Meniu de gradinita
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Saturday, September 19, 2009 6:46 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mariuta incearca MineVita,e un siropel vitaminizat,este foarte bun,acum i dau si eu la Raul si crede-ma ce cere singur de mancare,nu e foarte scump si merita sa incerci
Asa arata

Andi&Mariuca
Scris: Saturday, September 19, 2009 7:11 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Mariuta sper sa va treaca episodul asta de inapetenta, tare neplacut mai este!pupici
daca zici ca este o chestie "cu motiv" de greva foamei, eu zic sa incerci sa afli de ce nu mananca si apoi sa o iei binisor, oricat de enervant ar fi, te inteleg. Andrei desi nu are probleme cu mancarea, a avut si el perioade cand ma scoate efectiv din minti ca nu vroia sa bage nimic in gura si imi venea sa urlu de nervi. eu i-am dat atunci vitamine si s-a rezolvat in cateva zile.

noi la gradinita noua la care mergem din 14 septembrie avem un meniu variat, gatit proaspat zi de zi de doamnele de acolo:

- dimineata mananca painica cu unt si cascaval, sunca, pateu etc. plus ceai
- la pranz papa felul 1 (ciorba de fasole, pui, supa de pui, supa de chimen etc.) si felul 2 (ficatei cu pireu, pulpe de pui cu orez, cartofi cu smantana si cascaval etc.) si un desert (fructe de regula)
- la 3 au o gustare formata fie dintr-un fruct (struguri, nectarine, banane, mere, piersici etc.) si un dulce (Kinder, Barni) sau un iaurtel si un checulet.

mi-as dori ca gustarea sa fie ceva facut de ele in gradi, adica un chec, o placintica. chiar o sa ridic problema asta la urmatoarea sedinta cu parintii.
AdrianaC
Scris: Saturday, September 19, 2009 8:27 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Noi dam la gradinita la care merge Andrei, gradinita de stat din sectorul 2, 10 ron / zi + 10 ron / luna pentru diverse (servetele, pahare, hartie igienica, sapun, etc, etc), deci cu totul cam 220-230 ron / luna.

Noi suntem multumiti deocamdata de mancarea pe care le-o pregatesc copiilor, nu este in regim catering, li se gateste mancarea chiar acolo, si se aduce in fiecare zi mancare proaspata. Ca desert au fie fructe (mere, banane, pere, struguri), fie ceva pregatit de ei (chec, placinta cu branza, placinta cu mere, strudel).

Andrei mananca tot (daca nu e vorba de spanac sau varza ras).
snowdrop
Scris: Saturday, September 19, 2009 2:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/26/2007
Mariuta, eu nu inteleg programul de la gradinita Leei ... sorry1
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, September 22, 2009 8:38 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
andru wrote:
Mariuta, eu nu inteleg programul de la gradinita Leei ... sorry1

e gradinita cu program scurt (4 ore). si pt. ca s-a tot cerut suplimentarea de locuri, s-au mai creat grupe noi de copii. si pt. ca spatiul lipseste cu desavarsire se invata in schimburi. saptamana aceasta e dimineata.
Sfefania_Johansson
Scris: Tuesday, September 22, 2009 6:49 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
la noi meniul e in felul urmator:

7:30 micul dejun: cereale cu iaurt sau sandwich cu pate sau cascaval sau sunca si lapte, sau terci
de ovaz si grau cu lapte
9:30 fruct: banane, mere, pere, portocale, clementine sau struguri
11:30 pranz - Luni: paste cu sos bolognese/ sos de sunca etc + legume fierte (broccoli, mazare,
porumb, morcovi) cateodata si morcovi rasi + lapte
- Marti: peste(gatit in diverse feluri) cu cartofi fierti(intregi) si sos, morcovi rasi
si/sau porumb+ lapte
- Miercuri: orez/cartofi, sos, carne gatita in diverse moduri, sau chifetele etc,
legume fierte, morcovi rasi/sfecla rosie, lapte
- Joi: Supa (foarte groasa) servita cu paine cu unt si cascaval, desert (clatite, pie)´
- Vineri: pui gatit in diverse moduri, orez/ cartofi, sos, legume fierte, lapte
14:30 gustare: cereale cu iaurt sau sandwich cu pate si castraveti murati sau cascaval sau sunca,
lapte
16:30 fruct: banane, mere, pere, portocale, clementine sau struguri
snowdrop
Scris: Tuesday, September 22, 2009 7:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
mariuta wrote:

e gradinita cu program scurt (4 ore). si pt. ca s-a tot cerut suplimentarea de locuri, s-au mai creat grupe noi de copii. si pt. ca spatiul lipseste cu desavarsire se invata in schimburi. saptamana aceasta e dimineata.

