un control ptr a verifica o umflatura la burta care doctoritza crede ca este de legatura hormonala.Voi care din fetele noastre au primit deja Kali,Oana? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Nu am mai scris de o vesnicie pe aici, trebuie sa imi povestiti cum ati explicat voi relatia dintre menstruatie si nastere, intre venirea menstruatiei si posibilitatea de a ramane insarcinate la varste fragede.Help! |
|
| Am dat-o pe gluma, ca nu prea am sanse de reusita cu discutiile serioase. Oricum, copilul stia; si eu stiam ca stie, dar am vrut sa fiu sigura ca-s o mama responsabila.
|
|
|