Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sigur ca se mannaca, dar se numesc minestre , sunt facute din multe legume, sunt foarte dense si se pune parmiggiano si ulei de masline pe deasupra.Si paste, cateodata.In meniul de gradinita mananca minestra 1-2 ori pe saptamana. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| am si eu o intrebare (sper ca nu sunt off topic). de ce nu e bine sa dai cremvusti, unt, margarina, carne de porc? inteleg - carnea de porc e mai grasa, dar sa o scoti total din meniu?
eu aici nu am inca prieteni care au copii la cresa sau la gradi dar stiu ca la gradi aici te duci cu pachetelul de acasa si ai anumite restrictii impuse. fara dulciuri (de genul celor cumparate din comert) ca daca unui alt copil i se face pofta si nu are? doar fructe, sandwich-uri si ma rog preparate de casa. nu stiu cum e la cresa sau gradi cu program prelungit. nu ma pot pronunta inca. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Noi platim 7 lei pe zi dar a mea fetita nu mananca de loc acolo decat desertul.Sta si pana la 1 momentan ca inca plange de numa numa dupa mami (avem vreo 7 zile adunate de cand mergem).Educatoarele m-au linistit spunand ca asa e pana se acomodeaza pe urma va manca tot.Eu sper,acomodarea asta sa se petreaca cat mai devreme posibil ca ea deja a pierdut 500-600 de grame din greutate in ultimele 2 sapt. Preturile difera de la o gradinita la alta vad.O prietna de-a mea da 6lei ,alta 6,5.Nasa mea tot la gradinita de stat are baiatul si da 8 lei pe zi.Meniul este identic dar beneficiaza am inteles de niste activitati de care eu nu am auzit la gradinita Dariei (precum teatrul de papusi ).Sau poate de acuma vor urma si astea...findca noi am inceput gradile la jumatea lunii martie. Meniul cuprinde de obicei dimineata: lapte cu cereale ori branza almete pe paine ori cascaval ori chestii de astea taratinabile la pranz ori ciorbita de vacuta,ori supa de tatietei ori ciorbita de pasere felul doi diverse garnituri cu carnita.Si gustarea prajitura negreasa ori chec ori cornulete cu rahat/ciocolata,fructe uneori.Si am vazut de doua ori ca li s-a dat o prajitura magurica sau napolitane joe.. Eu sunt multumita.Sunt gradinte particulare la noi in BAcau unde se mananca mai jalnic ca la stat.Plus ca am citit in ziar ca se mai folosesc si produse expirate in unele gradinite private(nu m-ar mira si in cele de stat).... Va pup si pofta mare puiutilor la gradinita |