Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Delfinasa,m-ai innebunit cu meniul tau.Au mancat oaspetii tot? Maine astept si eu cativa pentru ziua lui Cristian+copiii din bloc si am pregatit: -chiftelute -friptura pentru noi+cartofi piure -crenvursti -salam ,cascaval,rosii,ardei -salata de vinete -ardei umpluti -prajitura-cremsnit -tort caramel Oare ajunge?Cred ca mai cumpar dimineata niste carnaciori
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Carla, sa-ti traiasca baiatul, la multi ani!!! |
|

| bulibuli wrote:Carla, sa-ti traiasca baiatul, la multi ani!!! Multumesc! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Carla, tu ai facut cremsnit? Daca da, poate pui si reteta. Eu ador cremsnitul si poate invat sa-l fac, caci daca plec in "tarile calde", o sa am nevoie. Felicitari pt tot ce-ai pregatit si petrecere frumoasa! |
|

| TeosOf,e o reteta de cremsnit fals care se separa singur in cele 2 foi cu crema la mijloc ,e foarte bun pentru copii.Eu il fac des,sotul meu mananca singur o tava intreaga,si azi a trecut tot: -10 oua mijlocii(eu am pus 8 ca erau mari) -300g zahar tos -3 plicuri zahar vanilat -1 pachet margarina(250g) -1 litru lapte Se topeste margarina si se lasa la racit.Se adauga jumatate din cantitate de zahar si se freaca circular pana margarina devine spumoasa,apoi galbenusurile si faina ,treptat laptele si zaharul vanilat si la urma albusurile batute spuma cu restul de zahar. si o lingura de rom(eu n-am pus) Compozitia se pune intr-o tava tapetata(eu o ung cu untura,sigur nu se lipeste+faina)Se coace 10-15 min. la foc mare,apoi se reduce focul la minim.Se incearca taind un colt.Se rumeneste putin.Eu am lasat-o vreo 30 min.Pentru o tava mai mica, cantitatila se reduc la jumatate.
|
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Multumesc mult Carla. Daca ai spus ca sotul tau mananca o tava, imi dau seama cat e de bun. Deja am inceput sa salivez. Am sa ma pregatesc si in curand am sa fac si eu. |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Cum azi am o frumoasa varsta de 31 ani (tinerica , tinerica ) am avut aseara musafiri si am si azi! Asa ca va prezint meniul: Aperitiv: -rosii -castraveti -masline negree si verzi -cascaval afumat -cascaval normal -ardei verde si rosu -chiftele de ciuperci -icre -telina cu maioneza -salata de vinete
Felul 2: -friptura de pui(piept si pulpe dezosate) -piure -ciuperci umplute(pentru cei care nu mananca carne, printre care si eu) -castraveti acrii
Tort de ciocolata(delicios)
Bautura: -bere fara alcool -sirop de zmeura -apa plata -apa minerala -nectar de caise, rodii si portocale
Promit ca pun si poze, nu stiu daca am timp azi, dar maine cel mai tarziu aveti pozele.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Sa va spunem si noi ce am pregatit la ziua lui Teo(23.08): Aperitiv: -rosii, castraveti, gogosari -masline negre -cascaval, cas -oua umplute -pui Shanghai -salata boeuf -sunca presat, muschiulet
Felul 2(totul la cuptor): -pastrav -ciuperci -cotlet de porc cu cascaval -cartofi cu pesmet si boia
Tort cu crema Chantilly
Bautura: -Visinata -Vin Puterea ursului -Bere cu alcool si fara alcool -Suc -Apa plata
La Matei(05.09), am avut acelasi aperitiv, si aceeasi bautura. Felul 2: -Cotlet de porc -ciuperci cu crema de unt -copanele de pui si legume in vas roman
Tort cu crema Chantilly si un tort de la nasi cu crema de ciocolata si crema chantilly. |
|

| Postam si poze, dar pentru ca unele feluri sunt la fel, postam doar o data: Masa la Teo

Masa la Matei

Aperitivele

Felul 2: Ciupercile inante si dupa:

Cotletul

Pastrav

Puiul la vas roman

Cartofii in pesmet si boia
 |
|

| Si torturile:
Matei:

Teo
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Nintem superb am ramas fara cuvinte!!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Wow, arata delicios ! Felicitari pentru organizare. Mancarurile alea arata apetisante ! |
|

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Ce de-a bunatati!
Niculina, mare gospodina esti! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ninetem, foarte frumos! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674