Of, cam greu pentru micuti sa invete dupa -amiaza ... Sistemul asta! Bafta la gradinita, Leea!
Laura
Scris: Tuesday, September 22, 2009 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Eu sunt chiar nemultumita de asa-zisa gustare de la ora 16 de la gradi. Copilul mananca pranzul pe la 13, iar la 16 le da o gustare. Intr-o zi au avut un pachet biscuiti Poieni, iar astazi le-au dat napolitana Joe (mama ei de napolitana tunete ). Pai daca tot dai o gustare, da-le fructe, o macaroana cu branza, un sandwich, nu biscuiti cu cacao. cacao ii trebuie lui la ora 16? Deh, le mai dau cate un corn cu rahat sau o placintica cu un varf de cutit de branza prin ea. guns Sunt tare, tare revoltata, mai ales ca Alex nu a fost obisnuit sa pape foarte mult dintr-odata, deci clar ca pranzul ala consistent nu-l papa tot, iar daca ar fi sa-l iau la 17.30 cat ii este programul, ar ajunge acasa dupa ora 18, mort de foame. Eu il iau acum inainte de ora 16 (nah, ca astazi l-am scapat si a mancat si gustarea, era tot murdar de napolitana pe la gura rambo ) si-l duc pe-o banca sa pape. E flamand rau, simt asta din cat mananca. Eu ii duc o pulpita cu legume, sau snitel cu conopida, sau pate din ficatel...deci mancare buna, nu dulce si in niciun caz care sa contina cacao.
Poate sunt eu cu fundul invers decat e normal, nush' ce sa mai cred. Cert e ca nu ma voi impaca niciodata cu gustarea asta fada de la ora 16. Voi ce parere aveti?
KRYS85
Scris: Tuesday, September 22, 2009 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Mariuta eu folosesc VITAM ,este un produs nou si foarte bun,si contine si fier,calciu si magneziu,eu sunt foarte multumita de el!!!Si pretul e doar 9 ron!!!
pupici pupici pupici
o fericita
Scris: Tuesday, September 22, 2009 10:30 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/18/2009
Laura wrote:
Eu sunt chiar nemultumita de asa-zisa gustare de la ora 16 de la gradi. Copilul mananca pranzul pe la 13, iar la 16 le da o gustare. Intr-o zi au avut un pachet biscuiti Poieni, iar astazi le-au dat napolitana Joe (mama ei de napolitana tunete ). Pai daca tot dai o gustare, da o fructa, o macaroana cu branza, un sandwich, nu biscuiti cu cacao. cacao ii trebuie lui la ora 16? Deh, le mai dau cate un corn cu rahat sau o placintica cu un varf de cutit de branza prin ea. guns Sunt tare, tare revoltata, mai ales ca Alex nu a fost obisnuit sa pape foarte mult dintr-odata, deci clar ca pranzul ala consistent nu-l papa tot, iar daca ar fi sa-l iau la 17.30 cat ii este programul, ar ajunge acasa dupa ora 18, mort de foame. Eu il iau acum inainte de ora 16 (nah, ca astazi l-am scapat si a mancat si gustarea, era tot murdar de napolitana pe la gura rambo ) si-l duc pe-o banca sa pape. E flamand rau, simt asta din cat mananca. Eu ii duc o pulpita cu legume, sau snitel cu conopida, sau pate din ficatel...deci mancare buna, nu dulce si in niciun caz care sa contina cacao.
Poate sunt eu cu fundul invers decat e normal, nush' ce sa mai cred. Cert e ca nu ma voi impaca niciodata cu gustarea asta fada de la ora 16. Voi ce parere aveti?

Si banuti Laura?
raly
Scris: Wednesday, September 23, 2009 7:54 AM
Nivel

Azi avem noi asa:

dimi-paine cu margarina +cacao cu lapte
gustare de dimi:napolitane
pranz:ciorba a la grec
mamaliguta cu tocanita de pui

gustare de dupa amiaza:iaurt de fructe si biscuiti
Laura
Scris: Wednesday, September 23, 2009 8:02 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
o fericita wrote:

Si banuti Laura?

Mancarea e de la catering, deci platim 12 lei/ zi. As da si 15 numai sa le inlocuiasca napolitana/ biscuitii cu fructe, iaurt, lapte cu cereale, macaroane cu branza.
Stefania, imi place meniul vostru! Bravo lor! newclap
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, September 23, 2009 9:27 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Laura sorry, ti-am spus eu ca indata ce nu-i vei controla in totalitate alimentatia lucrurile se vor schimba.
Nu esti cu fundul in sus, dar asta e meniul mai la toate gradinitele de stat.
E bine ca lui Alex ii place, totusi, la gradi. Mai trista ar fi fost alta situatie, ca de papat papa si acasa si compenseaza, daca zici ca e asa flamand.
Pofta buna in continuare si nervi de otel tie!
KRYS85
Scris: Wednesday, September 23, 2009 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Noi am avut ieri asa:
Cereale cu lapte
budinca

la amiaz:supa cu galuste si friptura de pui cu pireut si salata de varza
+citronada dupa masa

la plecare

baton ciocolata Mars

Astazi avem asa:

panine cu branza topita,parizer si ceai

prune

ciorbica de varza si tocanita de pui cu salata

citronada
hainoroc
si la plecare portocale

dance
raly
Scris: Friday, September 25, 2009 7:25 AM
Nivel

Azi avem asa:paine cu margarina si cremvusti+ceai cu lamaie
Gustare:Fursecuri
Pranz:Ciorba de fasole boabe cu ciolan
Macaroane cu cascaval
Plecare:Sandvich:paine cu unt,sunca si gogosar
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.