Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Deja? Vaaaaaaai...!! Cum a fost primul impact? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Nesperat de bine!! Mie imi venea sa ma jelesc, sincer, ca s-a intaplat brusc - shoc!, fara niciun simptom si-n plus, in dimineata aceea, urma sa plecam la schi.... insa, cand am vazut ca ea radea, "m-am adunat" rapid cu 2 palme imaginare! Oricum, decat in timpul orelor, la scoala, mai bine a fost asa, ca i-a venit menstruatia in we. si urma vacanta, o saptamana!
A avut o sangerare mai abundenta in primele 2 zile si a tot tinut-o cateva zile cu picaturica, schimbandu-si culoarea... sunt curioasa cum va fi pe viitor... exista posibilitatea si eu chiar sper, sa nu mai vina - cum a patit prietena ei, insa tare ma tem ca va avea c.m. la 28 de zile (ca mine)... vedem! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ce sa spun? Sa fie sanatoasa, doamnisoara!! A fost curajoasa si matura! Mami, pe tine... te inteleg. |
|
| Da... stia absolut totul de cativa ani, iar -culmea- cu 2 zile inainte, am stat la "barfa" ca fetele, singure acasa si-am "recapitulat" totul... |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Cris ai domnisoara! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa! Cati ani are? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Felicitari, domnisoarei! Sper ca pe noi sa ne mai ocoleasca vreun an... |
|
|
Implineste 12 ani in iulie; este miiiica de ani, dar totusi mare; are in jur de 1.58 si 46 kg...
|
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Offf, bietul pui! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Gata, ai domnisoara mare deja...ia venit repede (nici chiar 12 impliniti ),dar asta nu prea depinde de moi |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Off!Asta e viata!Ai deja domnisoara!Ce sa spun,greu tare.Sunt inca fragede.Sa dea Domnul sa nu aibe dureri. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| M-au cuprins emotiile cand am citit postarea ta, Cris! Felicitari pentru domnisoara! Intr-adevar, noua ni se pare devreme dar si fetele noastre parca sunt mult mai dezvoltate la varsta lor fata de cum eram noi. Si fetita mea are deja sanisori si face 11 ani abia in noiembrie. Sincera sa fiu, de cate ori imi spune ca o doare burta ma intreb daca nu cumva...si eu sper sa mai intarzie, desi parca mai bine mai devreme decat sa nu vina deloc sau sa ne confruntam mai tarziu cu alte probleme! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cris-DL parca mai ieri vorbeam de alimentatie,activitati etc....ce repede creste! |
|
| misha wrote: ...desi parca mai bine mai devreme decat sa nu vina deloc sau sa ne confruntam mai tarziu cu alte probleme! Foaaaarte adevarat, o prietena n-a avut deloc menstruatie si cu atat mai putin copii, plus probleme... insaaa, nu pot sa nu ma gandesc cum cautam disperata, mai intai pe celalt forum (nestiutoare, nici nu stiam cu „functioneaza„ un forum), de ce nu doarme fetita mea, cum vorbeam de pampersi, iar acum de... absorbante! Cand au trecut anii?! Nu a avut nicio durere, Mirela, multumim lui DD!
Multumim, fetele!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Parca mai ieri ne confruntam cu diversificarea!Astazi am ajuns la alte probleme!Crisule ai fata mareee! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Spune-mi si noi prezent! am trecut cu bine de prima menstruatie! |
|
|