Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu zic ca daca iti face curat toata casa+ calcat , merge cam 80 ron / zi . Daca o chemi mai des, negociezi
Kali, ce program are menajera ta? |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Aprox. 6 ore/zi sta la mine acasa. In tipul scolii vine la ora 7 iar in vacanta vine la 9.
La mama, sincer, nu stiu. Mai are treaba prin curte si depinde cata nevoie are de ea. Pentru asta o plateste separat.
Oricum, la noi se pune altfel problema. Ea nu e platita nici la ora si nici pe zi ci ii asiguram un salariu fix si constant in fiecare luna in conditiile in care ea nu a lucrat niciodata. In plus, mai face menaj si prin alte parti atunci cand prinde in ziua de marti sau de sambata deci isi mai suplimenteaza venitul mai ales in perioada sarbatorilor. |
|

| Am inteles ! Am crezut ca sta cu piticii pana veniti voi . E super bine platita .
. Mi-a zis sotul ca eu sunt cea mai scumpa bona si menajera ever ! ca eu nu las pe nimeni la mine pe teritoriu |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| TatyKS wrote:Am inteles  ! Am crezut ca sta cu piticii pana veniti voi . E super bine platita .
Nu, nu... nu sta atat de mult si nici eu nu o impovarez cu prea multe responsabilitati piticesti. Nu are copii deci nici tact, desi mi-i iubeste pe ai mei foarte mult. E bine platita... sau mai bine zis e corect platita; mama are casa foarte mare. Iar la noi este de calcat, nu gluma.
TatyKS wrote:Mi-a zis sotul ca eu sunt cea mai scumpa bona si menajera ever  ! ca eu nu las pe nimeni la mine pe teritoriu
E foarte bine atata timp cat poti sa le duci pe toate. |
|

| Asa sefa mai rar !
kali wrote:E foarte bine atata timp cat poti sa le duci pe toate.
Cat o sa mai pot si eu ... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Ok, cam astea sunt preturile si aici, am tot intrebat vreo 5 fete, deci nu sunt eu nebuna. Femeia asta a mai fost odata, am fost multumita desi nu a terminat treaba pt pretul la care ne intelesesem, dar acum vrea mai mult si-mi da de inteles ca a fost nemultumita data trecuta. Eu i-am spus cat sunt dispusa sa-i ofer (50 lei pt 4 ore), ea vrea 70 lei pt toata casa.. ca e casa mare. Dar tot 4 ore sta, ca mai mult nu poate. Chiar daca lasa neterminat... deci, nitel neserioasa, sustine ca data trecuta nu i-am dat toti banii (iar eu am ramas cu feeling-ul ca i-am dat prea mult pt ca, din lipsa de timp, a lasat bucataria neatinsa si eu i-am platit intreg - adica 1 milion pt toata casa, dar cu tot cu geamuri, faianta, terase, pervaze, in plus fata de ce vreau acum). |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Buli, sorry ca ma bag asa in discutie, dar nu mai bine cauti tu pe altcineva? Din ce povestesti, doamna nu pare serioasa deloc. Eu asa as face... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Pai asta am si facut cand am vazut cum decurge discutia, maine vine o fata care lucreaza pe aici la mai multe case si se pare ca e serioasa, sa vedem... am zis sa mai intreb totusi de preturi sa nu o ofensesz si pe asta cu prea putini bani. Sincer, eu castig cam 1 mil pe zi salariu, si muncesc si sambete, duminici, nopti... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Da daca le dai prea putin se simt ofensate si nici nu fac cu placere treaba o fac asa in sictir .Eu trebuie sa renegociez cu bona -menajera mea ca vreua sa o chem zilnic nu ca pana acum de 3 ori pe sapt .,dar program tot de 5ore/zi . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Pe mine nu m-ar interesa cat timp ar sta. Daca termina in 3 ore de ce sa stea 5?...In cazul in care face tot ce negociem, bineinteles. In loc s-o lungeasca pe la mine... face treaba in alta parte. Asa ar fi profesionist, zic eu... |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Eu stiu exact cat trebuie sa faca in cele 3 ore in care vine, doar fac si eu curat in casa mea si stiu cat timp ii ia. Daca o platesc 3 ore trebuie sa stea fix 3 ore si sa faca tot ce-i spun.Daca nu termina e problema ei, inseamna ca a tras chiulul, deci va sta in plus fara ca eu sa o platesc in plus.Daca termina mai repede inseamna ca poate sa faca ceva in plus. Eu merg pe incredere, ii las cheia si vine cand nu sunt acasa. Pana acum am fost multumita. O platesc 7, 5 euro la ora , mai mult decat castig eu. |
|

| Buli, mai bine ca ai gasit pe altcineva ... tare greu trebuie sa fie sa lasi o straina in casa ta . Bine ca eu nu am nevoie acum iar cand o sa am, am pe cineva apropiat.
Bere esti generoasa nu gluma ... deci tui ii dai 80-90 euro pe luna ?
Zaza, ai dreptate .. daca si-a terminat treaba ce rost are sa o lalaie prin casa doar ca sa vina ora de plecare. Cunosc pe cineva care si-a angajat femeie 8 ore/zi si are program de 8 ore pana la 7 seara platita pe luna nu pe ora , nu pe zi ... daca ea ajunge acasa la 5 nu ii zice neam femeii sa plece , cu toate ca femeia si-a terminat treaba de ceva timp . |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Taty, nu sunt generoasa, asa merg preturile. Dar ce sa fac daca mie nu-mi ajunge timpul? In timpul saptamanii e ok, ma descurc dar vinerea vreau o curatenie mai serioasa. Cateodata o rog eu sa stea in plus, contra plata, pentru a face bucataria a fondo sau sa stearga geamurile. Nu sunt de acord cu plecatul mai devreme daca a terminat pentru ca eu o platesc, trebuie sa puna mana sa faca altceva sau eu sa ma organizez mai bine si sa stiu cat timp ii ia. Credeti-ma , am lucrat si eu ca menajera cand am venit in Italia si stiu exact cum merg lucrurile, cum trebuie sa te misti ... la munca n-ai timp de stat. |
|

| Cand esti platit la ore e altceva ... dar cand omul vine zi de zi , 8 ore pe zi e clar ca si-a terminat si mama ei de treaba si a doua zi o ia de la capat .
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eu nu ma incumet sa dau £ 8.50/ora....fac cum pot si cu ajutorul sotului. |
|
|