Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Eu ies la 7 dimineata si reintru la 18/19. De ce ar trebui sa ma omor si cu curatenia? Si sincera sa fiu imi da o stare de bine cand ma intorc acasa si gasesc totul cum trebuie. Cat timp am avut fata fixa in casa gaseam mereu curat, calcat...eu doar gateam. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| bulibuli wrote:Pai asta am si facut cand am vazut cum decurge discutia, maine vine o fata care lucreaza pe aici la mai multe case si se pare ca e serioasa, sa vedem... am zis sa mai intreb totusi de preturi sa nu o ofensesz si pe asta cu prea putini bani. Sincer, eu castig cam 1 mil pe zi salariu, si muncesc si sambete, duminici, nopti...
Ati discutat?
Nu te incurca cu doamne mofturoase. Daca sunt asa de la inceput, vei avea parte de comentarii pe parcurs si pretentii de nu-ti mai trebuie. Trust me.
Am ceva experienta cu ele si te pot scoate din papuci daca isi propun si nu intotdeauna ai pe altcineva la indemana incat sa-ti permiti sa le inlocuiesti. Plus ca... te obisnuiesti cu prezenta ei in casa, incepi sa capeti incredere... nu-i asa usor sa schimbi macazul.
Nu te gandi ca a mea e perfecta. Insa e o tipa decenta, pozitiva, comunicativa, nu se da mare doamna, maleabila, diplomata, etc. Iar daca mai uita una-alta sau devine negljenta - se intampla - nu se supara daca-i atrag atentia; e receptiva si rezolva problema. Nici eu nu stau cu gura pe ea, adica ii acord prezumtia de nevinovatie si intervin doar daca vad ca nu observa mai multe zile la rand ce nu-i ok.
Pana la urma conteaza sa fii compatibila cu ea pentru ca nu e problema pentru o persoana muncitoare sa se obisnuiasca cu cerintele tale. Astea care se dau ne neinlocuit sau mega/extra/experte intotdeauna vor avea impresia ca fac prea multe pentru banii primiti. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| KAli ce bine ai sintetizat totul si m-am recunsocut 100% in situatia menajerei tale ,asa este si a mea si apreciez mai mult asta decat ca uneori omite s afaca unele chestii si are zile ca mai mult sta si se joaca -ocupa de giuli decat de treburi,dar eu sunt fericita ca eu pot respira si ma pot misca sa-mi fac treburile prin oras ,iar Giuli e super ok din toate punctele de vedere-mancata,schimbata ,alintat ,plimbata etc. Mai stiti acum mai bine de 2 ani ce disperata eram daca si ce /cum gasesc pe cineva care s ale intrunesca pe toate . Si DA sunt co patibila cu ea ,ne intelegem din priviri ,imi tolereaza si intelege felul meu mai ,,dur''si nu e o simandicoasa -smiorcaita cum am mai vazut ,,cocoane '' .Ma bucur ca am ce discuta cu ea,imi da sfaturi bune avand experienta de viata si cu copiii ,cunoaste carierul si zona ,scoala unde va invata Stefan ,invatatoare alui Stef este foat ainvatatoare a baiatului ei si am mai aflat una-alta etac,etc. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Oana, ma bucur ca ai gasit persoana potrivita si chiar rapid, fara prea multe cautari.
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bereea wrote:Eu ies la 7 dimineata si reintru la 18/19. De ce ar trebui sa ma omor si cu curatenia? Si sincera sa fiu imi da o stare de bine cand ma intorc acasa si gasesc totul cum trebuie. Cat timp am avut fata fixa in casa gaseam mereu curat, calcat...eu doar gateam.
In cazul tau e necesara.Eu oricum stau acasa,lucreaza doar sotul,care nici nu castiga la ora cat o menajera... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fetele sa va zic: a fost fata, am aflat ca e de aici din sat (ceea ce-mi convine f mult), e foarte ok, ne-am inteles bine, a facut treaba foarte buna fara mofturi, mi-a luat asa cum ne-am inteles de la inceput, adica 70 lei toata casa, dar a stat pana a terminat tot tot adica aproape 6 ore cu o mica pauza de cafea cand am stat de vorba una-alta si mi s-a parut ca e o persoana serioasa si modesta, mi se pare ca putem comunica excelent. Sper ca am gasit ceea ce cautam si ca vom colabora mult timp. Eu am nevoie oricum odata pe luna, maxim de 2 ori. Dar ce bine-mi prinde timpul asta pe care il pot petrece cu copilul meu in loc sa fac smotru. Sincer eu nu am avut nevoie pana acum, dar mi s-a pus pe suflet vara asta cand pur si simplu nu aveam cand sa-mi mai vad copilul, in timpul saptamanii ajungem toti acasa pe la 18 (eu chiar si la 20 sau deloc daca-s de garda), abia asteptam weekendul cand ce sa vezi nu puteam iesi nicaieri ca sambata o ocupam toata cu facutul curateniei, asta daca nu-s de garda (cam 2 weekend-uri pe luna sunt). Copilul asta, cand are si el o zi de stat acasa cu parintii, e ignorat si impins de colo colo sa nu stea in calea mopului... Am zis GATA: weekendul e in intregime al nostru! Dupa lungi discutii cu sotul am zis ca prefer sa dau banii pe-o zi de munca sa-mi cumpar o zi cu copilul. Multi poate ma judeca (neamuri in special, desi nu povestim la nimeni..) dar iaca nu mai pot eu.. |
|
| kali wrote:
Ati discutat?
