Menajera
Subiectul anterior · Subiectul urmator
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, November 23, 2006 8:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
ORICUM... stiam mai demult ca lumea face curat in feluri diferite di de multe ori ce inteleg eu prin curatenie este dezordine pentru altii si invers.
Femeia asta a confundat notiunea de a face menaj cu o meserie care exista in america dar nu la noi numita organizer (persoana care vine acasa sa-ti puna lucrurile in ordine asa cum considera el ca-i mai bine).
Si uite asa a scos totul din dulapul de 2 metri a lui Alex si a aranjat toate hainutele si jucariile dupa cum a considerat ea ca ar fi bine, a scos totul din dulapul de bacatarie si a dosit tot ce a gasit prin singurul meu serta ca nu-i bine sa tin atatea lucruri la vedere, a sters gresia din bucatarie cu spalatorul de vase si mi-a spalat niste oale la mana ca nu are incredere in masina de spalat vase si multe alte povesti de acest gen...
Deci nu compatibilizam si nici nu vreau sa ma apuc sa o dresez pentru ca suntem prea diferite.

va multumesc pentru incurajaripupici o sa o scot eu la capatdance
dya
Scris: Thursday, November 23, 2006 9:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Nico spor la cautat in continuare.pupici
Miri
Scris: Thursday, November 23, 2006 10:41 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Succes, Nico!
Kiki
Scris: Thursday, November 23, 2006 10:43 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Draga Nico, sper sa gasesti persoana potrivita!yes

Eu nu cred ca voi gasi in veci o menajera cum sa-mi placa mie...uff
Ely
Scris: Thursday, November 23, 2006 11:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Nicoleta spor la cautat.Kiki si eu sunt la fel cred ca i-ar fi tare greu unei menajere sa ma suporte si cred ca as stresa-o cu indicatiile mele.bounce
Kiki
Scris: Thursday, November 23, 2006 11:05 PM
Nivel

Ely wrote:
Nicoleta spor la cautat.Kiki si eu sunt la fel cred ca i-ar fi tare greu unei menajere sa ma suporte si cred ca as stresa-o cu indicatiile mele.bounce

Da, pai asa cred si eu. Cateodata prea sunt soacra, recunosc, dar asa imi plac mie lucrurile facute!
mihaela75
Scris: Friday, November 24, 2006 2:34 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Poate tre sa cautati prin firme de menaj ca acolo le instruieste ce sa faca.Nico, tu i-ai pus pe lista din capul locului ce sa-ti faca?Cred ca asa tre sa incepi ...asta ,asta, asta.Adica eu asa as face, listuta pe frigi si "stick to the list"rasSa o fereasca domnul sa-mi umble in haine daca nu e pe lista bataus
lori16ro
Scris: Friday, November 24, 2006 2:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
si eu eram curioasa sa -ti treaca supararea si sa ne zici ce sa intimplat
oricum chiar daca nu i-ai spus eu zic ca ar fi trebui sa -si dea seama ca nu are ce cauta in dulapuri-acolo fiecare le aseaza ca sa stie de unde le ia
oricum vorba ta " next"
g_nicoleta2000
Scris: Friday, November 24, 2006 2:16 PM
Nivel

Dragele mele, multumesc mult de incurajari. Eu nu asteptam sa fie perfecta dar nu-mi plac atunci cand uita ca EU locuiesc in aceea casa asa cum imi doresc si ca absolut toate lucururile din casa dupa curatenie trebuie sa fie puse exact in locul in care le-a gasit.
Prin agentii nu am curaj de frica hoatelor, spun asta sincer. Am tot felul de acte si nu ma simt bine cu cineva chiar total strain fara sa-l cunosca cineva. Avantajul la menajerele de la agenti este ca sunt mai ordonate, am inteles ca fac cateva ore de instructaj deci probabil nu s-ar baga in bulendrele mele.
Dimineata am gasit-o pe Alex bucuroasa foc in bucatarie pe gresie imprastiind cereale pentru ca cucoana aia destepata nu i-au placut ca stau pe dular "la vedere" iar eu mai toanta am uitat sa le pun inapoi.

Deja prietenele m-au sunat aseara sa afle cum a decurs experienta si fiecare promite alta menajera mai grozava. O noua incercare peste 2 saptamani ca atat imi ia sa-l conving pe Liv ca gasim alta mai buna.

Dar cu Bona am inscris puncte. Sunt deosebit de multumita.yes
Kiki
Scris: Friday, November 24, 2006 2:20 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
...

Dar cu Bona am inscris puncte. Sunt deosebit de multumita.yes

Buuuun! Bravo! yes
dya
Scris: Friday, November 24, 2006 3:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Ma bucur Nico ca macar cu bona ai reusit.bravo pupici
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, November 25, 2006 8:21 AM
Nivel

dya wrote:
Ma bucur Nico ca macar cu bona ai reusit.bravo pupici

Kiki, Dya, multumim mult. Alex vorbeste tot timpul deste Mamaaauu si piu (adica mama aura si pasarelele). Noroc ca are 2 canari ca altfel nu mai avea acelasi suces
sousourel
Scris: Saturday, November 25, 2006 9:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Ma bucur ca o parte a problemei s-a rezolvat..spor la gasit si menajera pupici
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, December 6, 2006 3:07 PM
Nivel

yes Am gasit-o in sfarsit! Este cam prostuta, nu intelege nici o gluma si se uita cam ciudat la mine din aceasta cauza dar face curat luna. Are 34 de ani, are 3 copii si mi-a cerut 300 mii lei pe apartament cu 3 camere. in 4 ore a sters toate geamurie, a periat toate covoarele, a facut luna baia si bucataria inclusiv frigiderul. Sunt supermultumita de ea. Tot secretul este sa nu o las singura ci sa stau prin preajma sa-i spun exact ce vreau de la ea. Asta nu a deranjat-o ba chiar mi-am dat seama ca merge mai bine cand spui exact ce astepti de la ea.

M-a uimit la ea ca nu vrea cafele sau mancare, o intereseaza sa faca toata casa pana ce merge la serviciu si daca are timp sa mai si manance este bine. Apoi este unul din putinii oameni saraci care sunt mandrii ca fac menaj si nu spun pe un ton jalnic cat de grea este viata lor. Asta-i mandra foc ca are 4 familii la care face curat, faptul ca are o asa raspundere o face sa se simta deosebit de bine. Ce ma bucur ca nu am mai cautata inca n-spe menajere si ca am gasit-o pe Lenuta!yes
lori16ro
Scris: Wednesday, December 6, 2006 3:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
felicitari nico, daca face la asa multe familii inseamna ca e buna pentru treaba asta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.