Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Ninetem - arata supeeer .Reteta de la cotlete te rog |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
|
Multumesc, Valentina, dar laudele le merita sotul meu! Eu doar am aranjat masa.
Deci, Michi, cu draga inima iti dau reteta, dar sa vina sotul acasa.
Anabella, Oana, Kiki, Miru, Michi, multumesc! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Un topic super! Pe 16 este ziua Madalinei si am de unde ma inspira |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ninetem,superb a aratat totul!Felicitari amandurora ,dar as vrea si eu te rog muuuuult de tot reteta de la ctletele acelea,...ce le-ai pus deasupra si daca le-ai uns pe ele cu ulei ceva,...cat le-ai lasat la cuptor?pleaseeeeeee |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Oh!mai fetelor mie-mi merge din rau in mai rau.Am cam ramas sa alerg singura in pregatirile pentru banchetul baiatului. Va rog poate ma ajutati cu un sfat ,o idee,orice e binevenit. Pentru a-mi fi mai usor m-am gandit sa fac decat un aperitiv mai bogat ,prajiturele,tort,fructe si sucuri.
La aperitiv as pune :
-sunca presata, -doua feluri de salam mai uscat, -minifrigarui din sunca si branza topita feliata, -pastrama, -flori din cabanos, -cascaval, -rosii, -castraveti, -ardei gras, -masline.
Tortul va fi cumparat ca nu am timp sa-l fac,la fel si prajiturelele: -saleuri, -mini pateuri, -doua feluri de dobos, -fursecuri cu ciocolata si simple, -mini eclere, -bezele.
Mai trebuie sa fac si un platou cu preparate fara sare,pentru ca un invitat tine regim strict fara sare,si nu am absolut nici o idee,in afara de niste cas si crochete de pui.Mi-ar mai trebui macar doua preparate .
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si eu ma documentez ca sambata viitoare il serbam pe Sorin si avem ceva invitati .Sa vad la ce ne hoataram pana atunci. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu in vizita pe aici in pana de idei !Sarbatorim sambata viitoare ziua lui Eden ,invitatii toata clasa ei plus prieteni din afara deci peste 40 de copii deja am emotii. Tema petrecerii este "Noua inventatoare"am chemat un chimist sa ne faca experientze de tot felul. numai ca ma rog sa fie vreme buna si sa pot face in curte ca mai stii sa nu-mi de-a foc la casa . ca de avem si focuri colorate de artificii! -Deci tort avem deocamdata -aperitiv :platouri cu rosii chery,castraveti,ardei rosii ,ciuperci legume in general porumb pitic ,castraveti murati ,masline -mini placinte cu branza si cartofi -acuma de aici sunt in aer parca vreau pizza sau daca nu cornuri cu crenvursti nu stiu la ce sa ma hotarasc -dulciuri am in prostie (asta asteapta cel mai mult copii) Mai am si probleme cu decorarea mesei nu stiu ce culori sa folosesc fiind toata tema pe idee stiintifica.Am vrut ceva mai iesit din comun acuma mi-am gasit nashul.Sa vad macar daca gasesc pe undeva sa cumpar eprubete . Hai poate ma ajutati cu ceva idei. |
|
|