Nu te incurca cu doamne mofturoase. Daca sunt asa de la inceput, vei avea parte de comentarii pe parcurs si pretentii de nu-ti mai trebuie. Trust me.
Am ceva experienta cu ele si te pot scoate din papuci daca isi propun si nu intotdeauna ai pe altcineva la indemana incat sa-ti permiti sa le inlocuiesti. Plus ca... te obisnuiesti cu prezenta ei in casa, incepi sa capeti incredere... nu-i asa usor sa schimbi macazul.
Nu te gandi ca a mea e perfecta. Insa e o tipa decenta, pozitiva, comunicativa, nu se da mare doamna, maleabila, diplomata, etc. Iar daca mai uita una-alta sau devine negljenta - se intampla - nu se supara daca-i atrag atentia; e receptiva si rezolva problema. Nici eu nu stau cu gura pe ea, adica ii acord prezumtia de nevinovatie si intervin doar daca vad ca nu observa mai multe zile la rand ce nu-i ok.
Pana la urma conteaza sa fii compatibila cu ea pentru ca nu e problema pentru o persoana muncitoare sa se obisnuiasca cu cerintele tale. Astea care se dau ne neinlocuit sau mega/extra/experte intotdeauna vor avea impresia ca fac prea multe pentru banii primiti.
Ai f mare dreptate, nu m-a deranjat ca mi-a cerut mai mult ci ca era f nemultumita de data trecuta, ca pana la urma aceiasi bani i-am dat, diferenta e ca acum am fost si eu si fata multumite, pe cand cealalta stramba din nas oricat i-as fi dat... eventual mai lasa si o camera nefacuta.. |
|

| Buli, ai luat o hotarare inteleapta! Un timp bun petrecut impreuna! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Buli, poate fata asta este cea pe care o cautai ! Sa stea la tine cat mai multi. Chiar ai nevoie, la ce program incarcat ai . Bere, Kali ... va inteleg fetelor !
Oana, ma bucur ca ai gasit pe cineva de incredere sa fie cu Giuli |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Fetelor, ma bucur ca ati gasit persoanele potrivite!
Eu imi iau ocazional si de fiecare data aceeasi persoana pe care o platesc in functie de volumul de munca. Apelez la ea in special in perioada sarbatorilor cand eu stau mult pe la serviciu. Nu are nicio treba legata de copii, doar menajul "hard" si cate ceva prin curte.
|
|
| Pai tot asa si eu, ocazional la mine insemnand odata pe luna. Dar vorba ta, prefer sa fie aceeasi persoana, sa ma obisnuiesc cu ea si ea cu mine, sa comunicam ok si sa am incredere. Sa vedem... poate raman cu fata asta.. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Lilly of the valley wrote:Fetelor, ma bucur ca ati gasit persoanele potrivite!
Eu imi iau ocazional si de fiecare data aceeasi persoana pe care o platesc in functie de volumul de munca. Apelez la ea in special in perioada sarbatorilor cand eu stau mult pe la serviciu. Nu are nicio treba legata de copii, doar menajul "hard" si cate ceva prin curte.
Din pacate, de la 1 februarie fata mea pleaca din tara. Sunt pe cont propriu. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Si eu as vrea sa gasesc pe cineva sa imi vina o data pe saptamana la curte sa imi faca curat in toata casa, cu spalat de gresie / faianta / geamuri / usi, dat cu aspiratorul, sters praful...
Nu stiu cum sa caut pe cineva din zona, pentru ca nu stiu mai pe nimeni pe acolo... |
|

| Eu as merge prin recomandare, mai ales daca o lasi singura in casa. Deocamdata nu mai am menajera dar ma gandesc serios sa-mi iau una. |
|
| AdrianaC wrote:Si eu as vrea sa gasesc pe cineva sa imi vina o data pe saptamana la curte sa imi faca curat in toata casa, cu spalat de gresie / faianta / geamuri / usi, dat cu aspiratorul, sters praful...
Nu stiu cum sa caut pe cineva din zona, pentru ca nu stiu mai pe nimeni pe acolo...
Iti zic eu, lasa vorba la magazin - cel mai apropiat din zona, vanzatoarea stie tot ce misca... Eu asa am facut, m-am dus la magazin si am intrebat "nu cunoasteti o fata serioasa pe aici prin zona care face curatenie?" si am gasit rapid, de fapt femeia deja stia: cutare mai face dar nu prea e serioasa, mai e una mai la vale dar are toate zilele ocupate, etc. in 2 zile aveam o lista cu vreo 3 contacte, preturi si "CV":)) Am sunat intai o vecina la care mai lucrase si am cerut detalii, mi-a recomandat-o... apoi am sunat fata si de atunci vine lunar sau la 2 luni dupa cum am nevoie. Pana acum nu am lasat-o singura, am fost si eu pe-acasa, dar cred ca pot sa am incredere, mai ales ca i-am propus sa mai stea si cu baiatul din cand in cand si a fost de acord. |
|
|