Meniuri pentru petreceri de pici!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Monday, May 23, 2011 10:46 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Stefania nu mai e activa pe forum.
shirel
Scris: Saturday, December 14, 2013 10:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Uite ca aici trebuiam sa scriu dar voi face copy-paste.

Si eu in vizita pe aici in pana de idei !Sarbatorim sambata viitoare ziua lui Eden ,invitatii toata clasa ei plus prieteni din afara deci peste 40 de copii deja am emotii. Tema petrecerii este "Noua inventatoare"am chemat un chimist sa ne faca experientze de tot felul. numai ca ma rog sa fie vreme buna si sa pot face in curte ca mai stii sa nu-mi de-a foc la casa , ca de avem si focuri colorate de artificii!
-Deci tort avem deocamdata
-aperitiv :platouri cu rosii chery,castraveti,ardei rosii ,ciuperci legume in general porumb pitic ,castraveti murati ,masline
-mini placinte cu branza si cartofi
-acuma de aici sunt in aer parca vreau pizza sau daca nu cornuri cu crenvursti nu stiu la ce sa ma hotarasc
-dulciuri am in prostie (asta asteapta cel mai mult copii)
Mai am si probleme cu decorarea mesei nu stiu ce culori sa folosesc fiind toata tema pe idee stiintifica.Am vrut ceva mai iesit din comun acuma mi-am gasit nashul.Sa vad macar daca gasesc pe undeva sa cumpar eprubete .
Hai poate ma ajutati cu ceva idei.
bereea
Scris: Sunday, December 15, 2013 9:26 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Dat fiind tema petrecerii eu as folosi alb si argintiu.Ca aperitive mai poti faci mici sandwichiuri (din felii de franzela) unse cu crema de branza si pus deasipara cate un pic de salmone sau orice altceva.Di pasta sfoglia (e acel aluat are copt se feliaza) poti face mici pizzette (pur si simplu tai cerculete cu un pahar si le unge cu suc de rosii condimentat)sau poti inveli cremvusti mici.Pe cerculete taiate in paine neagra pri pune orice iti doresti, chiar si un patè de peste.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.