Meniuri pentru petreceri de pici!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Friday, November 28, 2008 10:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
mamici experimentate si gospodine va intreb ce considerati voi ca ar merge de papa la o petrecere de pitici atomici si galagiosi?

noi ii tinem o petrecere lui Andi de Sf. Andrei unde am invitat cativa prieteni de-ai lui zapaciti si nelinistiti si ma tot gandesc ce sa le pregatesc de mancare?

am zis ca ar merge niste snitel din piept de curcan, cartofiori la cuptor cu unt si ierburi, ceva aperitive dragute - sunca, branzica taiate in forme haioase - legume pe langa ele, suculet, praji, tort etc. ce as putea sa le mai fac si sa fie sanatos, gustos si aratos?

astept niste idei...computerlove
Lilly of the valley
Scris: Friday, November 28, 2008 10:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
eu nu-ti dau nicio idee pana nu-l mai vad pe Pepsi, macar, daca tu nu te mai aratichitara
Kiki
Scris: Friday, November 28, 2008 10:36 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Draga mea, din experienta noastra de petreceri (de parca am fi cu mult mai mari decat voi) va spunem raspicat: nu foarte multa mancare. Copiii se vor dedica 100% jocului si 0% mancatului. Va recomandam ceva simplu pentru ca nu va vad bine alergand cu mancarurile dupa ei prin casa. ras

Andi&Mariuca
Scris: Friday, November 28, 2008 10:53 PM
Nivel

mariuta wrote:
eu nu-ti dau nicio idee pana nu-l mai vad pe Pepsi, macar, daca tu nu te mai aratichitara

hohot hohot hohot hai ca esti tare! stii sa pui problema! cat imi sunteti voi de dragi!computerlove computerlove computerlove ma crezi ca nu am cu ce sa imi descarc pozele de pe tel? nu am cablu. dar fac asa: il bat pe sotzulache daca nu imi cumpara un cablu (ca i-am zis numa' de vreo 200 de milioane de ori in ultimele luni) box2 si cumva ne aratam la fatza. :018:

acu' daca macar am promis, imi zici ceva?ras topai

Kiki, ce-i drept, e drept! da' si cand i-o razbi foamea... si totusi? ce sa facem pentru incantarea lor?
Lilly of the valley
Scris: Friday, November 28, 2008 10:56 PM
Nivel

niscaiva tartinute cu fete vesele din crema de branza de vaci, pate de ficat de casa si baghete de paine fara coaja
Kiki
Scris: Friday, November 28, 2008 11:03 PM
Nivel

Niste copane de pui cu piure, tartine cum zicea si Mariuta, crochete de cartofi sau bulete de cascaval.
AdrianaC
Scris: Saturday, November 29, 2008 7:47 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu mai faceam la Andrei repede si aratos, barcute de ardei cu branzica Almette.
La prajituri, e posibil ca daca sunt mici copiii, de-o seama cu Andi, sa nu ii lase mamicile sa manance prea multe prajituri cu crema, asa ca as lua fursecuri.

Eu zic ca in rest e suficient ce ai zis tu, ca nu or sa manance ei prea mult (ca nu stau toata ziua la tine ras).

Petrecere frumoasa va dorim !

Si eu am un Andrei, dar cred ca nu ii vom chema decat pe nasi pe la noi.
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, November 29, 2008 1:22 PM
Nivel

excelente idei mi-ati dat! multumesc Mariuta, chiar ma gandisem sa fac niste ficatel fiert si frecat pasta cu unt si ou plus ceva verdeata (si asta merge si la cei mari nu numai la cei mici) computerlove
multumesc Kikisor, buletele de cacascaval sunt super computerlove si multumesc Adriana, ideea cu barcutele de ardei cu branzica e traznet. arata si bine, sunt si gustoase si usor de facut!computerlove thankyou

noi de fapt vom avea doua petreceri: una maine cu bunicii si familia si una luni cu tzacaneii de varsta lui. am de pregatit pentru ambele! spalvase

petrecere frumoasa tuturor Andreilor si Andreelor!hearts
Lilly of the valley
Scris: Saturday, November 29, 2008 10:58 PM
Nivel

petreceri frumoase si voua dragilor!iloveyou iloveyou
Alina
Scris: Sunday, November 30, 2008 1:11 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
snitelase - piept de pui
briose cu branza, pate de casa, icre (pentru adulti)
chitara chitara chitara
Sfefania_Johansson
Scris: Monday, December 1, 2008 4:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
am si eu o ideeras tort de sandwichras am si 2 pozici..dar cu un pic de imaginatie pot iesi muuulte combinatii gustoase si aratoase

alte poze va voi mai pune la ziua lui Jacquie, cu ceea ce ii voi face ei
Ana
Scris: Thursday, December 4, 2008 10:27 AM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
Sfefania_Johansson wrote:
am si eu o ideeras tort de sandwichras am si 2 pozici..dar cu un pic de imaginatie pot iesi muuulte combinatii gustoase si aratoase

alte poze va voi mai pune la ziua lui Jacquie, cu ceea ce ii voi face ei

fff interesant Stefania
Fluturas
Scris: Thursday, December 4, 2008 1:22 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
tare bine arata primul tort...
AlexandraL
Scris: Thursday, December 4, 2008 1:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Chef essen essen essen
carmen_alin
Scris: Monday, May 23, 2011 9:48 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Stefania, te rog da-mi reteta la ceea ce ai postat, arata bestial. As vrea sa fac si eu ceva de genul acesta, sambata pentru petrecerea copilasului meu:) Multumesc anticipat!
ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.