Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| mamici experimentate si gospodine va intreb ce considerati voi ca ar merge de papa la o petrecere de pitici atomici si galagiosi?
noi ii tinem o petrecere lui Andi de Sf. Andrei unde am invitat cativa prieteni de-ai lui zapaciti si nelinistiti si ma tot gandesc ce sa le pregatesc de mancare?
am zis ca ar merge niste snitel din piept de curcan, cartofiori la cuptor cu unt si ierburi, ceva aperitive dragute - sunca, branzica taiate in forme haioase - legume pe langa ele, suculet, praji, tort etc. ce as putea sa le mai fac si sa fie sanatos, gustos si aratos?
astept niste idei... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| eu nu-ti dau nicio idee pana nu-l mai vad pe Pepsi, macar, daca tu nu te mai arati |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Draga mea, din experienta noastra de petreceri (de parca am fi cu mult mai mari decat voi) va spunem raspicat: nu foarte multa mancare. Copiii se vor dedica 100% jocului si 0% mancatului. Va recomandam ceva simplu pentru ca nu va vad bine alergand cu mancarurile dupa ei prin casa.
|
|
| mariuta wrote:eu nu-ti dau nicio idee pana nu-l mai vad pe Pepsi, macar, daca tu nu te mai arati
hai ca esti tare! stii sa pui problema! cat imi sunteti voi de dragi! ma crezi ca nu am cu ce sa imi descarc pozele de pe tel? nu am cablu. dar fac asa: il bat pe sotzulache daca nu imi cumpara un cablu (ca i-am zis numa' de vreo 200 de milioane de ori in ultimele luni) si cumva ne aratam la fatza. :018:
acu' daca macar am promis, imi zici ceva?
Kiki, ce-i drept, e drept! da' si cand i-o razbi foamea... si totusi? ce sa facem pentru incantarea lor? |
|
| niscaiva tartinute cu fete vesele din crema de branza de vaci, pate de ficat de casa si baghete de paine fara coaja |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Niste copane de pui cu piure, tartine cum zicea si Mariuta, crochete de cartofi sau bulete de cascaval. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Eu mai faceam la Andrei repede si aratos, barcute de ardei cu branzica Almette. La prajituri, e posibil ca daca sunt mici copiii, de-o seama cu Andi, sa nu ii lase mamicile sa manance prea multe prajituri cu crema, asa ca as lua fursecuri.
Eu zic ca in rest e suficient ce ai zis tu, ca nu or sa manance ei prea mult (ca nu stau toata ziua la tine ).
Petrecere frumoasa va dorim !
Si eu am un Andrei, dar cred ca nu ii vom chema decat pe nasi pe la noi. |
|
| excelente idei mi-ati dat! multumesc Mariuta, chiar ma gandisem sa fac niste ficatel fiert si frecat pasta cu unt si ou plus ceva verdeata (si asta merge si la cei mari nu numai la cei mici) multumesc Kikisor, buletele de cacascaval sunt super si multumesc Adriana, ideea cu barcutele de ardei cu branzica e traznet. arata si bine, sunt si gustoase si usor de facut!
noi de fapt vom avea doua petreceri: una maine cu bunicii si familia si una luni cu tzacaneii de varsta lui. am de pregatit pentru ambele!
petrecere frumoasa tuturor Andreilor si Andreelor! |
|
| petreceri frumoase si voua dragilor! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| snitelase - piept de pui briose cu branza, pate de casa, icre (pentru adulti) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| am si eu o idee tort de sandwich am si 2 pozici..dar cu un pic de imaginatie pot iesi muuulte combinatii gustoase si aratoase
alte poze va voi mai pune la ziua lui Jacquie, cu ceea ce ii voi face ei |
|
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sfefania_Johansson wrote:am si eu o idee tort de sandwich am si 2 pozici..dar cu un pic de imaginatie pot iesi muuulte combinatii gustoase si aratoase alte poze va voi mai pune la ziua lui Jacquie, cu ceea ce ii voi face ei fff interesant Stefania |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| tare bine arata primul tort... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Stefania, te rog da-mi reteta la ceea ce ai postat, arata bestial. As vrea sa fac si eu ceva de genul acesta, sambata pentru petrecerea copilasului meu:) Multumesc anticipat! |
|
|