|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Nu s-a inchis la culoare , doar e sensibila la atingere. Fetele noastre se cam grabesc cu crescutul , si Ale viseaza deja ca va avea sutien. Ce bucurie |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Asa si Mada,deja le incerca pe ale mele |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Ca tot am aterizat si eu un pic pe forum, trebuie sa va spun ca a mea fiica ar emenstruatie din februarie, deci la 13 ani si 6 luni, si bomba cea mare e ca e asa fericita ca i-au ramas primele suteiene mici, deja a aruncat cateva. E mandra de ea mai ales ca are prietene care au 16-17 ani si sunt cat ea la bust. Chiar o cearta prietenele ca le-o ia inainte. Bereea, e normal sa o doara si pe a mea au durut-o sanii. |
|

| Ei, Cristina e domnisoara in toata regula. Fiica-mea o sa aiba si ea sani de n-o sa fie bucuroasa, ca este material si in familia mea si a sotului Acum este la o amica si m-a sunat ieri ca azi merg la mare si ea nu are...sutien |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Madanuta, sa-ti traiasca domnisoara. Numai bine i-a venit menstruatia, ideal ca varsta. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bereea, Madanuta, aveti fete mari! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ce frumos!!! Aveti fete mari!! |
|

| Sunt in stare de soc: o colega de clasa a Alessandrei care nu de mult a implinit 9 ani si, pe deasupra, e micuta de inaltime si slabuta are menstruatie. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| bereea wrote:Sunt in stare de soc: o colega de clasa a Alessandrei care nu de mult a implinit 9 ani si, pe deasupra, e micuta de inaltime si slabuta are menstruatie.
Of!!
Cris-DL wrote: ... prietenei Deei (este si colega ei de banca -in clasa a II-a) i-au venit musafirii... acum 2 zile, la 8 ani si jumatate.
Am uitat sa revin pe subiect -nu i-a venit decat in acea luna (2-3 zile parca zicea mama-sa) si de atunci nimic... si e aproape anul!
|
|

| Ma bucur pentru acea fetita. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Prea mici saracutele, eu am avut la 12 ani si mi s-a parut greu, dar lor care abia stiu sa se stearga correct la fundulet. . |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Mie mi-a venit la 14 ani.Eram slaba,dar aveam tate.Tate care ma chinuiesc si acum.Zici ca sunt pietre.Aveam prietene care la 10 ani deja aveau menstruatie.In ziua de azi vine mult prea devreme.Eu la 14 ani inca adoram papusile.Fetele de acum nici n-au apucat sa se joace cu ele ca devin domnisoare.Sunt unele care devin si femei de la nici 15 ani.Apropo...n-a trecut mult de atunci.Decat 11 ani:). |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| taty wrote:Prea mici saracutele, eu am avut la 12 ani si mi s-a parut greu, dar lor care abia stiu sa se stearga correct la fundulet.  .
Fix la asta ma gandeam si eu... mi-e tare mila de micute...
Doina, multi ani inainte! |
|

Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Multumesc la fel kali |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Cris-DL wrote: .... asteptam sa devenim domnisoare; eu sper ca nu prea curand!!!
Au trecut 3 ani de atunci; am crescut... avem mini-tzitzi si... c.m. Off, mi-as fi dorit sa mai intarzie vreun an, dar...
|
|
|